Alonso a Ferrarinál?

írta: Motorsportal
2003. szeptember 30. 23:41
Bár Michael Schumacher cáfolta azon híreszteléseket, amelyek szerint az év végén visszavonul, az olasz és a spanyol sajtó arról számolt be, hogy Fernando Alonso a Ferrarihoz igazol.

Alonso úgy érzi, hogy a Renault versenyistálló csapattársát részesíti előnyben vele szemben. A 22 esztendős pilóta Marca című lapnak elmondta: "Minden versenyistállónál a jobb versenyző kapja az erősebb motort, kivéve a Renaultnál. Ha így folytatjuk, soha nem leszünk világbajnokok."

Az As sportújság arról értesült, hogy a Ferrari hajlandó tíz millió dollárt fizetni Alonsóért; a spanyol fiatalember menedzsere, Adrián Campos azonban nem tud semmit az egyezségről. "Számomra ezek csak spekulációk. Fernando szerződése két évre szól. 2005-től azonban minden lehetséges. Alonso a legjobb versenyző, a Ferrari pedig megérdemli, hogy jó pilótája legyen. Ha valaki meg szeretné szerezni őt, akkor a Renaulttal kell megegyeznie. Az utolsó szó pedig a pilótát illeti."

Michael Schumachernek 2006-ig érvényes szerződése van, Rubens Barrichellonak -amennyiben nem hosszabbítják meg a szerződését- jövő év végén mennie kell, ezért elképzelhető, hogy a 2005-ös esztendőben Schumacher és Alonso képviseli majd a maranellói csapatot.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

02016.10.27. 08:14

Mexikói tudnivalók

Gumik, DRS-zónák, sajtótájékoztatók

202016.10.26. 17:25

Az igazi Alonso még nem veszett el – „A győzelem a minden”

Úgy alkalmazkodik, mint senki más – úgy térne vissza a csúcsra, ahogy előtte senki