A Schumacher testvérek családjukkal töltik szabadidejüket

írta: Motorsportal
2003. július 22. 08:21
A vasárnapi futam hajnalán Ralf Schumacheren kitört az influenza, ezért rögtön a versenyt követően hazautazott Salzburgba. A Williams-BMW pilótája lázra, náthára és köhögésre panaszkodott.

"Nagyon rosszul érzem magam, az elkövetkezendő néhány napban biztosan ágyban maradok. A fiam, David nagyon örül annak, hogy most egész nap a papa hasán ugrálhat, azonban én sokkal jobban örülnék neki, ha kint a kertben játszhatnék vele."

Az Angol Nagydíjon nem alakultak túl kedvezően az események Ralf Schumacher számára, de ezen már sikerült túltennie magát. "Nagyon rosszul sikerült minden a számomra. Most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljak és Hockenheimban ismét fel tudjam venni a küzdelmet."

Michael Schumacher szintén hazautazott a Silverstone-ban megrendezésre került futamot követően, s családjával tölti minden idejét. Az ötszörös világbajnok szívesen növelte volna előnyét a világbajnoki összetettben a finn Kimi Räikkönnennel szemben.

Schumi örül annak, hogy augusztus végéig nem lehet tesztelni, valamint annak, hogy átépítésre került a Hockenheimring. "Az biztos, hogy ezúttal itt nem ünnepelhetem a világbajnoki címemet, de talán egy győzelem lehetséges lehet."

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Austin, lányok

1532016.10.23. 20:22

Amerikai Nagydíj – futam

02016.10.23. 16:05

Retteg az újabb hibától a Mercedes

Már minden apróság aggasztja őket – inkább túlzásba viszik az óvatoskodást