Egy nap Vettellel a Ferrarinál – most bárki megnyerheti!

írta: M4Sport
2016. október 19. 14:07
FOTÓ: ©Ferrari

Kecsegtető ajánlattal állt Sebastian Vettel a szurkolói elé: szerencsés jótékonykodók jövőre egy napot tölthetnek el a négyszeres világbajnokkal egy nagydíjhétvégén!

A VIPrize több sportolót felkért már arra, hogy támogassa jótékonysági kampányukat – most Sebastian Vettel is sorra került. A Ferrari versenyzője oldalukon egy videós üzenettel hívta játékra rajongóit.

„Itt az esély arra, hogy egy napot nyerjetek velem egy 2017-es versenyen. A spielbergi Osztrák Nagydíjon találkozhatunk, eltölthetünk egymással egy kis időt, bemutatom majd kicsit a kulisszák mögötti világot és az autómat” – mondta a német.

Mindehhez nem kell mást tenni, mint az akciót meghirdető oldalon jótékonysági adománnyal támogatni az árva gyermekeket. Az adományok mértékétől függően többféle ajándék is elnyerhető: autogramkártyák mellett dedikált sapka, póló és kesztyű is a szurkolók birtokába juthat. Továbbá minél több pénzt adományoz valaki, annál nagyobb az esélye arra, hogy megnyerje az ausztriai találkozást, valamint a hozzá tartozó két belépőjegyet a teljes spielbergi hétvégére, repülőjeggyel és szállással együtt!

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Austin

02016.10.22. 18:52

Így állunk az időmérő előtt

A három szabadedzés összesített eredménye

552016.10.22. 18:01

Verstappen vezetésével Red Bullok az élen, a Mercedesek „rejtőzködtek”

Vettelt váltógondok, Sainzot két defekt hátráltatta