Brawn és a visszatérés: Sosem zárok ki semmit

írta: M4Sport
2016. június 27. 12:08
FOTÓ: ©xpbimages.com

Bár nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy nap még visszatérjen a Forma–1-be, Ross Brawn jelezte, egyelőre nem nyílt előtte olyan lehetőség, melyért lemondana boldog „nyugdíjas” életéről.

Amióta 2013 végén elköszönt a Mercedestől, Ross Brawn nemigen mutatkozott a Forma–1 közelében. Bár többször is hírbe hozták egyes csapatokkal, és voltak, akik pedig fölvetették, a sportágat irányító független testület élére kellene kinevezni őt, a brit többnyire a kertészkedésnek valamint új szenvedélyének, a klasszikus autók gyűjtésének hódolt.

A hétvégén azonban ő maga is feltűnt a Goodwood Sebességfesztiválon, melyen többek között a róla elnevezett Brawn GP-csapat 2009-es bajnoki autóját is láthatta a közönség. A Sky Sports kérdésére, van-e esély a visszatérésére, elmondta: „Teljesen kizárni semmit sem szoktam. De jelenleg nagyon elégedett vagyok az életemmel. Eddig semmilyen lehetőség nem érkezett, amely igazán érdekelt vagy a visszatérésre sarkallt volna. Amíg az F1-ben dolgoztam, éjjel-nappal ezért éltem. Nem vagyok biztos abban, hogy ezt még egyszer tudnám ilyen módon csinálni.”

Az persze nem hagyta hidegen őt, hogy újra láthatta és hallhatta legutolsó bajnoki autóját az aszfalton. „Nagyon megható számomra látni, hogy ismét vezetik ezt az autót. Ezzel a festéssel azóta nem is ment, hogy teljesítette az utolsó versenyét. De nemcsak az autó, a körülmények tették igazán különlegessé ezt a történetet. A csapat a csőd szélére került, de megmentettük. Senki sem várt tőlünk semmit. Aztán elmentünk a tesztre, és mindenki ránk figyelt, majd megnyertük az első három versenyt. Minden tökéletesen ment, majd a szezon közepén mélypontra kerültünk, de onnan is sikerült visszatérnünk” – nosztalgiázott egy kicsit Brawn, miután Martin Brundle meghajtotta a híres fehér-neonzöld bajnoki járgányt.

Oszd meg!

5 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Zasalamel
#5 Zasalamel 2016. június 27. 21:49  
HannaLill:
Szerintem minden futam helyszínére kellene építeni egy nagy horgásztavat és akkor Ross könnyebben mondana igent:):):)

LOOL :D

HannaLill
#4 HannaLill 2016. június 27. 19:38  

Szerintem minden futam helyszínére kellene építeni egy nagy horgásztavat és akkor Ross könnyebben mondana igent:):):)

sztárvorsz
#3 sztárvorsz 2016. június 27. 17:37  

2007-2008 körül úgy tűnt benézte a visszatérést, egy 7-8. erő csapat Hondánál, akik aztán le is húzták a rolót 08 végére. Komoly, hogy az a csapat 8 év alatt már a 4. csapat + egyéni címet fogja nyerni. Egyiket Brawn néven, jól kihozta az öreg, meg még keresett is rajt egy vagyont.

khristiank
#2 khristiank 2016. június 27. 16:56  
HannaLill:
McHondának már rég egy visszautasíthatatlan szerződést kellett volna letennie Ross asztalára, addig fognak baszkodni még valaki más fogja megszerezni. Bulliénél 100x többet érne.

ahhoz előbb a közte és csodálatos Ron Dennis őnagysága között kellene a nézeteltérést elintézni... Mondjuk ki az akivel szuper-dennis még nem veszett össze....

HannaLill
#1 HannaLill 2016. június 27. 16:26  

McHondának már rég egy visszautasíthatatlan szerződést kellett volna letennie Ross asztalára, addig fognak baszkodni még valaki más fogja megszerezni.
Bulliénél 100x többet érne.PIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

32016.10.21. 16:15

Amerikai Nagydíj – első szabadedzés

Beszámoló az eseményről

22016.10.21. 14:34

Susie Wolff gyermeket vár

A legkisebb Wolff áprilisban érkezik

82016.10.21. 13:59

Volt szerelője szerint Räikkönen lehet a 2017-es változások nyertese

"Nála csak egy üzemmód létezik: a padlógáz!"