A Sauber elégedett

írta: Motorsportal
2003. március 21. 13:32
Nick Heidfeld és Heinz-Harald Frentzen az első kvalifikációs edzésen a hetedik, illetve a nyolcadik helyet szerezte meg, így holnap tizennegyedikként és tizenötödikként léphetnek pályára.

Nick Heidfeld:
“Miután délelőtt problémák adódtak az autómmal, néhány módosítást kellett végrehajtani. Ennek következtében a délután folyamán nagy előrelépést tettünk. Meg vagyok elégedve az eredménnyel és optimista vagyok a holnapot tekintve.”

Heinz-Harald Frentzen:
“ Délelőtt egy gyors kört teljesítettem, azonban egy kisebb elektronikai hiba miatt megállt az autóm. Az új szabályok értelmében a pályabírók visszavihetik az autót a bokszba, így folytatni tudtam az edzést. Annak ellenére, hogy bosszantott az elvesztett idő, örülök a nyolcadik legjobb időeredménynek. Ez sokkal jobb, mint amit vártam. Az autó jól be van állítva és úgy gondolom, hogy holnap jó esélyeink vannak.”

Peter Sauber:
“Ez egy fanatikus eredmény ezen a szép pályán, elsősorban a délelőtt felmerült problémákat figyelembe véve. Köszönöm mindkét pilótának és a csapatnak az ajándékot, amellyel partnerünket, a Petronast ajándékozták meg.”
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Sebastian Vettel

12016.10.21. 22:31

Rosberg Ricciardo előtt húzta be a második edzést – törmelékhullás Austinban

Folyamatosan "morzsolódtak" az autók a kerékvetőkön

02016.10.21. 21:49

Úgy tűnik, eldőlt a tesztvita

A felek megtalálták a közös nevezőt

02016.10.21. 19:56

Nemet mondott az FIA a bahreini tesztre

A csapatok most Ecclestone-nal tárgyalnak