Ébredezik a Forma–1: Vettel üléspróbán járt, a Haas beindult

írta: M4Sport
2016. február 17. 18:12
FOTÓ: ©xpbimages.com

A 2016-os autó bemutatására való hangolódás jegyében újabb videót tett közzé a Ferrari: ezen a felvételen Sebastian Vettel üléspróbáját láthatjuk. A Haas-istálló eközben eldicsekedett első Forma–1-es versenygépének beindításával.

Az olasz alakulat a múlt héten rakta össze 2016-os autóját, az utolsó simítások elvégzését követően pedig elkezdte a bemutatóra való hangolódást. Először a motor hangjából adtak ízelítőt a szurkolóknak, majd ismertették közösségi játékuk végeredményét és közzétettek egy videót Kimi Räikkönen üléspróbájáról, végül pedig elárulták, mikor debütál az autó.

És ezzel nincs vége! Szerdán – röviddel a Red Bull 2016-os festésének bemutatását megelőzően – megosztottak egy videót a finn világbajnok márkatársának üléspróbájáról. A négyszeres világbajnok mosolyogva vetette bele magát feladataiba, a próbán pedig minden fontosabb szakember részt vett. Persze magát a versenygépet ezúttal sem pillanthattuk meg.

A Ferrari kiemelt technikai partnereként készülő Haas-istálló eközben beindította első F1-es autóját, aminek hangjáról az ellenfelekhez hasonlóan ők is közzétettek egy rövid „videót”. Ennek végén a csapattagok hangos éljenzésben törnek ki, tehát nem zárhatjuk ki, hogy a felvétel az autó első beindításakor készült, amikor a csapat ismét fontos mérföldkőhöz érkezett.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

glória, Magnussen

12016.10.29. 00:44

Rosberg tart a Ferraritól

Hamilton szerint nem lesznek annyira veszélyesek

02016.10.29. 00:31

Tüdőgyulladással kezelik Frank Williamst

Állapota „lassan, de folyamatosan” javul

02016.10.28. 23:58

Már üzemanyagpartnerét is elvette a Red Bull a McLarentől

Komoly változások a nagycsapatoknál