Hajnalig bulizott a versenyzőtársakkal Rosberg

írta: M4Sport
2016. november 28. 11:13
FOTÓ: ©xpbimages.com

Hajnalig bulizott Nico Rosberg Abu-Dzabiban – számos versenyzőkollégája társaságában. Pihenni azonban aligha lesz ideje az elkövetkező napokban…

Már az abu-dzabi paddockban is nagyszerű volt a hangulat, ám Nico Rosbergék bizonyították, még ezt is lehet fokozni. Miután kitombolták az évzáró futam feszültségét a garázsban, a friss világbajnok barátaival együtt autóba pattant, és egy helyi klub felé vette az irányt, ahol az Amber Lounge szervezett bulit. Szülei és felesége mellett számos barátja jelen volt, és a Bild szerint öt órán át tartott a mulatozás.

Hajnali 3 után Rosberg barátaival együtt elénekelte a We are the Champions című Queen-klasszikust. Lewis Hamilton nem volt jelen az ünnepségen, több versenyzőtársuk viszont igen. Feltűnt Nico Hülkenberg, Esteban Ocon, Marcus Ericsson, Romain Grosjean, Carlos Sainz, de az utolsó versenyét teljesítő Jenson Button, valamint az utolsó futamon is kemény diónak bizonyuló Max Verstappen is. A hírek szerint a holland távozott elsőként.

#amberlounge #abudhabi #nicorosberg

AMBER LOUNGE OFFICIAL (@amberloungeltd) által közzétett videó,

A pályafutását lezáró Felipe Massa is velük ünnepelt, s a DJ szerepét átvéve Coldplay-dalokkal szórakoztatta a jelenlévőket. A hangulat olyannyira jó volt, hogy Daniel Ricciardónak hajnali fél 5-kor még arra is sikerült rávennie a frissen koronázott világbajnokot, hogy csináljon egy „shoey-t”, azaz pezsgőt igyon cipőből…

A pihenésre még nemigen lesz ideje Rosbergnek. Toto Wolff már a verseny előtt elárulta, igencsak sűrű lesz a leendő bajnok programja. „Elég balszerencsés programjuk lesz. A világbajnoknak hétfőn reggel kilenckor velem együtt repülőre kell ülnie, hogy Kuala Lumpurba utazzunk. Éjjel érkezünk meg oda, napközben lesz pár eseményünk a Petronasszal. Aztán estje már repülünk is Stuttgartba, ahová szerdán érkezünk meg. Szóval nem lesz valami kellemes.”

Viszont aligha van versenyző, aki ne vállalná önként és dalolva ezt a kellemetlenséget…

Niki Lauda szerint Rosbergnek még beletelik majd pár napjába, mire felfogja, mit is ért el. „Legalább három nap kell ahhoz, hogy Nicóban tudatosuljon ez. Ha végre hazatér, és nyugalomban lehet, lassan elkezdheti szokni a gondolatot” – mondta a háromszoros világbajnok.

Oszd meg!

5 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

_JuSuF_
#5 _JuSuF_ 2016. november 29. 12:17  

OFF:

Tudjátok azért az újságírók is tehetnek arról, hogy mennyire unalmas ez a sport. Az utolsó futam vége óta ezen az oldalon írd és mond harminc (30!!!) cikk lett kirakva, ezek közül egyik sem foglalkozik azzal, hogy a Force India 4. lett. Még azzal is épp csak foglalkozva van, hogy volt 2 búcsúzó pilótánk. Viszont megtudtuk, hogy Wolff meg Lauda mennyire nagyon gondolkodóba estek, meg egyéb a kutya faszát se érdeklő "híreket". Még arról is írva lett, hogy húúú, mekkora csata lett most év végére Ocon meg Werhlein között, mert most végre volt egy komolyabb kontakt köztük. Arról baszdki senki nem akar írni, hogy történelmi meg egyéb kitalált, nevetséges jogalapokon nyugvó bónusz pénzek nélkül mit ért el a Force India idén (is). Szét fogom most offolni ezt a 30 cikket, akinek nem tetszik bannoljon, tiltsatok ki, de nevetséges, hogy a Forma 1-ben szinte csak a top 3 istálló a téma. Persze megértem én, hogy önálló gondolat és cikk ritkán van, sokkal nehezebb fejből publikálni valamit, egyszerűbb fordítani és ide hányni a bulvár fost amivel tele van a világ sajtó.

Negyedik lett a Force India, NEGYEDIK, szopó rollerre tették a McLarent, a Williams-t és mindenki mást is! Mondjuk nekik drukkolni nyilván nem trendi, róluk beszélgetni is idő pocsékolás...

Tessék, minden fontos adat az idei évről a 4. helyért folyó csatáért, diagrammokon, sőt, még 2008-tól is össze hasonlítva a FI és a Williams.

http://imgur.com/a/jkfne

És öcsém vasárnap óta nem lehet erről írni. A hülye buzi középcsapatnak szurkoló ne is akarjon egy releváns cikk alatt kommentelni, beszélgetni másokkal. Nekem azt kell olvasnom mindenhol, ahogy habzó szájjal tépik egymást ugyan azokon a szarokon az emberek állandóan. 6 pilótáról meg 3 csapatról kell szóljon mindig minden? Ha meg ezer egyben megjelenik 1-1 más csapatról szóló cikk akkor örüljek. És jön az uborka szezon, lehet majd nézni 0-24-ben Hamilton celeb életét, meg Raikonnen bármiét...

Szét offolok mindent, akkor is...

aw123
#4 aw123 2016. november 28. 17:01  

:))))
https://instagram.com/p/BNWqrmpBdba/

Jadeite
#3 Jadeite 2016. november 28. 15:15  

Hami is ott akart lenni, de annyira lassan vezetett, h csak reggelre ért oda, mire mindenki hazament :D

f1m12
#2 f1m12 2016. november 28. 14:25  
gviktor21:
Elsőként távozott, nem csoda. Verstappen-nek még ágyban a helye

ott a pont

gviktor21
#1 gviktor21 2016. november 28. 13:57  

Elsőként távozott, nem csoda. Verstappen-nek még ágyban a helye

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg

352016.12.03. 14:08

Rosberg: Ha nem lettem volna bajnok, folytatom!

Egyelőre kizártnak tartja, hogy egy nap visszatér

102016.12.03. 12:36

Hamilton: Néha kényelmetlenül éreztem magam

„Mélyebbre kellett ásnom, mint az előző években”