Az Esseni motorshow idén is számos érdekességgel fogadja látogatóit

írta: Motorsportal
2003. december 05. 09:15
Idén 35. alkalommal nyitotta meg kapuit az Esseni Motorshow, ahol az autósportban résztvevő szövetségek, illetve csapatok mellett a nevesebb automobilgyártók is képviselik magukat.

A BMW, Mercedes, Ford és Toyota gyárak mellett még számos vállalat prezentálta egykori és legújabb modelljeit, de az 1900-as évek elején gyártott automobilok sem hiányozhatnak a felvonultatott autócsodák közül.

A kiállítás érdekességei közé tartozik a Német Automobil Club támogatásában rendezett "100 éves a motorsport" elnevezésű kiállítás, ahol az érdeklődők a régi- és új Formula autók mellett, versenymotorokat és rallyautókat csodálhatnak meg.

A Ferrari igazi különlegességgel szolgál a látogatóknak, akik a legendás csapat Formula-1-ben töltött 55 esztendejének történetébe kapnak betekintést. A maranellói versenyistálló közel húsz győztes autóval érkezett Essenbe, mint például Jody Scheckter 1979-es Ferrarija, vagy a legendás Ferrari Tipo 375.

Az Esseni Motorshow vendégei között olyan neves emberek szerepeltek, mint Jacky Ickx vagy David Coulthard, aki az elsők között kereste fel a világ egyik legnagyobb kiállítását, amely még vasárnap este hat óráig tekinthető meg.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa