A Sauber jól szerepelt az első időmérő edzésen

írta: Motorsportal
2003. június 13. 15:11
Az eső áztatta első időmérő edzésen a Sauber csapat pilótái nagyon jól szerepeltek. Heinz-Harald Frentzen a csúszós pálya ellenére remekül uralta az autót, és a hetedik legjobb időt autózta. Csapattársa, Nick Heidfeld csupán a Ferrari két versenyzőjét nem tudta megelőzni, s lett harmadik.

Nick Heidfeld:
"Ma délelőtt nagy foraglom volt előttem, így nem tudtam teljesen tiszta kört autózni, de az időmérőn remek kört futottam, mégha nem is igazán volt optimális. De ilyen körülmények között ez nem is volt lehetséges. Meg vagyok elégedve a teljesítményemmel, mivel nem volt könnyű ezen a vizes aszfalton autózni. Köszöntettel tartozom a mérnököknek a kiváló beállításokért, és bízom benne, hogy az elkövetkezendő két napban is esni fog."

Heinz-Harald Frentzen:
"Remélem, hogy holnap az időmérőn kevesebb víz lesz a pályán. A szombati fordított sorrend igen kemény, és a szerencsére is nagy szükség van."

Peter Sauber:
"Egy érdekes időmérő edzést láthattunk. Mindkét pilóta remek eredményt ért el. Heinz-Harald hetedik, és Nick harmadik helye kiváló motivációt jelent a csapatnak. A remek eredmény nagyban köszönhető a Bridgestone abroncsoknak."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kimi Räikkönen

02016.10.27. 22:37

Megbénítják a versenyzőket a túl sok szabállyal?

"Ha kreálnak egy új szabályt, azzal nem teszik szabadabbá a versenyzőket"

02016.10.27. 21:48

Button már várja az utolsót

„Elkezdtem a visszaszámlálást”

12016.10.27. 21:42

Vettel: Nem igaz, hogy mindent rosszul csináltunk!

„Akik ezt mondják, nem tisztelnek minket eléggé”