A Williams már rója a köröket Barcelonában

írta: M4Sport
2016. február 19. 17:09
FOTÓ: ©xpbimages.com

A Williams a katalán helyszínen járatja be az új kocsiját.

Elsőként Valtteri Bottas hajthatott pályára a hamarosan kezdődő téli teszteknek helyet adó Circuit de Catalunyán, midőn a finn a mai nap folyamán a helyszínen járatta be a csapat újonnan leleplezett versenyautóját.

A korábbi híresztelések még úgy szóltak, hogy a grove-iak új versenygépe – a Mercedeséhez hasonlóan – az angliai Silverstone-ban esik ma át a tűzkeresztségen, ám Bottas a közösségi médián keresztül megüzente, hogy ő már a spanyol ringen van, rajongói fotók pedig azt bizonyítják, hogy a jövő egyik nagy reménységeként számon tartott pilóta nem is tétlenkedett a bokszutcában.

Az autót minden bizonnyal egy filmes nap keretében próbálhatták ki, amelyből egy évadban kettő áll a csapatok rendelkezésére, és amelyen maximum 100 kilométer teljesíthető a Pirelli speciálisan erre a célra szánt abroncsaival.

Eredetileg úgy volt, hogy az új Williamst csak vasárnap vagy a tesztek első napján, hétfőn pillanthatja meg a nagyérdemű, ám Sir Frank Williams és csapata nagy meglepetésre már néhány órával ezelőtt megvillantotta az első fotókat az FW38-as kódjelű modellről – hajszállal, de e tekintetben megelőzve a maga kihívóját a délután folyamán bemutató Ferrarit.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Maurizio Arrivabene

02016.10.24. 14:34

„***** meg!” – Gerard Butler „hálás” volt Ricciardónak…

Elbocsátó szép üzenet a dobogós „kínzás” után

12016.10.24. 13:16

Vettel a kivetítőn nézte, ahogy majdnem kirepült a pályáról…

"Büszke voltam, hogy meg tudtam fogni ott az autót"