Az első három nyilatkozata Sepangból

írta: M4Sport
2016. október 01. 12:28
FOTÓ: ©xpbimages.com

Lewis Hamilton pályafutása 57. rajtelsőségével feledtette a szingapúri gyengélkedést, miközben a gyorskörén hibázó Nico Rosberg még a második helynek is örülhetett (ő most a holnapi futamban, és minden valószínség szerint a rajtban bízik). A harmadik helyet Max Verstappen szerezte meg, akire szintén ráfért a jó teljesítmény a legutóbbi felejthető hétvége után.

Lewis Hamilton (Mercedes – 1. hely)

„Először is szeretnék köszönetet mondani minden szurkolónak, aki kijött a pályára. Nagyon sokan támogatják itt a csapatunkat. A csapatnak is hálás vagyok az idei munkáért, hiszen folyamatosan javulunk. Az autónk sohasem volt még olyan jó itt, mint most. Jól dolgoztak a srácok; felkészülten érkeztünk ide, és eddig nagyon jól alakult a hétvége. A többiek egész hétvégén jók voltak, szóval holnap is gyorsak lesznek. Hálás vagyok, és örülök, hogy ilyen kört futottam, de jobb is lehetett volna. Most talán jobb is a pálya, hiszen simább és nem terheli annyira a gumikat. Ha minden így marad, és az időjárás sem változik, akkor jók lehetünk, nyilván szoros lesz, de elég erősek vagyunk.”

Nico Rosberg (Mercedes – 2. hely)

„Egyértelmű, hogy a pole pozícióért harcoltam. Ezért vagyok itt! Lewis köre azonban nagyon jó volt, és biztos, hogy nem lett volna egyszerű leelőzni, de bele is hibáztam az utolsó körbe. Közelebb kerülhettem volna, de valami nem stimmelt ott a beállításokkal, hiszen mindig túlkormányzottá válik ott az autó. Most el kell fogadni ezt a második helyet. Korábban láttuk már, hogy ez nem jelent egyet azzal, hogy nem nyerhetjük meg a futamot. Szóval magabiztosan várom a futamot.”

Max Verstappen (Red Bull – 3. hely)

„Eddig az egész hétvége nagyon pozitív volt számomra. Szingapúr óta több dolgot is változtattunk az autón, és ezek a módosítások előnyösnek tűnnek. A versenytempónk ígéretes, viszont a rövidebb etapokon még javítanunk kellett. Szerencsére sikerült egy nagyon jó beállítást találnunk a mai napra. Nagyon elégedett vagyok, hogy én állhatok fel a két Mercedes-pilóta mögé.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Maurizio Arrivabene

02016.10.24. 14:34

„***** meg!” – Gerard Butler „hálás” volt Ricciardónak…

Elbocsátó szép üzenet a dobogós „kínzás” után

12016.10.24. 13:16

Vettel a kivetítőn nézte, ahogy majdnem kirepült a pályáról…

"Büszke voltam, hogy meg tudtam fogni ott az autót"