Arrivabene tízezer-egyedszer is elmondta…

írta: M4Sport
2016. szeptember 17. 10:21
FOTÓ: ©xpbimages.com

Maurizio Arrivabene már sokallja a Ferrari átszervezése kapcsán újra és újra előkerülő pletykákat. Jelezte, nincs szükségük új igazolásra.

„Tehetséged van ahhoz, hogy összezavarj” – mondta nevetve a Ferrari csapatfőnöke a pénteki sajtótájékoztatón, amikor egy olasz újságíró már többedszer kérdezett rá arra, hogy is áll a csapat újjászervezése.

Bár a vörösök vezetősége az elmúlt hetekben nem győzte hangsúlyozni, hogy új struktúrával és belső emberek áthelyezésével reagálnak a korábbi technikai igazgató, James Allison távozására, a héten újra felröppent a hír, miszerint a mercedeses Paddy Lowe Maranellóba tarthat. Azóta már mind az érintett, mind Toto Wolff cáfolta e pletykát – Arrivabene azonban nem kerülhette el az erről szóló kérdéseket.

„Már tízezerszer elismételtük: a csapatunk teljes” – tette újra egyértelművé az olasz. „Tökéletesen rendben vagyunk a jelenleg nálunk lévő emberekkel. A hangulat nagyon jó Maranellóban. Mattia (Binotto) személyében megtaláltuk a megfelelő embert, ahogy a vele dolgozók személyében is. Csak ugyanilyen hangulatban kell tovább dolgozniuk, várni a következő évet, miközben az idei szezonra is figyelni kell még. Nyugodtan akarunk dolgozni, nyomás nélkül. Szóval nincs már szükségünk senki másra.”

Később egy újabb kérdésre aztán újra csak ismételni tudta önmagát. „Már nagyon sokszor elmondtam, hogy tökéletesen rendben vagyunk. Mattia jó munkát végez. Más személyre nincs szükségünk. Mattia a technikai igazgatónk, korábban James volt az, most ő. Már sokszor elmondtuk, hogyan szerveztük át a csapatot – mit kéne még mondanom?”

Arrivabene végül jelezte, továbbra sem mondtak le azon céljukról, hogy futamot nyerjenek idén. „Ez a cél idén, jól kell zárnunk az évet.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Daniel Ricciardo

02016.10.21. 20:23

Amerikai Nagydíj – második szabadedzés

Beszámoló az eseményről

02016.10.21. 19:56

Nemet mondott az FIA a bahreini tesztre

A csapatok most Ecclestone-nal tárgyalnak

02016.10.21. 19:33

Gyorsan reagált az FIA a lefulladó autók problémájára

Kifejlesztettek egy automatikus rendszert