A német versenyzők felkészültek a második megmérettetésre

írta: Motorsportal
2003. március 19. 21:55
A Sauber csapat két versenyzőjét rajongók százai köszöntötték a világ legmagasabb épületében.

A csapat helyi érdekeltsége Heidfeldet és Frentzent még inkább motiválta, hogy pontszerző helyen fejezzék be a következő versenyt, noha valószínűleg nem lesz könnyű feladatuk.

Heinz-Harald Frentzen szerint - aki a szezon első futamán a hatodik helyen fejezte be a versenyt - nehéz dolguk lesz, és ezúttal a McLaren csapat győzelmére voskol.

Az állami olaj- és gázipari konszern a Sauber-Petronas versenyistálló legfőbb támogatója, és közel 300 millió eurót invesztált a Formula-1-be.

Michael Schumacher cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint azt szorgalmazta, hogy az új autóval állhasson rajthoz az évad második futamán. A Ferrari világbajnoka szerint a tavalyi autó teljes mértékben versenyképes, és bízik abban, hogy a hétvégén megszerzi idei első futamgyőzelmét.

A változó időjárási viszonyok miatt jobbnak véli, ha egy olyan modellel indul, amelyet töviről-hegyire ismer.

Annak ellenére, hogy Ausztráliában mindössze negyedikként haladt át a célvonalon, bizakodó. Ezalatt testvéréről olyan hírek láttak napvilágot, hogy a 2004-es esztendőt követően a Toyotánál folytatja autóversenyzői pályafutását. Az utóbbi hetekben többször tett látogatást a csapat kölni székhelyén, de menedzsere Willy Weber úgy nyilatkozott, hogy a BMW-Williams prioritást élvez. Ha meg kívánják hosszabítani a szerződést, akkor 2004 után is a kék-fehér autóban láthatjuk versenyezni, de Ralf jelenlegi az elsődleges célja, hogy futamokat nyerjen.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Fernando Alonso

02016.10.26. 16:47

Bottas halál közeli élménye egy taxiban

„Vélhetően sok emberéletet megmentettem aznap este”

02016.10.26. 16:22

„Mihelyst föladod, halott vagy” – Hamilton

Megviselte, de meg nem törte a nyeretlen időszaka

52016.10.26. 14:43

Bolond lenne nem megpróbálni

Ericsson is bekopogtat a Force Indiához