Ezúttal nem rejtőzködik a Red Bull

írta: M4Sport
2016. január 21. 13:38
FOTÓ: ©xpbimages.com

Egy februári szponzoreseményen mutatja be autója új festését a Red Bull-istálló. A csapat új versenygépéről azonban várhatóan csak ennél később rántják le a leplet.

Az előző szezon első téli tesztjén zebracsíkos autójával sokkolta a paddockot a Red Bull. Az osztrákok átmeneti festéssel teljesítették a felkészülési idényt, mivel nem jutott elég idejük az új dizájn kidolgozására. Bár sokaknak tetszett a rendhagyó rejtőszín, biztossá vált, hogy 2016-ban nem várhatunk hasonlót az osztrákoktól. A csapat ugyanis jelezte, február 17-én, egy Londonban rendezett szponzoresemény keretén belül mutatják be autójuk új festését, továbbá csapatuk tagjainak új ruházatát, melyet idéntől ismét a Puma gyárt.

Ezúttal jelentősebb változás várható a külső terén, mint egy éve a valódi festés leleplezésekor: a gárda a múlt év végén felbontotta szerződését eddigi főtámogatójával, az Infinitivel, amelynek lila színe vélhetően eltűnik a kocsi oldaldobozáról. Mindeközben több új támogató logója is debütál a versenygépen: a Puma mellett érkezett a TAG Heuer is, mely motorjuk névadója lett. A svájci óragyártó cég emblémái már a múlt heti kitzbüheli havas bemutató során is feltűntek a Max Verstappen által vezetett versenygépen.

A Red Bull idei versenyautója, az RB12-es leleplezése kapcsán egyelőre nem közölt információt, ám miután az elmúlt években rendszerint az első tesztnap elején szokták megejteni bemutatójukat, nem kizárt, hogy idén is így járnak el, s február 22-én Barcelonában láthatjuk először járgányukat – az akkorra már megismert festéssel.

Az istálló két versenyzője idén is Daniel Ricciardo és Danyiil Kvjat lesz, autójukat pedig átkeresztelt Renault-erőforrások hajtják majd.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary