Ecclestone száz Hamiltont szeretne a mezőnybe

írta: M4Sport
2016. március 25. 09:22
FOTÓ: ©xpbimages.com

Bernie Ecclestone több mint elégedett Lewis Hamilton viselkedésével, és azt szeretné, hogy bárcsak száz ilyen versenyző lenne a Forma1-ben.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Ecclestone kedveli Lewis Hamiltont, és a Forma–1 kereskedelmi jogainak birtokosa ezúttal sem mulasztotta el méltatni a háromszoros világbajnok életstílusát. Ez az életstílus – amely leginkább hivalkodó ruhákból, rengeteg bulizásból és szórakozásból, valamint jellegzetes, saját hangvételből áll – egyáltalán nem nyerte el minden rajongó tetszését, ám a brit üzletembernek épp a megosztó természete tetszik a legjobban fiatalabb honfitársában.

„Száz ilyen versenyzőt szeretnék a Forma1-be, mint ő” – jelentette ki Ecclestone a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában. „Amíg ilyen gyors, addig bármit megtehet, amit csak akar. Ha tényleg ilyen ruhákban akar járni, akkor csak tessék, a helyében én is ezt tenném” – tette hozzá.

Hamilton azóta kezdett el „kiengedni”, hogy a gyakran rigorózusan merevnek titulált McLarentől – amely a karrierjét egyengette – 2013 elején a Mercedeshez igazolt. Emlékezetes módon öltözködése már az első tesztnapjain jelentősen eltért a csapatruházattól. Az azóta, különösen 2014 második felétől kezdve, szórakozással telezsúfolt életstílussal kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés, hogy mindez nincs-e negatív hatással vagy a jövőben mindez nem lesz-e negatív hatással a világsztár teljesítményére, Ecclestone szerint azonban nem – mégpedig azért nem, mert Hamilton legbelül valójában nagyon is komolyan veszi a dolgokat.

„Ismerem őt, és Lewis mindig mindent nagyon komolyan vesz. Nem kompromittálná a felkészülését, csak hogy ott legyen valamilyen eseményen” – állította a nyolcvanöt éves férfi.

Egyesek talán hajlamosak lennének minden egyes megingást a túlzásba vitt kikapcsolódás számlájára írni – a melbourne-i szezonnyitón például Hamilton egész versenye elúszott a pocsék rajtján, a hétvégét megelőzően pedig egy kaszinóval és a rendőrséggel is meggyűlt a baja. De azt például ő is elismerte, hogy a rá nem jellemző módon enervált hungaroringi produkciója, amelynek során hibát hibára halmozott, a verseny reggelére betervezett extra program (mozifilmforgatás) és az amiatti kialvatlanság következménye volt. A címvédő tehát néha meglehetősen vékony kötélen táncol.

Oszd meg!

9 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

albutr
#9 albutr 2016. március 26. 17:07  
Oporto:
Micsoda is az F1? Száguldó cirkusz. Na most, mi van a cirkuszban biztosan?

káosz.:D

cybergyerek
#8 cybergyerek 2016. március 25. 19:16  
kimi-sebfan:
Bohóc,esetleg majom?

mindig is egy primitív fasznak tartottalak és időről időre meg is erősítesz ebben.

zuzmó
#7 zuzmó 2016. március 25. 17:56  
kimi-sebfan:
Ja és még kellene egy szír migráncs is,csak hogy teljes legyen a mezőny!

Biztos lesz, ha tud ilyen szinten vezetni ;)

albutr
#6 albutr 2016. március 25. 17:13  

érdekes lenne.de egyébként pont jó így ahogy van.

kimi-sebfan
#5 kimi-sebfan 2016. március 25. 16:42  
Oporto:
Micsoda is az F1? Száguldó cirkusz. Na most, mi van a cirkuszban biztosan?

Ja és még kellene egy szír migráncs is,csak hogy teljes legyen a mezőny!

kimi-sebfan
#4 kimi-sebfan 2016. március 25. 16:40  
Oporto:
Micsoda is az F1? Száguldó cirkusz. Na most, mi van a cirkuszban biztosan?

Bohóc,esetleg majom?

sába
#3 sába 2016. március 25. 16:32  

Egy cirkuszba elég egy bohóc is.

GreenHonda
#2 GreenHonda 2016. március 25. 12:28  
Oporto:
Micsoda is az F1? Száguldó cirkusz. Na most, mi van a cirkuszban biztosan?

Igen érdekes hogy itt két oldalt állítanak egymással szemben és ahol kell manipulálás végett magyarázzák egyszer azt hogy sport máskor azt hogy show, csak az a baj hogy mindkettőnek kell lennie egyszerre, ha már worldwide dologról beszélnük, el kell adni a lehető legtöbb embernek, ugyanakkor fontos olyan szempontból is elámítani őket, micsoda technológia van itt, illetve maguk a résztvevők is élvezzék azt, ami a sport részét meríti ki, mivel elengedhetetlen, s az alapja az egésznek

Oporto
#1 Oporto 2016. március 25. 11:44  

Micsoda is az F1? Száguldó cirkusz. Na most, mi van a cirkuszban biztosan?

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Max Verstappen

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

Így szólt a rádió Texasban

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál