Ericsson kórházban a bukása után (frissítve)

írta: M4Sport
2016. július 09. 13:48
FOTÓ: ©xpbimages.com

Kivizsgálásra kórházba szállították a Brit Nagydíj szombat délelőtti szabadedzésén nagyot bukó Marcus Ericssont. Jó esély van rá, hogy a svéd kihagyja az időmérőt.

Komoly bukás vetett véget Marcus Ericsson harmadik szabadedzésének. A svéd versenyző a gyakorlás utolsó harmadának kezdetén futott túl szélesre a Stowe-kanyar kijáratánál, s miután kerekével érintette a pályát határoló műfüvet, a gumifalba csapódott.

Bár a svéd egymaga hagyta el összetört autóját, a helyszínre érkező segítők már a pálya szélén vizsgálták, nem szenvedett-e agyrázkódást. A gyakorlás leintése után nem sokkal a Sauber jelezte, versenyzőjüket kórházba szállították alaposabb kivizsgálásra. A svájciak jelezték, „rutin ellenőrzésről” van szó. Az Autosport úgy tudja, egy oxfordi kórházba került a versenyző, ahol CT-vizsgálatot hajtanak végre rajta.

A svéd autója eközben már visszatért a Sauber garázsába. Mivel a nehéz anyagi helyzetben lévő istálló lehetőségei eleve korlátoltak a tartalék alkatrészek terén, ráadásul a versenygép jelentős mértékben összetört, a hírek szerint kevés esély mutatkozik arra, hogy Ericsson – ha egészségesnek nyilvánítják – rajthoz álljon a délutáni időmérő edzésen.

FRISS: A Sauber negyed órával az időmérő edzés kezdete előtt megerősítette, Ericsson nem vesz részt az időmérő edzésen, miután még vissza sem tért a kórházból.

Oszd meg!

3 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

RED
#3 RED " POWER " FORCE 2016. július 09. 16:51  

Kívánom hogy dolgozza fel a balesete következményeit, és ebből merítve még precízebb vezetést mutasson be...

Erőt,egészséget!

RED HONOR !!!!!!

Utoljára módosítva: 2016. július 09. 16:52

ARPIKA
#2 ARPIKA 2016. július 09. 15:29  

DE KI A F. ERDEKLI A CSAPATOKON BELULI CSATAK??? AGYMOSOTTAK. A VERSENY SZAMIT. A VASARNAPI. OTT VANNAK A PONTOK KIOSZTVA,NEM A SZABAD EDZESEKEN ES AZ IDOMEROKON.

@ericsson@
#1 @ericsson@ 2016. július 09. 13:38  

Remélem jól van

Kàr érte mert időmérőn is verte eddig Nasrt 6:1 arànyban

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt