A Toyota elégedett

írta: Motorsportal
2003. május 31. 22:05
A Toyota csapat versenyzői, Cristiano da Matta és Olivier Panis a tizedik, illetve a tizenhetedik legjobb időt futották. A francia pilóta a versenybeállításokra koncentrált, a gyengébb teljesítményét is ezzel magyarázzák.

Cristiano da Matta:
"Nem számítottam arra, hogy ennyire elöl fogok végezni, mivel ez az eddigi legjobb helyezésem az időmérő edzések során. Már menet közben éreztem, hogy jól fog sikerülni a kör. Nagy előrelépéseket tettünk, a tapadással ugyan még adódnak némi problémák, azonban sok lehetőség van arra, hogy ezen javítsunk. Egész jól megbarátkoztam a pályával és nagyon jó kört sikerült teljesítenem. Egy nehéz verseny áll előttünk, de a legfontosabb az, hogy be is tudjuk fejezni, lehetőleg egy jó pozícióban."

Olivier Panis:
"Annak ellenére, hogy a délelőtt folyamán sikerült előrelépéseket tennünk, egyben azt is meg kellett állapítanunk, a tapadás nem megfelelő. Nem voltam megelégedve az autóval, ezért úgy határoztunk, hogy inkább a versenybeállításokra koncentrálunk, mint az időmérőre. Ennek értelmében elégedett vagyok a mért körrel, de meg kell várnunk, hogy mit hoz a holnap."

Keizo Takahashi:
"A csütörtök teljesítményünket figyelembe véve úgy gondolom, hogy elégdettek lehetünk. A tizedik hely jobb, mint amire számítottunk, és ha a tapadással nem adódtak volna problémák, talán előrébb is végezhettünk volna. Cristiano remek kört teljesített, különös tekintetben arra, hogy először van Monaco-ban. Ezen a pályán teljesített eaz eddigi lejobb időmérő edzésen elért eredményét. Olivier más stratégiát választott, ő inkább a versenyre koncentrált. Majd meglátjuk, hogy mi történik a verseny során."

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg, Lewis Hamilton

22016.10.25. 12:01

De mi baja Rosberggel Ecclestone-nak?

Magyarázkodni volt kénytelen kijelentése miatt

112016.10.25. 10:46

A Ferrarié a legrosszabb átmeneti tesztautó?

Nincs több leszorítóereje, mint az aktuális gépnek – a Red Bull szerint ígéretesek az új gumik