Fisichella nincsen megelégedve idei teljesítményével

írta: Motorsportal
2003. szeptember 04. 22:51
A Jordan-Ford Formula-1-es versenyistálló pilótája, Giancarlo Fisichella bár megnyerte a Brazíliában megrendezésre került futamot, azonban azóta egyetlen egyszer sem sikerült pontszerző helyen befejeznie egy futamot.

Fisichella érthető módon nincsen megelégedve idei teljesítményével, amelyet a motorsport aktuell című lapnak adott interjújában sem rejtett véka alá. "Aerodinamikai és mechanikai problémák hátráltattak bennünket az idei évad során, és a Bridgestone abroncsok sem jelentenek már előnyt. Szinte semmilyen előrelépést nem sikerült tennünk, így nem is fejlődtünk."

Fisichella a Saubernél tett látogatását követően úgy véli, hogy Eddie Jordannek az alkalmazottak nagy részét el kellene bocsátania, valamint új szélcsatorna építése is szükséges lenne, mivel ha egy olyan kis versenyistálló, mint a Sauber ki tudja mindezt gazdálkodni, akkor a Jordan csapatnak sem okozhat mindez problémát.

"Talán az is szerepet játszott abban, hogy Eddie Jordannel picit megromlott a kapcsolatom, hogy a felmerült problémákat, amelyek már az elmúlt év végén is ismeretesek voltak a számára egészen az esztendő kezdetéig eltitkolta. Az érem másik oldala az, hogy a Jordan csapat színeiben nyertem meg az első futamomat, és bizakodóan állok az előttem álló három nagydíj elébe."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa