Alonso már jó hangulatban „élete legnagyobb” bukása után

írta: M4Sport
2016. március 21. 12:40
FOTÓ: ©xpbimages.com

Vasárnapi bukása után hétfőn már egy vicces képpel jelentkezett be a McLaren kétszeres bajnoka a repülőről.

„Nos, lássuk, mit ír a napi sajtó!” – az Ausztráliában óriásit bukó Fernando Alonso jól van, és ezt az Instagramra feltöltött jó hangulatú képével jelezte is hétfőn. A spanyol a Herald Sun mai számával a kezében pattant fel a hazafelé tartó repülőgépre, melynek két oldalas címlapján éppen ő áll fejen ripityára törő McLarenjével az Albert Park kavicságyában.

„Ideje repülőre ülni, és a teljes felépülés érdekében pihenni a következő pár napban. Köszönöm mindenkinek” – írta a kép alá a kétszeres bajnok, utalva a kapott jó kívánságokra.

Alonso vasárnap a verseny 17. körében 300 km/óra fölötti tempóval ütközött össze Esteban Gutiérrezzel egy balul elsült előzési kísérletet követően. Nem történt komolyabb baja, bár elmondása szerint a térdeit azért fájlalta a többszöri megforgás és ütközések után.

Elmondása szerint a mostani volt karrierje legnagyobb balesete – mely még a 2003-as interlagosi horrorisztikus ütközését is túlszárnyalta. Akkor Renault-jával a nem sokkal korábban kicsúszó Mark Webber elszabadult kerekének hajtott neki nagy tempóval, majd a falban kötött ki. „Nem, ez talán még a brazíliainál is nagyobb volt. Megijedsz, amikor látod, hogy a levegőben vagy, és csak reméled, hogy jó helyen érsz földet, nem a korláton vagy fejen állva. Tisztában vagyok vele, hogy ma a hátralévő életemre jutó szerencséből egy jókora adagot elhasználtam. Köszönöm a McLarennel és az FIA-nak, hogy ilyen biztonságos ez az autó. És a kollégáknak, a szurkolóknak is köszönet az aggódásért és támogatásért” – fogalmazott Alonso.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

mikav
#2 mikav 2016. március 22. 08:29  

Hajrá! Hajrá! :)

Biztos vagyok benne, hogy idén többet fogjuk látni mosolyogni. Nem voltak rosszak a srácok!

Tasi-r
#1 Tasi-r 2016. március 21. 13:05  

:DPIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Jolyon Palmer

02016.10.21. 12:06

Austin változtatta meg Rosberget: „Azt a tüskét már kedden kihúztam”

Egy éve Hamilton még a padlón is belerúgott – most épp ez üthet vissza

12016.10.21. 11:13

Alonso: Ricciardo a legjobb!

Megindokolta meglepőnek ható válaszát

72016.10.20. 23:57

Rövidebb futamok? Button meggondolná

Bár nincs problémája a távval, a fiatalok miatt változtatna