Firman jövője még mindig bizonytalan

írta: Motorsportal
2003. november 25. 05:43
Firman a 2003-as évadot megelőzően három éves szerződést írt alá a Jordan versenyistállónál, azonban egyelőre bizonytalan, hogy az elkövezkezendő esztendőben valóban rajthoz állhat-e. A csapat anyagi helyezetéből adódóan elképzelhető, hogy csak januárban derül fény arra, hogy melyik két versenyző képviseli majd a versenyistállót a Formula-1 megmérettetésein.

A mai napon kezdődő teszteken Jaroslav Janis is részt vesz, azonban elképzelhető hogy Fiman Jerezben mégis versenyautóba ül. "A lehetőség fenn áll, hogy Jerezben teszteljek, de majd meglátjuk, hogy mi fog történni. Ez egy nagyon kemény év volt a számomra, de az utolsó két futamon jó teljesítményt nyújtottam, különösen az időmérőn. Bízom benne, hogy az elkövetkezendő esztendőben ebből profitálni is tudok majd. A csapat számára nagyon fontos a folytonosság."

Bár Eddie Jordan Heinz-Harald Frentzen és Nick Heidfeld mellett döntene legszívesebben, azonban egyelőre csak rövid távú tervek születtek a versenyistállónál. "Még körülnézünk, egyelőre csak az biztos, hogy Jaroslav fog tesztelni."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kimi Räikkönen

02016.10.27. 22:37

Megbénítják a versenyzőket a túl sok szabállyal?

"Ha kreálnak egy új szabályt, azzal nem teszik szabadabbá a versenyzőket"

02016.10.27. 21:48

Button már várja az utolsót

„Elkezdtem a visszaszámlálást”

12016.10.27. 21:42

Vettel: Nem igaz, hogy mindent rosszul csináltunk!

„Akik ezt mondják, nem tisztelnek minket eléggé”