Coulthard-nak jobb teljesítményt kell nyújtania jövőre

írta: Motorsportal
2003. december 15. 21:55
Azt követően, hogy a McLaren-Mercedes versenyistálló nemrégiben bejelentette, hogy a 2005-ös évadtól Juan-Pablo Montoya lesz majd egyik versenyzőjük, gyakran születtek olyan híresztelések, amely szerint ez egyben David Coulthard pályafutásának a végét is jelenti, legalábbis a csapatnál.

"Mindenki szeretné tudni, hogy mi fog történni az elkövetkezendő esztendőben. Lesz lehetőségem bizonyítani, mivel ebben az üzletben nagyon fontos szerepet játszik a teljesítmény. Nagyon sok jó pilóta van, azonban a McLaren ennek ellenére engem szerződtetett a 2004-es évadra, mivel nem volt más lehetőségük." – nyilatkozta az Autsosport munkatársának Coulthard.

A pilóta menedzsere, Martin Brundle úgy véli, hogy védencének jó esélyei vannak arra, hogy a 2005-ös esztendőben is a McLaren színeiben álljon rajthoz. "Még több, mint 18 hónapunk van, ami alatt nagyon sok minden megtörténhet."

A skót versenyzőnek jobb eredményeket kell elérnie az időmérő edzéseken, hogy megfelelő rajtpozícióból vághasson neki a futamoknak, ha meg szeretné győzni a csapat vezetőségét, hogy Kimi Räikkönen helyett mellette döntsenek.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Taylor Swift

52016.10.25. 13:43

Bezzeg Alonso...

Az olasz sajtó szerint a Ferrarinál még vannak, akik hiányolják

42016.10.25. 12:01

De mi baja Rosberggel Ecclestone-nak?

Magyarázkodni volt kénytelen kijelentése miatt