Button jövőre győzni szeretne

írta: Motorsportal
2003. november 11. 09:21
A BAR-Honda versenyzője, Jenson Button abban bízik, hogy az elkövetkezendő esztendőben végre sikerül dobogós helyen végeznie. "Talán azon pilóták egyike leszek, aki élete első dobogós helyezésén annak legmagasabb fokán állhat. Tudom, ezt ki kell várni, de eddig ennek tekintetében nem igazán volt sok szerencsém. Az emberek azt mondják, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, azonban azon problémák , amelyek megakadályozták, hogy dobogós helyen végezzek, nem az én hibámból történtek."

Button az elkövetkezendő esztendőben nem csupán dobogós helyezésekre és első győzelmére vágyik, hanem szeretné, ha fel tudná venni a küzdelmet az élmezőny versenyzőivel. "Ha a 2003-as esztendőt nézzük, akkor senki sem teljesített mindig azonosan. Nekünk azonban ez acélunk a 2004-es évben."

A brit pilóta nagyon sajnálta, hogy csaptatásra, Jacques Villeneuve nem vett részt a Japán Nagydíjon. "Úgy gondolom, hogy nagyon jó évet teljesítettünk, és versenyképes csapattársak voltunk. Nagyon jól ment a közös munka, és nagyban motiválta a csapatot."

Button szeretné, ha Villeneuve továbbra is a Formula-1-ben versenyezne. "A baj csak az, hogy azon csapatoknak, amelyekhez menni szeretne már megvannak a pilótáik. Ez a legnagyobb probléma. Ő egy nagyszerű versenyző és fantasztikus dolgokat ért el a Formula-1-ben. Szégyen, hogy el kell hagynia a Formula-1-et.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg

352016.12.03. 14:08

Rosberg: Ha nem lettem volna bajnok, folytatom!

Egyelőre kizártnak tartja, hogy egy nap visszatér

102016.12.03. 12:36

Hamilton: Néha kényelmetlenül éreztem magam

„Mélyebbre kellett ásnom, mint az előző években”