Alesi: senkinek nem szabad gyorsan hajtania...

írta: Motorsportal
2003. október 29. 09:49
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk az egykori Formula-1-es versenyzőt Jean Alesit az elmúlt hétvégén gyorshajtásért megbüntették s a francia hatóságok bevonták jogosítványát.

A DTM-pilóta a honlapján az eset kapcsán elmondta: "181 kilométeres óránkénti sebességgel haladtam amikor lefényképeztek, nem pedig 191 km/h-val, ahogyan arról a sajtó is beszámolt. Nem tagadom, hogy hibát vétettem, mert senkinek nem szabad túllépnie a megengedett sebességet, a profi autóversenyzőnek sem, még az autópályákon sem. Ezért rótták ki rám a 885 dolláros bírságot is."

Alesi beismeri, hogy hibázott, és elfogadja a büntetést, azonban nem érti, hogy a francia hatóságok miért hozták nyilvánosságra az esetet.

"Sokan ráharaptak erre a témára, így sok téves információ került nyilvánosságra a tények helyett. A hírekkel ellentétben visszakaptam a jogosítványomat, mivel azt Svájcban állították ki, nem pedig Franciaországban. Egész Európában vezethetek, csupán Franciaországban nem ülhetek a volán mögé egy hónapig."


Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Marcus Ericsson

02016.10.26. 14:43

Bolond lenne nem megpróbálni

02016.10.26. 14:12

„Kimi egyszerűen utálja a hülyeséget – nem pazarol rá időt”

Arrivabene szerint remekül el lehet vele beszélgetni

02016.10.26. 11:33

Így segíti a NASA módszere Hamiltont és a Mercedest

Csúcsformában bármilyen időzónában