A Jaguar bízik a pontszerzésben

írta: Motorsportal
2003. május 25. 22:27
Az elmúlt héten rendezett Osztrák Nagydíjon a Jaguar csapata két pontot szerzett, és abban bíznak, hogy Monacóban ismét sikerül a legjobb nyolc között befejezniük a viadalt.

David Pitchforth:
"Reméljük, hogy a hétvégén sorozatban harmadszorra is sikerül részt vennünk a pontokért folytatott küzdelemben. A szerelők kemény munkájának gyümölcseként autóink az elmúlt hetekben gyorsabbak és megbízhatóbbak lettek. Természetesen a gyárban dolgozó emberekre, valamint a szponzorainkra is motiváló hatása volt, hogy egymás után kétszer végeztünk pontszerző helyen."

Mark Webber:
"Szeretem a monacói pályát, nagyon különleges ezen a városi pályán versenyezni, és eddig jó eredményeket értem el itt. A Rascasse kanyaron némi változtatásokat vittek véghez, ezért nagyon kiváncsi vagyok, hogy ennek következtében hogyan változik meg minden. Az autóink nagyon jók, és a csapat ismét nagyszerű munkát végzett, minden szükséges elem megfelelő időben a helyére került. Egészen csütörtökig nem fogjuk pontosan tudni, hogy valójában hol is állunk a konkurens csapatokhoz viszonyítva, de bízunk abban, hogy a Michelin minőségi abroncsokat szállít, amivel autóink egyensúlya megfelelő lesz."

Antonio Pizzonia:
"Már alig várom, hogy Monacóban beülhessek a Jaguar volánja mögé. Úgy gondolom, hogy az évad során most lesz a legizgalmasabb az egykörös kvalifikációs edzés, és az Osztrák Nagydíjon nyújtott teljesítményem után bizakodó vagyok, hogy jó eredményt tudok majd elérni."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

02016.10.27. 08:14

Mexikói tudnivalók

Gumik, DRS-zónák, sajtótájékoztatók

202016.10.26. 17:25

Az igazi Alonso még nem veszett el – „A győzelem a minden”

Úgy alkalmazkodik, mint senki más – úgy térne vissza a csúcsra, ahogy előtte senki