Fisichella nagy tehetségnek tartja Brunit

írta: Motorsportal
2003. december 16. 09:47
Gian Carlo Minardi-nak jó érzéke van ahhoz, hogy felfedezze a fiatal, feltörekvő pilótákban lévő tehetségeket, akiknek csapatnál lehetőséget biztosít a Formula-1-be való bekerülésre. A Minardi versenyistállónak olyan tehetséggel megáldott pilóták indultak el a Formula-1ben, mint Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso és Mark Webber, akik az idei esztendőben már pontokért, illetve dobogós helyezésekért folytattak küzdelmet társaikkal.

Az elkövetkezendő esztendőben Gianmaria Bruni is lehetőséghez jut, hogy a Formula-1 megmérettetésein adjon számot tudásáról. A 22 éves pilóta Giancarlo Fisichella és Jarno Trulli mellett a harmadik olasz versenyző lesz a mezőnyben. Bruni idén a pénteki tesztek során már bizonyított, így jó eséllyel áll rajthoz a 2004-es évadban.


"Már régóta ismerem Gianmaria-t, aki egy nagyszerű versenyző. A tesztek során bebizonyította, hogy megérett a Formula-1-re. Egész biztosan nem lesz könnyű feladata, de bármi megtörténhet. Jarno Trulli és én is a Minardinál kezdtük. Remélem, hogy hasonló jó, vagy még jobb karriert fog befutni." – nyilatkozta a Gazzetta Sportiva munkatársának Fisichella.

Mivel a múltban már több pilóta is bebizonyította, hogy egy tehetséges pilóta, a Minardi versenyistállónál is fel tudja hívni magára a figyelmet, így könnyen elképzelhető, hogy Bruni előtt is nagy lehetőségek kapui nyílnak meg.
Oszd meg!





0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 



FORMA-1 HÍREK

Sebastian Vettel

02016.10.27. 13:51

Kanada megmentené futamát – most alkudoznak!

Kitolnák a felújítások határidejét

72016.10.27. 12:30

Ecclestone: Falakat a kanyarok mellé!

A balesetveszély növelésével tenné izgalmasabbá a sportot

22016.10.27. 10:59

A McLaren „rejtegette” a 2017-es autót Button elől

Hamarosan visszatér a szimulátorba