A Sauber ismét elégedett teljesítményével

írta: Motorsportal
2003. március 22. 19:17
Különböző stratégia mellett döntött a Sauber-Petronas; Nick Heidfeld egy könnyebb autóval 0,722 másodperccel volt lemaradva a az első rajtkockát megszerző Fernando Alonsótól, ami a hatodik rajtkockát jelenti a holnapi versenyen. Heinz-Harald Frentzen tizenharmadik helyével meg van elégedve.

Nick Heidfeld: „Reggel akadt néhány dolog, ami nem tetszett az autó beállításán, és mégha a kvalifikáción nem is tudtam úgy menni, mint az utolsó edzésen, mégis meg vagyok elégedve. Javítottunk az autó beállításán, ami mindenek előtt a harmadik szektorban hozott előnyt. Bizakodó vagyok ami a holnapi versenyt illeti és remélem, hogy a hatodik helyről indulva remek versenyt tudunk teljesíteni.”


Heinz-Harald Frentzen: „Más stratégiával indultam, mint Nick, és meg vagyok elégedve a teljesítményemmel. Bár a határon autóztam, de a jó beállításnak köszönhetően elértem a célomat, amire ilyen feltételek mellett számítani lehetett.”

Peter Sauber: “Melbourne-ben kifizetődő volt, hogy a két pilóta különböző feltételekkel versenyzett az időmérőn, illetve a versenyen. Úgy gondolom, hogy ez Szepangban is így lesz. Gratulálok Nicknek a harmadik sorhoz, és Heinz-Haraldnak köszönöm a munkáját.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Marcus Ericsson

02016.10.26. 14:43

Bolond lenne nem megpróbálni

02016.10.26. 14:12

„Kimi egyszerűen utálja a hülyeséget – nem pazarol rá időt”

Arrivabene szerint remekül el lehet vele beszélgetni

02016.10.26. 11:33

Így segíti a NASA módszere Hamiltont és a Mercedest

Csúcsformában bármilyen időzónában