A Toyota eredményes napot zárt tegnap

írta: Motorsportal
2003. június 05. 13:52

A Toyota csapat a tegnapi nap folyamán két helyszínen tesztelte autóit. Cristiano da Matta Silverstone-ban az abroncsokat próbálgatta, míg Olivier Panis a motort tesztelte a soron következő Kanadai Nagydíjra.

Cristiano da Matta, Silverstone, 75 kör:
"Egy újabb eredményes napot zártunk, és sikerült teljesítenünk a tervezett programunk nagy részét, a délelőtti és a kora délutáni esőzések ellenére is. Sikerült előrelépéseket tennünk a TF103-at illetően, valamint az abroncsokat próbálgattuk. Az elmúlt napok eredményesnek mondhatóak, mivel 150 kört sikerült teljesítenem. Most átadom a volánt Ricardo Zontának, és Belo Horizontébe repülök. Ott fogok felkészülni a Kanadai Nagydíjra, és megpróbálok átállni az időeltolódásra is, mivel Montreal azonos időzónában van mint Brazília."

Olivier Panis, Monza 91 kör:
"Nagyon jó napot zártunk. 91 kört sikerült teljesítenem, ami igen előnyös. Egy új fejlesztésű motort teszteltünk, amelyet a Kanadai Nagydíjon fogunk használni. Eddig jónak bizonyult. Nagyon sok mindent sikerült kipróbálunk, többek között a Michelin abroncsokat, és sok értékes információ birtokába jutottunk. Remélem, hogy csütörtökön ezt folytatni tudjuk. Nemrég olyan híresztelések láttak napvilágot, hogy elégedetlen vagyok a csapatommal, de ez abszolút nem így van. Bár nem voltunk túl szerencsések, de a jövôben együtt fogunk küzdeni a sikerekért."

Ma Ricardo Zonta Silverstone-ban teszteli majd a Toyota versenygépét, mialatt Panis Monzában zárja a csapat tesztjét.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Daniel Ricciardo

02016.10.21. 20:23

Amerikai Nagydíj – második szabadedzés

Beszámoló az eseményről

02016.10.21. 19:56

Nemet mondott az FIA a bahreini tesztre

A csapatok most Ecclestone-nal tárgyalnak

02016.10.21. 19:33

Gyorsan reagált az FIA a lefulladó autók problémájára

Kifejlesztettek egy automatikus rendszert