A héten komoly tárgyalások várnak Verstappenre

írta: Motorsportal
2003. december 15. 22:30
Az elmúlt héten a Minardi versenyistálló megerősítette, hogy az elkövetkezendő esztendőben Gianmaria Bruni képviseli majd a csapatot a Formula-1 megmérettetésein. A csapatfőnök, Paul Stoddart szeretné, ha Bruni csapattársa Jos Verstappen lenne, azonban a holland versenyző szívesebben állna rajthoz a Jordan színeiben.

Verstappen a menedzsmentjével a héten még több tárgyalt is folytat a versenyző jövője kapcsán.

A holnapi nap folyamán a Minardival ülnek le megeszélésre, míg szerdán a Jordannel. "Már nagyon régóta tervezzük ezeket a megbeszéléseket. A Minardi rendezvénye során állapodtunk meg Stoddarttal a keddi időpontban"- nyilatkozta a menedzser, Raymond Vermeule.

A tárgyalás folyamán arról is szó esik majd, hogy a csapat milyen technikai javításokat eszközöl majd az új esztendőben, mivel Verstappen nem szeretne ismét egy esélytelen autóval rajthoz állni.

Az első tárgyalásokat már az Olasz Nagydíjon megkezdték Eddie Jordannel, amely szerdán kerül folytatásra. "Ez a tárgyalás nem csupán arról fog szólni, hogy mi mit tudtunk nyújtani a Jordannel Mindkét félnek vannak érvei."

Egyelőre nem tudni, hogy mikor fog döntés születni Jos Verstappen jövőjét illetően. „Talán ezen a héten, talán még karácsony előtt, de valószínűleg csak január első felében."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.PIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

02016.10.20. 23:31

Alonso: Vissza a normalitásba

Amiért Szuzukát csak egyszeri kisiklásnak tekintik

12016.10.20. 23:02

Verstappen már nem függ Ricciardótól

Nem hatotta meg a Mercedes óvása

02016.10.20. 22:44

Megnevettetett újságírók: A texasi cowboy szólalt meg Ricciardóból!

"A pokolba is, inkább egy kicsit lassabban megyek!"