Gerhard Berger elégedett

írta: Motorsportal
2003. július 25. 09:36
Bár a 2003-as évad nem kezdődött túl kedvezően a BMW-Williams Formula-1-es alakulata számára, azonban az elmúlt tizenegy versenyen a csapat ennek ellenére a megbízhatóságáról tett tanúbizonyságot. Az idei esztendőben megrendezésre került összes versenyen sikerült pontot szerezniük.

A BMW sportigazgatója, Gerhard Berger teljes mértékben meg van elégedve Juan Pablo Montoya és Ralf Schumacher teljesítményével. "A BMW-WilliamsF1 csapat számára a legideálisabb a Montoya-Ralf Schumacher párosítás. Azt szeretnénk, ha a 2004-es évet követően is ők ketten állnának a csapat szolágálatában, mivel remek egységet alkotnak, köcsönösen egészítve ki egymást."

Az egykori Formula-1-es pilóta azonban komoly követelésket támaszt a pilótákkal szemben. "Számunkra csak az számít, hogy ki nyújtja a legjobb teljesítményt. Amennyiben a pilóta emellett még szimpatikus is, az egy bónusz, de semmi több."

Ralf Schumacher és Juan Pablo Montoya az elmúlt versenyek során 108 világbajnoki pontot gyűjtöttek, amivel jelenleg a második helyet foglalják el a konstruktőrök versenyében a Ferrari mögött.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Danyiil Kvjat, glória

12016.10.22. 13:58

Wolff reagált Brawn kijelentésére

Nem haragszik a korábbi technikai igazgatóra

02016.10.22. 13:47

Vettelről lepereg a kritika

Montezemolo szerint a Ferrarinak nagyon is rá van szüksége