A zebraálcától a Star Warsig – a Red Bull eddigi festései (képgalériával)

írta: M4Sport
2016. február 17. 11:25
FOTÓ: ©xpbimages.com

Újabb Forma–1-es bemutató napja érkezett el: a Red Bull a mai napon Londonban tárja a nagyközönség elé új festését. Az idei versenygépre ugyanakkor még várni kell.

Bár manapság nincs már divatja a hagyományos értelemben vett bemutatóknak, a Red Bull úgy döntött, él a külön rendezvények által kínált lehetőséggel, s ha nem is új autójával, de festése leleplezésével egy napra magára irányítja a reflektorfényt. Szerda délután Londonban régi-új partnerükkel, a Pumával közösen ejtik meg a bemutatót, melynek során azonban nemcsak az RB12-es modell várható (egyelőre csak az RB11-esre festett) fényezését prezentálják, de csapat új ruházatát is.

Ami az autót illeti, óriási változásra aligha számíthatunk: a csapat 2005-ös debütálása óta nagyon hasonló festéssel futtatja gépeit, azokon az évek során csak kisebb változtatásokat hajtottak végre (ld. a galériánkat). Az idei legnagyobb módosítást várhatóan az új szponzorfeliratok megjelenése mellett a távozó Infiniti hagyományos lila színének eltűnése jelentheti majd. A csapat által eddig közzétett videók és képek alapján ugyanakkor arra következtethetünk, hogy a ruházat terén azért újítanak az osztrákok.

Oszd meg!

4 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

GreenHonda
#4 GreenHonda 2016. február 17. 16:19  

A 2005-ös festés nagyon szép volt azzal a világosszürkével.

grabowsky78
#3 grabowsky78 2016. február 17. 12:50  

Az elsőkön kívül talán az összes tetszett! El kell ismerni a Redbull festései tök jók!

Bruum
#2 Bruum 2016. február 17. 11:56  

Nekem eddig a tavalyi álcafestés jön be a legjobban, ez a fenti Coming Soonos képen látható bikás festés nem igazán tetszik.

Balrog
#1 Balrog 2016. február 17. 11:53  

Én a legjobban annak örülnék, ha simán a gumiteszten is használt "klasszikus" (már ha az esetükben lehet egyáltalán ilyenről beszélni :D) festést mutatnák be.

Utoljára módosítva: 2016. február 17. 11:53

HairHungary