Aludnál a McLaren-központban, legendás autók mellett!? Itt a lehetőség!

írta: M4Sport
2016. február 26. 11:09
FOTÓ: ©McLaren/Twitter

Nem mindennapi lehetőséget kínál a McLaren a Forma–1 rajongói számára: nyolc szerencsés nyertes a csapat központjában töltheti az Ausztrál Nagydíj előtti éjszakát!

A legtöbb Forma–1-es szurkoló csak álmodni szokott arról, hogy Ayrton Senna és Alain Prost egykori bajnoki autói közelébe kerülhessen – nyolc szerencsésnek viszont hamarosan az is megadathat, hogy ezen gépcsodák között hajtsa álomra a fejét! Nem vicc, a McLaren és az amerikai szállodalánc, a Double Tree by Hilton egészen különleges akciót indított, melynek főnyereményét egy Wokingban eltöltött éjszaka jelenti.

Aki részt vesz az általuk meghirdetett játékban, s nyer, egészen exkluzív élményben lehet része. Március 19-én, azaz az idénynyitó Ausztrál Nagydíj szombatján egy éjszakára vendégül látják őt az F1 második legrégebbi csapatának bázisán, a McLaren Technológiai Központban, ahol – a luxusszállodákban megszokott csokis-sütis fogadtatás után – előbb különleges gyárlátogatáson vehet részt, lefényképeztetheti magát a McLaren-Honda egykori versenyautóival, majd vár rá egy kényelmes ágy, amelyen fekve, pattogatott kukoricát ropogtatva, autókkal kapcsolatos filmeken alhat el, tudva, hogy körülötte több híres korábbi versenygép pihen.

És ezzel még mindig nincs vége az élvezeteknek: másnap hajnalban reggelit szolgálnak fel a melbourne-i idénynyitó felvezető műsorához, a versenyre készülődve a szerencséseknek telefonos kapcsolatot létesítenek a pályán lévő csapattal. A versenyt természetesen megfelelő minőségben, nagy képernyőn, élő idős közvetítéssel kiegészítve követhetik majd figyelemmel a kiválasztottak, majd a leintés után maguk is részt vehetnek a verseny utáni csapatmegbeszélésen.

Ezen álomszerű élmény megnyeréséhez március 10-éig kell regisztrálni a csapat partnerének honlapján, ahol további információk is megtudhatók a nem mindennapi játékról.

Oszd meg!

4 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

albutr
#4 albutr 2016. február 26. 12:42  
GreenHonda:
Csesszék meg, de tényleg! Meg miért az Ausztrál Nagdíj előtti este? Én otthon, kényelmesen szeretném nézni a futamot, itt egy ettől független alkalmat kívánnék meg.

+1

GreenHonda
#3 GreenHonda 2016. február 26. 12:38  
nyjozsi:
Mielőtt nagyon beleélné magát bárki aki nem Angliában él: "you must be at least 18 years of age and a legal resident of Great Britain "

Csesszék meg, de tényleg! Meg miért az Ausztrál Nagdíj előtti este? Én otthon, kényelmesen szeretném nézni a futamot, itt egy ettől független alkalmat kívánnék meg.

nyjozsi
#2 nyjozsi 2016. február 26. 11:52  

Mielőtt nagyon beleélné magát bárki aki nem Angliában él: "you must be at least 18 years of age and a legal resident of Great Britain "

lönczi
#1 lönczi 2016. február 26. 11:32  

király!

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt