„Häkkinen és Schumacher – csodás pilótapáros lett volna”

írta: M4Sport
2016. május 27. 15:32
FOTÓ: ©xpbimages.com

A McLaren első embere, Ron Dennis a csapat 50 éves jubileuma kapcsán adott hosszabb interjút a Forma–1 hivatalos honlapjának, és többek között azt is elárulta, melyek voltak azok a soha meg nem valósult igazolások, amik miatt legjobban bánkódik.

A csapat 1966-os debütálása óta sok klasszis versenyezett a McLarennél és olyan pilótákat is találunk, akinek a neve jóformán összeforrott a brit alakulatéval (ilyen például Ayrton Senna, aki három és Mika Häkkinen, aki két világbajnoki címet nyert Wokingnak). Fél évszázad alatt rengeteg tehetség fordult meg az istállónál, ám voltak olyanok is, akik bár a vezetőség szerette volna megszerezni őket, sohasem kerültek a csapathoz, vagy csak egy-egy versenyt teljesítettek ott.

A kérdést, melyik „soha meg nem valósult igazolás” miatt fáj legjobban a szíve, a Monacói Nagydíj helyszínén hosszan nyilatkozó és nosztalgiázó Ron Dennisnek is feltették, aki válaszában két nevet említett. „1982 elején kezet ráztam Gilles Villeneuve-vel, hogy a következő évben legyen a McLaren versenyzője” – kezdte a tragikus sorsú kanadaival, aki bár a Ferrarinál vált legendává, pályafutása első futamát egy McLarennel teljesítette 1977-ben.

„Szerettem volna, ha nálunk versenyez. Nagyra tartottam őt. Fantasztikus versenyző volt, és rendkívül elkötelezett. Abban az évben halt meg, a zolderi időmérő edzésen. Óriási veszteség volt ez a sportnak, és a McLarennek is” – folytatta visszaemlékezését a tapasztalt sportvezető, kinek csapata végül John Watson és Niki Lauda kettősével vágott neki az 1983-as szezonnak.

Villeneuve után egy másik korábbi Ferrari-versenyzőt nevezett meg, aki hosszú éveken keresztül volt a McLaren legnagyobb ellenfele. „A következő évtizedben, Monacóban megegyeztem Michael Schumacherrel, hogy a McLarennél fog versenyezni; akkoriban, amikor már a Ferrari pilótája volt. A találkozóra nem a versenyhétvége alatt került sor. Nem, ez egy titkos találkozó volt egy monacói hotelben, egy másik alkalommal” – mesélte Dennis, majd azt is elárulta, miért nem lett soha a későbbi rekordbajnok a McLaren alkalmazottja, ahol egyébként egyik legnagyobb bajnoki ellenfele, az 1990-es évek végén kétszer diadalmaskodó Häkkinen mellett kellett volna helyt állnia.

„Végül nem jött össze a dolog, mert a menedzsmentje kezelte a jogokat, és nem akarták átengedni őket, valamint azt a jó sok pénzt, amit ezekért kaptak” – utalt az olyan „apró részletekre”, mint például az egyéni támogatókkal (például a sapkaszponzorokkal) való egyezségek. „Ez eléggé kiábrándító volt. Azt hiszem, Mika és Michael mesés pilótapárost alkotott volna” – zárta gondolatát, egyértelmű téve, hogy a németet a finn mellé akarták igazolni.

Oszd meg!

159 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Nigel
#159 Nigel 2016. május 28. 14:34  
albutr:
főleg úgy hogy a hollandok ki se juttottak.ami elég nagy szégyen rájuk nézve.


Látod, jobbak vagyunk náluk. De ezt eddig is sejteni lehetett, nincs ebben semmi meglepő.

DE most komolyan : Az elmúlt években rendre kijutottak a VB-re, EB-kre, mi viszont nem. Játszottunk az utóbbi időben jó pár meccset velük, mindig alaposan eltángáltak minket.

Most nekünk jött ki jobban a lépés, megesik ilyen néhanapján.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 14:44

albutr
#158 albutr 2016. május 28. 11:13  
Nigel:
Már az is nagy dolog, hogy kijutottunk az EB-re. Ettől a játékosállománytól nem lehet azt várni, hogy megverjük a spanyolokat, vagy a németeket. Már most egy kétgólos vereséggel is kiegyeznék. Jövő hónap 4-én játszunk velük. Van egy olyan érzésem, hogy alaposan helyretesznek minket. Ők az EB egyik favoritjai, nagy valószínűséggel ott lesznek a döntőben.

főleg úgy hogy a hollandok ki se juttottak.ami elég nagy szégyen rájuk nézve.

Nigel
#157 Nigel 2016. május 28. 10:28  
G0007:
remélem képet videót is csináltál nem csak megálltál bámészkodni és rágyújtani :D ami bár kurva vagány lett volna szó se róla, de ha van mutatni valód linkelhetsz :) egyébként meddig álltál ott és visszafelé mi volt? semmi pályabíró nem járt arra hogy hé Uram mit keres itt...vagy itt ez a kék zászló lengesse ha lát egy mclarent..? csak fogtad magad azt elnyomtad a cigit és visszamásztál a haladók közé?:D


Beszélek itt hülyeségeket. Írjuk a késői időpont számlájára :)

Nem kerítés volt az, hanem fal. A pályát övező nagy magyar fal. Állítólag az űrből is lehet látni. Vagy az a kínai ? Lehet, hogy keverem.

Hogy csináltam-e fotót ? Sajnos, nem tudtam. Abban az időben még nem létezett digitális fényképezőgép, meg kamerás mobil. Csak kaját meg piát vittem magammal.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 10:30

sztárvorsz
#156 sztárvorsz 2016. május 28. 09:07  
F1890:
ha annyira biztos lett volna a siker akkor msc hosszabbít, de nem bizott már ő maga sem a projektben ez van. az meg h az új szabályokkal mi lett nem témába vág mivel mint kiderült sokkal régebb óta tudták a motorszabályokat illetve hamrabb is kezdték el tervezni az egész projektet. lásd brán 09 mikor már 07ben agyba főbe tolták az egész projektet

Így utólag már 2010-2012 érában is jól nyomták, hiszen kiderült, hogy a Toyotával ellentétben náluk megtervezett építkezés zajlott. Akkoriban még Williamses költsegvetéssel nyomták, 2014es szabályokat és a motort nyomtatták inkább és még így is vezették a középmezönyt, ott voltak közvetlen az élmezőny mögött. 2012ben már képesek voltak pole időkre, 13ra pedig az élmezőny voltak. Ami kicsit lutrinak tűnt, hogy a Mercedes vezetés megnyitja e vajon a pénzcsapot és hogy elég eltökéltek e az f1 mellett. Bár utólag talán ezt is a média fújta fel, mivel látszik h kőkeményen készültek az új motorérára, nem volt ez annyira kérdés..

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 09:13

G0007
#155 G0007 2016. május 28. 03:27  
Nigel:
Köszönöm a kiadós diskurzust, egy élmény volt :) Még szívesen folytatnám, de a szempilláim már nem bírják. Alaposan fellendítettük a "forgalmat" :) Remélem, lesz még sok schumacheres cikk, és valami jót hallunk felőle. Jó éjt !

okés, jó éjt örülök bezséltünk:) keritésekkel csak óvatosan:)

Nigel
#154 Nigel 2016. május 28. 03:26  
G0007:
hát az a catch phrase . jóestét jó szurkolást és pont. ne erőltessük már Knézy után ezt a vonalat. senki se fog szujóra emlékezni hogy a de zsír volt mikor mondta, hogy kapcsolják be a biztonsági öveiket ...ahhde jó duma volt...:D lol...hát sztem elég erőltetett. találkozni. látni szerintem 90%át láttam a magyar celebvilágnak, közéletnek a szereplőit már. de interjú ? hm Schmitt Pál, Varga Mihály, Hende Csaba , Szijjártó, megszámlálhatatlan mennyiségű államtitkár, szóvivő, TEK-esek főnöke, rengeteg énekes ,zenész,táncos, zsűritag, kritikus, szakértő, sportolók nem tudom igazából már egy idő után nem számolom. most meg külföldön van meló ált és azokkal. de ez hogy ekkora mennyiség van már mondjuk jó mert eleinte azért para volt ha megállt előtted a nem tom én Hernádi Judit hogy ú vaz de magas, meg művésznő művésznő jaj mi a faszt kérdezzek most már viszont zsigerből megy. ezek is ugyan olyan emberek megadod a tiszteletet amit józan paraszti ésszel is megadnál egy ismeretlennek vagy idősebbnek azt kész. mondjuk a velem nagyjából egykorúakkal + 10 év mint pl a Both Mikivel simán tegeződünk vagy pl . Orbánnal szerencsére nem kellett eddig pedig sokszor volt rá kellett készüljek mert mondták érkezik majd oda ahol voltam, azt mégse ...pedig lehet civilbe normális csak elég eltérőek a nézeteink így nem szívesen de persze ha meló van a szemem se rebbenne és profin lehoznám vele is de ha egy mód van rá inkább passzolom. ha tudok felkészülök előre ami sajnos időhiány és szervezetlenség miatt elég ritka de azért gyors net wiki ezaz és úgy kérdezek valakit megemlítem az érdemét, sikerét, stb. el se hinnéd mennyire más úgy kérdezni valakit hogy pl legyen magyra barátság hete kapcsán te mint lengyelország díszpolgára mennyire tartod fontosnak a két nemzet közötti kiváló kapcsolatot ami europa egyik legerősebb baráti kapcoslata két ország között? ezzel jelzed h tisztában vagy vele ki ő, hizelgő neki és sokkal szívesebben beszél mintha cska azt krédezed hogy kérlek foglald össze mit jelent neked ez az esemény. szóval próbálok így rágyúrni gyorsba ha nincs idő és mindig bejön mert sajna sokszor van h odalöknem elém valakit aki azt se tudom ki hogy gyorsan még vele is ...


Köszönöm a kiadós diskurzust, egy élmény volt :)

Még szívesen folytatnám, de a szempilláim már nem bírják. Alaposan fellendítettük a "forgalmat" :)

Remélem, lesz még sok schumacheres cikk, és valami jót hallunk felőle. Jó éjt !

G0007
#153 G0007 2016. május 28. 03:24  
Nigel:
Az biztos, hogy erről mindenkinek Szujó jut az eszébe. Elég sajátos, már a védjegyévé vált. Én bírtam a Knézy-féle bejelentkezést is. Egyszer Hofi felhívta őket, és kérdezte, hogy tudja-e, hogy köszönnek az útépítők ? Jó napot, jó szurkolást ! :) Az igen. Akkor gyakorlatilag szinte mindenkit láthattál testközelből, aki számít valamit. Erre azért nagyon nehéz kehet felkészülni. Jó, egy idő után elmúlik az idegesség, de mindenki egy más személyiség, gondolom ki kell kutatni, hogy kivel hogyan lehet beszélni, mennyire közvetlen, mennyire laza, vagy mennyire hivatalos. Ez nem kis felkészültséget igényel. Ki volt eddig a kedvenc promid, ki tette rád a legjobb benyomást ?

az a jó mondjuk hogy mivel apám rádióban melózott kiskoromban is sokat jártam be és láttam csomó hírességet . így engem már akkoriban sem hatottak meg hogy hú ott az x vagy y és ez azóta is ígyvan. szakma elején meg izgulás volt de nem az illető személye miatt hanem tapasztalatlanság miatt hogy hogyan is szólítsam mit is kérdezzek tőle. ma már nagyon ez sincs . de aki kedvenc volt azok általában a zenészek énekesek. veszik a poént, volt elhívtak piálni mindig lazák nincsenek elszállva . bereczki zoli pl hót jóarc csávó együtt vodkáztunk hajnalban :D semmi negatív tapasztalatom nem volt még interjú alannyal. volt a hídember forgatókönyv írója az meglepően amatőr interjú alany volt lámpalázas bakizós az meglepett mert hasonló a szakmánk, rendez is azt azthittem nincs benne ilyen para de volt. vagy volt aki elkezdett politizálni az meg pont nem érdekel senkit ., politikusokkal sincs baj de nem szép amint látok a kulisszák mögött , mivel ha már nem forog a kamera sok a szeretőjével mutatkozik, vagy csak kamera előtt jópofizik. szijjártó pl totál ellentét. külügyminisztériumban volt sajttátj ott egy laza normális fickó benyomását keltette ami meg is lepett. legnagyobb benyomás meg egy 103 éves szlovén táborokat is megjárt költő bácsi volt aki mesélt a mai európáról és a terrorizmusról hogy szerinte mi lesz hogyan látja a jövőt. de volt nobel díjas is meg aki lovaggá volt ütve...ilyen emberek valóban érdekesek hogy mit gondolnak bizonyos dolgokról

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 03:29

Nigel
#152 Nigel 2016. május 28. 03:18  
G0007:
hát az a catch phrase . jóestét jó szurkolást és pont. ne erőltessük már Knézy után ezt a vonalat. senki se fog szujóra emlékezni hogy a de zsír volt mikor mondta, hogy kapcsolják be a biztonsági öveiket ...ahhde jó duma volt...:D lol...hát sztem elég erőltetett. találkozni. látni szerintem 90%át láttam a magyar celebvilágnak, közéletnek a szereplőit már. de interjú ? hm Schmitt Pál, Varga Mihály, Hende Csaba , Szijjártó, megszámlálhatatlan mennyiségű államtitkár, szóvivő, TEK-esek főnöke, rengeteg énekes ,zenész,táncos, zsűritag, kritikus, szakértő, sportolók nem tudom igazából már egy idő után nem számolom. most meg külföldön van meló ált és azokkal. de ez hogy ekkora mennyiség van már mondjuk jó mert eleinte azért para volt ha megállt előtted a nem tom én Hernádi Judit hogy ú vaz de magas, meg művésznő művésznő jaj mi a faszt kérdezzek most már viszont zsigerből megy. ezek is ugyan olyan emberek megadod a tiszteletet amit józan paraszti ésszel is megadnál egy ismeretlennek vagy idősebbnek azt kész. mondjuk a velem nagyjából egykorúakkal + 10 év mint pl a Both Mikivel simán tegeződünk vagy pl . Orbánnal szerencsére nem kellett eddig pedig sokszor volt rá kellett készüljek mert mondták érkezik majd oda ahol voltam, azt mégse ...pedig lehet civilbe normális csak elég eltérőek a nézeteink így nem szívesen de persze ha meló van a szemem se rebbenne és profin lehoznám vele is de ha egy mód van rá inkább passzolom. ha tudok felkészülök előre ami sajnos időhiány és szervezetlenség miatt elég ritka de azért gyors net wiki ezaz és úgy kérdezek valakit megemlítem az érdemét, sikerét, stb. el se hinnéd mennyire más úgy kérdezni valakit hogy pl legyen magyra barátság hete kapcsán te mint lengyelország díszpolgára mennyire tartod fontosnak a két nemzet közötti kiváló kapcsolatot ami europa egyik legerősebb baráti kapcoslata két ország között? ezzel jelzed h tisztában vagy vele ki ő, hizelgő neki és sokkal szívesebben beszél mintha cska azt krédezed hogy kérlek foglald össze mit jelent neked ez az esemény. szóval próbálok így rágyúrni gyorsba ha nincs idő és mindig bejön mert sajna sokszor van h odalöknem elém valakit aki azt se tudom ki hogy gyorsan még vele is ...


Gratula, ez azért nem kis teljesítmény. Odafigyelni minden részletre, elraktározni a hallottakat, emlékezni rájuk a következő alkalommal. Elég feszkós lehet. De ez egy ilyen foglalkozás. Megvannak a maga szépségei és az árnyoldalai.

Viszont jól fizethet. Az pedig megéri a fáradságot és az erőfeszítést. Nem mellesleg sok érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, amiről sokan csak álmodoznak.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 03:21

Nigel
#151 Nigel 2016. május 28. 03:13  
G0007:
hát az a catch phrase . jóestét jó szurkolást és pont. ne erőltessük már Knézy után ezt a vonalat. senki se fog szujóra emlékezni hogy a de zsír volt mikor mondta, hogy kapcsolják be a biztonsági öveiket ...ahhde jó duma volt...:D lol...hát sztem elég erőltetett. találkozni. látni szerintem 90%át láttam a magyar celebvilágnak, közéletnek a szereplőit már. de interjú ? hm Schmitt Pál, Varga Mihály, Hende Csaba , Szijjártó, megszámlálhatatlan mennyiségű államtitkár, szóvivő, TEK-esek főnöke, rengeteg énekes ,zenész,táncos, zsűritag, kritikus, szakértő, sportolók nem tudom igazából már egy idő után nem számolom. most meg külföldön van meló ált és azokkal. de ez hogy ekkora mennyiség van már mondjuk jó mert eleinte azért para volt ha megállt előtted a nem tom én Hernádi Judit hogy ú vaz de magas, meg művésznő művésznő jaj mi a faszt kérdezzek most már viszont zsigerből megy. ezek is ugyan olyan emberek megadod a tiszteletet amit józan paraszti ésszel is megadnál egy ismeretlennek vagy idősebbnek azt kész. mondjuk a velem nagyjából egykorúakkal + 10 év mint pl a Both Mikivel simán tegeződünk vagy pl . Orbánnal szerencsére nem kellett eddig pedig sokszor volt rá kellett készüljek mert mondták érkezik majd oda ahol voltam, azt mégse ...pedig lehet civilbe normális csak elég eltérőek a nézeteink így nem szívesen de persze ha meló van a szemem se rebbenne és profin lehoznám vele is de ha egy mód van rá inkább passzolom. ha tudok felkészülök előre ami sajnos időhiány és szervezetlenség miatt elég ritka de azért gyors net wiki ezaz és úgy kérdezek valakit megemlítem az érdemét, sikerét, stb. el se hinnéd mennyire más úgy kérdezni valakit hogy pl legyen magyra barátság hete kapcsán te mint lengyelország díszpolgára mennyire tartod fontosnak a két nemzet közötti kiváló kapcsolatot ami europa egyik legerősebb baráti kapcoslata két ország között? ezzel jelzed h tisztában vagy vele ki ő, hizelgő neki és sokkal szívesebben beszél mintha cska azt krédezed hogy kérlek foglald össze mit jelent neked ez az esemény. szóval próbálok így rágyúrni gyorsba ha nincs idő és mindig bejön mert sajna sokszor van h odalöknem elém valakit aki azt se tudom ki hogy gyorsan még vele is ...


Az biztos, hogy erről mindenkinek Szujó jut az eszébe. Elég sajátos, már a védjegyévé vált. Én bírtam a Knézy-féle bejelentkezést is. Egyszer Hofi felhívta őket, és kérdezte, hogy tudja-e, hogy köszönnek az útépítők ? Jó napot, jó szurkolást ! :)

Az igen. Akkor gyakorlatilag szinte mindenkit láthattál testközelből, aki számít valamit. Erre azért nagyon nehéz kehet felkészülni. Jó, egy idő után elmúlik az idegesség, de mindenki egy más személyiség, gondolom ki kell kutatni, hogy kivel hogyan lehet beszélni, mennyire közvetlen, mennyire laza, vagy mennyire hivatalos.

Ez nem kis felkészültséget igényel. Ki volt eddig a kedvenc promid, ki tette rád a legjobb benyomást ?

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 03:14

G0007
#150 G0007 2016. május 28. 03:06  
Nigel:
Ez jó ! :D Tök normális így tévén keresztül, naprakész, és érdekesen tudja előadni a dolgokat. Üde színfolt Szujó mellett, aki folyton felhívja a figyelmünket, hogy "kapcsolják be biztonsági öveiket !". Még ez a szerencse, mert ha belegondolok, hogy hány súlyos sérüléstől mentett meg :D Milyen hírességekkel volt még alkalmad találkozni ? Egyszer írtad, hogy meginterjúvoltad a Polgár-lányokat.

hát az a catch phrase . jóestét jó szurkolást és pont. ne erőltessük már Knézy után ezt a vonalat. senki se fog szujóra emlékezni hogy a de zsír volt mikor mondta, hogy kapcsolják be a biztonsági öveiket ...ahhde jó duma volt...:D lol...hát sztem elég erőltetett.

találkozni. látni szerintem 90%át láttam a magyar celebvilágnak, közéletnek a szereplőit már. de interjú ? hm Schmitt Pál, Varga Mihály, Hende Csaba , Szijjártó, megszámlálhatatlan mennyiségű államtitkár, szóvivő, TEK-esek főnöke, rengeteg énekes ,zenész,táncos, zsűritag, kritikus, szakértő, sportolók nem tudom igazából már egy idő után nem számolom. most meg külföldön van meló ált és azokkal. de ez hogy ekkora mennyiség van már mondjuk jó mert eleinte azért para volt ha megállt előtted a nem tom én Hernádi Judit hogy ú vaz de magas, meg művésznő művésznő jaj mi a faszt kérdezzek most már viszont zsigerből megy. ezek is ugyan olyan emberek megadod a tiszteletet amit józan paraszti ésszel is megadnál egy ismeretlennek vagy idősebbnek azt kész. mondjuk a velem nagyjából egykorúakkal + 10 év mint pl a Both Mikivel simán tegeződünk vagy pl . Orbánnal szerencsére nem kellett eddig pedig sokszor volt rá kellett készüljek mert mondták érkezik majd oda ahol voltam, azt mégse ...pedig lehet civilbe normális csak elég eltérőek a nézeteink így nem szívesen de persze ha meló van a szemem se rebbenne és profin lehoznám vele is de ha egy mód van rá inkább passzolom.

ha tudok felkészülök előre ami sajnos időhiány és szervezetlenség miatt elég ritka de azért gyors net wiki ezaz és úgy kérdezek valakit megemlítem az érdemét, sikerét, stb. el se hinnéd mennyire más úgy kérdezni valakit hogy pl legyen magyra barátság hete kapcsán te mint lengyelország díszpolgára mennyire tartod fontosnak a két nemzet közötti kiváló kapcsolatot ami europa egyik legerősebb baráti kapcoslata két ország között?

ezzel jelzed h tisztában vagy vele ki ő, hizelgő neki és sokkal szívesebben beszél mintha cska azt krédezed hogy kérlek foglald össze mit jelent neked ez az esemény. szóval próbálok így rágyúrni gyorsba ha nincs idő és mindig bejön mert sajna sokszor van h odalöknem elém valakit aki azt se tudom ki hogy gyorsan még vele is ...

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 03:31

Nigel
#149 Nigel 2016. május 28. 03:01  
G0007:
jimmy pop, jimmy fallon, jimmy kimmel, mi jimmy-k és jimmy jump . ebben a sorrendben :D

Valahogy úgy. Egyik jobb, mint a másik.Csak győzzön az ember választani közülük :D

Érdekelne, hogy legközelebb melyik sporteseményt célozza meg, tiszteli meg jelenlétével. Lassan már többen kíváncsiak rá, ellopja a show-t (az asztalról).

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 03:02

Nigel
#148 Nigel 2016. május 28. 02:56  
G0007:
pedig wébernek nincs kommos , újságírós végzettsége tudtommal. az csak simán egy intelligens fickó. vele meg a hiltonban találkoztam egyszer a budai várban egy toyotás rendezvényen ahol trulli bemutatta a saját borait. mivel van szőlőse meg minden , rávan pörögve erre nagyon. azt mielőtt trulli megjött volna a wéber ott terpeszkedett az asztal mögött trulli helyén mint valami kiskirály. azt amint bejött jarno felpattant és elsunnyogott mintha ott sem lett volna :D


Ez jó ! :D

Tök normális így tévén keresztül, naprakész, és érdekesen tudja előadni a dolgokat. Üde színfolt Szujó mellett, aki folyton felhívja a figyelmünket, hogy "kapcsolják be biztonsági öveiket !". Még ez a szerencse, mert ha belegondolok, hogy hány súlyos sérüléstől mentett meg :D

Milyen hírességekkel volt még alkalmad találkozni ? Egyszer írtad, hogy meginterjúvoltad a Polgár-lányokat.

G0007
#147 G0007 2016. május 28. 02:53  
Nigel:
Kapott bírságot, meg hatalmas publicitást. A SB-on mennyit kell fizetni egy reklámért ! Ő ezt zsebpénzből megúszta. Igaz, hogy azóta Európa több országából is kitiltották, de a hírnév mindenek felett :D Ha így folytatja, kötelező tananyag lesz, talán még érettségi tétel is.

jimmy pop, jimmy fallon, jimmy kimmel, mi jimmy-k és jimmy jump . ebben a sorrendben :D

Nigel
#146 Nigel 2016. május 28. 02:51  
G0007:
hehe :D a hülye **** mennyi pénzbírságot kaphatott ennyi akció után :D


Kapott bírságot, meg hatalmas publicitást. A SB-on mennyit kell fizetni egy reklámért ! Ő ezt zsebpénzből megúszta. Igaz, hogy azóta Európa több országából is kitiltották, de a hírnév mindenek felett :D

Ha így folytatja, kötelező tananyag lesz, talán még érettségi tétel is.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:51

G0007
#145 G0007 2016. május 28. 02:49  
Nigel:
Ok, ez érthető, de más kommentátor meg tudja oldani ezt kevésbé idegesítően, szóismétlés nélkül. Wéberre például nem jellemző. Kicsit mesterkéltnek tűnik. Annyian kedvelték Szujót, amikor még "kiküldött tudósító" volt, aki gyűjtögette a híreket, a sztorikat a paddockból, kommentátornak viszont szerintem nem olyan jó, nem ez az erőssége.

pedig wébernek nincs kommos , újságírós végzettsége tudtommal. az csak simán egy intelligens fickó. vele meg a hiltonban találkoztam egyszer a budai várban egy toyotás rendezvényen ahol trulli bemutatta a saját borait. mivel van szőlőse meg minden , rávan pörögve erre nagyon. azt mielőtt trulli megjött volna a wéber ott terpeszkedett az asztal mögött trulli helyén mint valami kiskirály. azt amint bejött jarno felpattant és elsunnyogott mintha ott sem lett volna :D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:52

G0007
#144 G0007 2016. május 28. 02:47  
Nigel:
Szoknya nem volt a ruhatáramban, a gyógyszereimet viszont rendszeresen szedem. Vagy mégsem ? Várj, megnézem :D Találkoztam nem egy őrült F1 fannal. A legtöbben nem bajldótak a kerítésmászással, építettek maguknak nagyon elmés kis emelvényeket, ahonnan belátták a pályát, és még jegyre sem kellett költeniük. Jimmy Jump volt az őrült spanyol. Több sportrendezvényre is "bekéredzkedett",de az nem zavarta, hogy nem kapott rá engedélyt. Úgy érezte, hogy neki az alanyi jogon jár. Rövid idő alatt hatalmas hírnévre tett szert, egyszer minket is "megtisztelt", belógott a Fradi v Újpestre. Az se volt semmi :D

hehe :D a hülye **** mennyi pénzbírságot kaphatott ennyi akció után :D

Nigel
#143 Nigel 2016. május 28. 02:45  
G0007:
szerkesztő korából maradt meg ez neki. A 43 éves, a német, a kerpeni születésű, a ferrari pilótája, a 7xes világbajnok stbstb...kell sok ilyen hogy ne legyen szóismétlés ha egy adott emberről beszél és ne mindig azt mondja hogy Schumacher. Azt ha nemeztiség alapján azonosítod az egy jó trükk erre, hogy elkerüld. gondolom beidegződés nála szerkesztő riporteri korából .


Ok, ez érthető, de más kommentátor meg tudja oldani ezt kevésbé idegesítően, szóismétlés nélkül. Wéberre például nem jellemző. Kicsit mesterkéltnek tűnik. Annyian kedvelték Szujót, amikor még "kiküldött tudósító" volt, aki gyűjtögette a híreket, a sztorikat a paddockból, kommentátornak viszont szerintem nem olyan jó, nem ez az erőssége.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:48

Nigel
#142 Nigel 2016. május 28. 02:41  
G0007:
de nyugtass meg hogy nem skót szoknyában transprenssel köszöntél be nekik mint a silverstone-i kollega :D


Szoknya nem volt a ruhatáramban, a gyógyszereimet viszont rendszeresen szedem. Vagy mégsem ? Várj, megnézem :D

Találkoztam nem egy őrült F1 fannal. A legtöbben nem bajldótak a kerítésmászással, építettek maguknak nagyon elmés kis emelvényeket, ahonnan belátták a pályát, és még jegyre sem kellett költeniük.

Jimmy Jump volt az őrült spanyol. Több sportrendezvényre is "bekéredzkedett",de az nem zavarta, hogy nem kapott rá engedélyt. Úgy érezte, hogy neki az alanyi jogon jár. Rövid idő alatt hatalmas hírnévre tett szert, egyszer minket is "megtisztelt", belógott a Fradi v Újpestre. Az se volt semmi :D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:42

G0007
#141 G0007 2016. május 28. 02:41  
Nigel:
Szujó ? Az olasz, a spanyol, a német. Felsorolja az összes nemzetiséget. Ezzel az őrületbe tud kergetni. Nagyon hiányzik Palik. Jó, a vége felé már nem volt magánál, és többet foglalkozott Czollner csesztetésével, de a fénykorában nagyon jó kis kommentátor volt. Képzeld, az egyik évben ő volt a legismertebb ember az országban A magyarok 96 %-a (nem biztos, hogy pontos adat) ismerte a Palik László nevet. Nem rossza arány.

igen de tudod mért lett ketyós a végére a Palik? erről beszéltem már egyszer itt. azért mert közvetítés az egy kommentátor és egy szakkommentátor. Palik és Gyula viszont 2 kommentátor volt , ergo 2 olyan akinek a showman szerepét kell betöltenie, ezért ők egymással is szórakoztak. Ha szakkommentátor ült mellette azt sose macerálta mivel akkor le voltak osztva a szerepek. Ő tette a dolgát a szakkommentátor meg mondta az érdekességeket, adatokat, múlttal kapcsolatos sztorikat kijavította Palikot, Palik meg mondta amit lát és beleélte magát a maga furán fogyatékos ámde szerethető módján úgy ahogy azt kell. neki szórakoztatnia kellett és lehet sokaknak nem jött be de szerintem zseniális volt. még a külföldieknek is ha youtubon nézed sokan írják hogy úristen micsoda kommentátor kiez, miez,miylen nyelv? nagyon át tudta adni az izgalmi feelinget

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:44

G0007
#140 G0007 2016. május 28. 02:38  
Nigel:
Szujó ? Az olasz, a spanyol, a német. Felsorolja az összes nemzetiséget. Ezzel az őrületbe tud kergetni. Nagyon hiányzik Palik. Jó, a vége felé már nem volt magánál, és többet foglalkozott Czollner csesztetésével, de a fénykorában nagyon jó kis kommentátor volt. Képzeld, az egyik évben ő volt a legismertebb ember az országban A magyarok 96 %-a (nem biztos, hogy pontos adat) ismerte a Palik László nevet. Nem rossza arány.

szerkesztő korából maradt meg ez neki. A 43 éves, a német, a kerpeni születésű, a ferrari pilótája, a 7xes világbajnok stbstb...kell sok ilyen hogy ne legyen szóismétlés ha egy adott emberről beszél és ne mindig azt mondja hogy Schumacher. Azt ha nemeztiség alapján azonosítod az egy jó trükk erre, hogy elkerüld. gondolom beidegződés nála szerkesztő riporteri korából .

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:45

Nigel
#139 Nigel 2016. május 28. 02:36  
G0007:
hát csak a közvetítések színvonala is elcsendesült az évek alatt. wéber koma legalább tud mesélni . gyakorlati tapasztalata 0 az f1 terén (mióta mondom hogy ezt a droid baumgartnert hívják már meg többet -fatherom ismeri is az apját egyébként meg én is pacsiztam már vele néhányszor. f1esek mikor itt fociztak volt sajttáj és dumáltam vele hogy Schumacher eljön-é. mondta hogy vele kell beérjem :D- hát magyar a jó isten áldja meg és 1 évet lehúzott köztük. csak többet tud vagy legalább ad valami pluszt a színvonalhoz hogy meglehet kérdezni valakit aki járt a dzsungelben nem csak olvasott róla.) de elméletben tiptop szakértőnk van. szujó meg (kollégám volt egyébként) aki az mtva sportrészlegének az igazgatója lett majd lemondott hogy kösz sok apolitika inkább maradok f1es közvetítőnek meg kirobbanthatatlan onnan. dehát ezvan nem rossz ez, igyekszik, felkészült riporter vagyis kommentátor mostmár csak nem egy showman


Szujó ? Az olasz, a spanyol, a német. Felsorolja az összes nemzetiséget. Ezzel az őrületbe tud kergetni. Nagyon hiányzik Palik. Jó, a vége felé már nem volt magánál, és többet foglalkozott Czollner csesztetésével, de a fénykorában nagyon jó kis kommentátor volt. Képzeld, az egyik évben ő volt a legismertebb ember az országban

A magyarok 96 %-a (nem biztos, hogy pontos adat) ismerte a Palik László nevet. Nem rossza arány.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:36

G0007
#138 G0007 2016. május 28. 02:32  
Nigel:
Az igazat megvallva, ez még a pályaátépítés előtt történt. Akkor még nem volt a kerítés ennyire szigorúan őrizve, rendőrök sem posztoltak 5 m-enként. Ma ez elképzelhetetlen lenne, az a rész teljesen le van zárva. Korábban viszont azon a részen a pálya mellett közvetlenül húzódott a kerítés. Volt egy lyuk, ahol be lehetett látni, sokan meg is álltak, és nézelődtek. De én nem elégedtem meg ennyivel, összeszedtem minden bátorságomat, hátracsaptam a tökeimet, és átmásztam a kerítésen. Így találtam magamat a biztonságos belső részen, ahol a madár sem jár, csak egy őrült, mindenre elszánt F1 fan :D

de nyugtass meg hogy nem skót szoknyában transprenssel köszöntél be nekik mint a silverstone-i kollega :D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:36

Nigel
#137 Nigel 2016. május 28. 02:30  
G0007:
remélem képet videót is csináltál nem csak megálltál bámészkodni és rágyújtani :D ami bár kurva vagány lett volna szó se róla, de ha van mutatni valód linkelhetsz :) egyébként meddig álltál ott és visszafelé mi volt? semmi pályabíró nem járt arra hogy hé Uram mit keres itt...vagy itt ez a kék zászló lengesse ha lát egy mclarent..? csak fogtad magad azt elnyomtad a cigit és visszamásztál a haladók közé?:D


Az igazat megvallva, ez még a pályaátépítés előtt történt. Akkor még nem volt a kerítés ennyire szigorúan őrizve, rendőrök sem posztoltak 5 m-enként. Ma ez elképzelhetetlen lenne, az a rész teljesen le van zárva. Korábban viszont azon a részen a pálya mellett közvetlenül húzódott a kerítés. Volt egy lyuk, ahol be lehetett látni, sokan meg is álltak, és nézelődtek.

De én nem elégedtem meg ennyivel, összeszedtem minden bátorságomat, hátracsaptam a tökeimet, és átmásztam a kerítésen. Így találtam magamat a biztonságos belső részen, ahol a madár sem jár, csak egy őrült, mindenre elszánt F1 fan :D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:31

G0007
#136 G0007 2016. május 28. 02:28  
Nigel:
Akkor inkább lemondok a füldugóról, vesszen a hallásom :D Ja, hogy az már most sincs veszélyben. Nehéz követni ezt a folyton változó világot. Nemrég még alig lehetett hallani, mit karattyolnak a hangosbemondóban, Most viszont már tisztán ki lehet venni minden szót, és lehet hallani minden pozíciót. Előnyére változott az F1, ez is szolgáljon bizonyságul :D

hát csak a közvetítések színvonala is elcsendesült az évek alatt. wéber koma legalább tud mesélni . gyakorlati tapasztalata 0 az f1 terén (mióta mondom hogy ezt a droid baumgartnert hívják már meg többet -fatherom ismeri is az apját egyébként meg én is pacsiztam már vele néhányszor. f1esek mikor itt fociztak volt sajttáj és dumáltam vele hogy Schumacher eljön-é. mondta hogy vele kell beérjem :D- hát magyar a jó isten áldja meg és 1 évet lehúzott köztük. csak többet tud vagy legalább ad valami pluszt a színvonalhoz hogy meglehet kérdezni valakit aki járt a dzsungelben nem csak olvasott róla.) de elméletben tiptop szakértőnk van. szujó meg (kollégám volt egyébként) aki az mtva sportrészlegének az igazgatója lett majd lemondott hogy kösz sok apolitika inkább maradok f1es közvetítőnek meg kirobbanthatatlan onnan. dehát ezvan nem rossz ez, igyekszik, felkészült riporter vagyis kommentátor mostmár csak nem egy showman

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:35

Nigel
#135 Nigel 2016. május 28. 02:24  
G0007:
igen és ezen árusok jellemző vonása hogy ha lesz az indiai nagydíj egy az egyben áttelepíthetők oda hiszen valaha onnan indulhattak el ebbe az irányba örömöt és boldogságon hozni földjeinkre ... :)


Akkor inkább lemondok a füldugóról, vesszen a hallásom :D

Ja, hogy az már most sincs veszélyben. Nehéz követni ezt a folyton változó világot.

Nemrég még alig lehetett hallani, mit karattyolnak a hangosbemondóban, Most viszont már tisztán ki lehet venni minden szót, és lehet hallani minden pozíciót. Előnyére változott az F1, ez is szolgáljon bizonyságul :D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:26

G0007
#134 G0007 2016. május 28. 02:21  
Nigel:
Ne is mondd. Utálom ezeket a szöges kerítéseket. De ha valami rá tudott venni, hogy a nemzőképességemet sem féltve átmásszak rajtuk, akkor az csak az F1 lehetett. Lehet, hogy a biztonság kedvéért "ellenőriztetni" kellene magamat, erre eddig még nem is gondoltam. De az élmény egy életre szólt, remélem, nem életre szóló fogyatékossággal. Akkor nem gondoltam a felmerülő veszélyre, és lesz...am a tökeimet :)

remélem képet videót is csináltál nem csak megálltál bámészkodni és rágyújtani :D ami bár kurva vagány lett volna szó se róla, de ha van mutatni valód linkelhetsz :)

egyébként meddig álltál ott és visszafelé mi volt? semmi pályabíró nem járt arra hogy hé Uram mit keres itt...vagy itt ez a kék zászló lengesse ha lát egy mclarent..? csak fogtad magad azt elnyomtad a cigit és visszamásztál a haladók közé?:D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:24

Nigel
#133 Nigel 2016. május 28. 02:19  
G0007:
tökös csávó lehetsz...vagyis remélem még az vagy mert azon a szöges dupla kerítésen átmászni nem lenne egy leányálom a golyóimnak az az érzésem :D valószínűleg ott maradnék a tetején és nyűszítenék ha beakad a kincsesláda...:D

Ne is mondd. Utálom ezeket a szöges kerítéseket. De ha valami rá tudott venni, hogy a nemzőképességemet sem féltve átmásszak rajtuk, akkor az csak az F1 lehetett.

Lehet, hogy a biztonság kedvéért "ellenőriztetni" kellene magamat, erre eddig még nem is gondoltam. De az élmény egy életre szólt, remélem, nem életre szóló fogyatékossággal.

Akkor nem gondoltam a felmerülő veszélyre, és lesz...am a tökeimet :)

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:20

G0007
#132 G0007 2016. május 28. 02:18  
Nigel:
Akkor már nem is kell erőlködniük a mesterséges hangkeltéssel. Elég elhelyezni az ügynökeiket a füldugóárusok között, és máris meg van oldva a probléma. Nem is értem, mit rinyálunk itt, amikor a megoldás ennyire egyszerű és kézenfekvő :)

igen és ezen árusok jellemző vonása hogy ha lesz az indiai nagydíj egy az egyben áttelepíthetők oda hiszen valaha onnan indulhattak el ebbe az irányba örömöt és boldogságon hozni földjeinkre ...

:)

Nigel
#131 Nigel 2016. május 28. 02:16  
G0007:
füldugóárusok zsivány népség és feltalálják magukat. alkalmazkodnak apiaci igényekhez, szerinbtem ma már átáltak a fültölcsérre ami segíti meghallani a hangokat xD

Akkor már nem is kell erőlködniük a mesterséges hangkeltéssel. Elég elhelyezni az ügynökeiket a füldugóárusok között, és máris meg van oldva a probléma. Nem is értem, mit rinyálunk itt, amikor a megoldás ennyire egyszerű és kézenfekvő :)

G0007
#130 G0007 2016. május 28. 02:14  
Nigel:
Szerencsém volt. Olyan helyen jártam, ahol a madár sem. Ezért nem is biztosították kellőképpen :) Integettél is neki ? Hahó, itt vagyok ! Nem ismersz meg ? Már tavaly is találkoztunk :) Egyszer volt balhé abból, hogy a tömeg idő előtt beözönlött a pályára. Az FIA szigorú urai alaposan megbüntettek minket. De érthető volt a felfokozott hangulat, MS-győzelem született

tökös csávó lehetsz...vagyis remélem még az vagy mert azon a szöges dupla kerítésen átmászni nem lenne egy leányálom a golyóimnak az az érzésem :D valószínűleg ott maradnék a tetején és nyűszítenék ha beakad a kincsesláda...:D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:15

Nigel
#129 Nigel 2016. május 28. 02:13  
G0007:
mért manapság már nincsenek zsaruk, biztonságiak 5 méterenként a kerítésnél? senkit sem érdekelt mit sunnyogsz ott?:) nekem ilyen csak akkor volt mikor kinyitották kapukat a verseny végén berohantam pályára de a csiga button a Bar hondával még nem ért vissza azt ott nyomult el mellettem 2 méterre ahogy kanyarodott be a boxba. nyílván nem 300-al ment csak 70-el de elég fain volt:D gondolom őt is meglepte mi ez a tömeg hisz még vissza sem ért


Szerencsém volt. Olyan helyen jártam, ahol a madár sem. Ezért nem is biztosították kellőképpen :)

Integettél is neki ? Hahó, itt vagyok ! Nem ismersz meg ? Már tavaly is találkoztunk :)

Egyszer volt balhé abból, hogy a tömeg idő előtt beözönlött a pályára. Az FIA szigorú urai alaposan megbüntettek minket. De érthető volt a felfokozott hangulat, MS-győzelem született

G0007
#128 G0007 2016. május 28. 02:10  
Nigel:
Bukott F1-esek gyülekezete. Másodrangú piltóák bajnoksága. Milyen jól hangzik. Tódulnak is az emberek, hogy lássák ezt a páratlan látványosságot :) Akik eddig azért jártak autóverseny helyett lóversenyekre, mert az csendesebb, azok máris megtalálták a nekik való autóverseny szériát. Érdekes, ez a jó kifejezés. Hogy kellően izgalmas is-e, az már más kérdés. Mindegy, a mostani F1 után már nem jöhet nagyobb csapás. Megbékéltünk a sorsunkkal.

jó hát csak én nevezem így őket egy maroknyi rosszindulattal. nelson csaló piquet, jean-eric vergne,bruno senna és a társaik fűszerezik a mezőnyt. bár van egy jacques villeuve is pl róla már hallottam:) az overál méretét pedig sajnos 20 éve képtelen megfejteni mert ugyan olyna trottyos ruhákban feszít mint a 90es évek végén:D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:17

Nigel
#127 Nigel 2016. május 28. 02:08  
G0007:
megnéztem pár futamot belőle kiváncsiságból (formula e-ből). ha nem hasoníltom semmihez és senkihez nincsenek elvárásaim hanem tiszta lapot adok neki és mutassa meg milyen akkor nem volt rossz egyébként és érdekes jövő áll előtte. viszont ha méricskézni kezdem h uh vaz ezeket szerintem még Rosberg is 2 körrel verné akkor kicsit lehangolóvá válik hogy nincs hang és kik is ülnek benne. de aranyosak az ottani versnezyők is, pár kibukott f1-essel a fedélzeten :D


Bukott F1-esek gyülekezete. Másodrangú piltóák bajnoksága. Milyen jól hangzik. Tódulnak is az emberek, hogy lássák ezt a páratlan látványosságot :)

Akik eddig azért jártak autóverseny helyett lóversenyekre, mert az csendesebb, azok máris megtalálták a nekik való autóverseny szériát.

Érdekes, ez a jó kifejezés. Hogy kellően izgalmas is-e, az már más kérdés. Mindegy, a mostani F1 után már nem jöhet nagyobb csapás. Megbékéltünk a sorsunkkal.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:09

G0007
#126 G0007 2016. május 28. 02:08  
Nigel:
Gyenge erőlködés, gyomorrontás után. Semmi több :) 20 kocsi hangja nem ér fel egyetlen korábbiéval. Szerencsétlen füldugóárusoknak leáldozott. Őszintén együttérzek velük. A ő problémájuk az enyém is, a szívemen viselem a sorsukat :) Majd jön a hanggenerátor ! Az lesz az igazán mesterkélt hang. Állítólag biztatóak az eddigi eredmények. Hiszem, ha hallom.

füldugóárusok zsivány népség és feltalálják magukat. alkalmazkodnak apiaci igényekhez, szerinbtem ma már átáltak a fültölcsérre ami segíti meghallani a hangokat xD

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:09

G0007
#125 G0007 2016. május 28. 02:05  
Nigel:
Ne kínozz ! :) Képzeld, volt a ringen egy nem akármilyen élményem. Még pár éve sikerült átmásznom a kerítésen. Már ne kérdezd hogyan, de sikerült. Ez a második egyenesben volt, a Mansell kanyar előtt. Ott álltam senkitől sem zavartatva, és előttem húztak el 300-zal a régi F1-esek. Soha nem felejtem el. Akkora élmény volt. Ráadásul pénzen nem megvehető, a pályának azon a pontján nincsenek tribünök. Fantasztikus volt, libabőrös lettem.

mért manapság már nincsenek zsaruk, biztonságiak 5 méterenként a kerítésnél? senkit sem érdekelt mit sunnyogsz ott?:)


nekem ilyen csak akkor volt mikor kinyitották kapukat a verseny végén berohantam pályára de a csiga button a Bar hondával még nem ért vissza azt ott nyomult el mellettem 2 méterre ahogy kanyarodott be a boxba. nyílván nem 300-al ment csak 70-el de elég fain volt:D gondolom őt is meglepte mi ez a tömeg hisz még vissza sem ért

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:07

G0007
#124 G0007 2016. május 28. 02:01  
Nigel:
Sajnos a változásnak ára van. A közúton örülünk annak, hogy nem kell füldugóval járni, a gyerekeinknek ez lesz a normális. Lehet, hogy ők meg fogják kedvelni az FE-t, a sorozat népszerűsége az USA-ban már vetekszik az F1-ével. De az a széria inkább hasonílt egy "Running Man" féle show műsorra, ahol a nézők alakíthatják a dolgokat kedvük szerint. Ez lesz a jövő autóversenye ? Valószínbűleg igen. Tévén kersztül nem vészes, a kulissza, nagyvárosok belseje pedig egyszerűen lenyűgöző. A tévén keresztül. Hogy a helyszínen milyen, csak elképzelni lehet. De az a hang, ami beszűrődik, az félelmetesen hasonlít egy fogorvos ténykedésére. Ez pedig alaposan levon az élményből :)

megnéztem pár futamot belőle kiváncsiságból (formula e-ből). ha nem hasoníltom semmihez és senkihez nincsenek elvárásaim hanem tiszta lapot adok neki és mutassa meg milyen akkor nem volt rossz egyébként és érdekes jövő áll előtte. viszont ha méricskézni kezdem h uh vaz ezeket szerintem még Rosberg is 2 körrel verné akkor kicsit lehangolóvá válik hogy nincs hang és kik is ülnek benne. de aranyosak az ottani versnezyők is, pár kibukott f1-essel a fedélzeten :D

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:03

Nigel
#123 Nigel 2016. május 28. 02:01  
G0007:
és akkor ehhez képest a mostani ahol az egész mezőny beleadja minden hangerejét... https://www.youtube.com/watch?v=UD4Kp0XtvUE sírok...:D röhejes lett komolyan. anno 1 autó hangja durvább volt mint most az egész mezőnyé. hát komolyan fel kellett hangosítanoma hangszórót h egyáltalán halljam szól e valami.


Gyenge erőlködés, gyomorrontás után. Semmi több :) 20 kocsi hangja nem ér fel egyetlen korábbiéval. Szerencsétlen füldugóárusoknak leáldozott. Őszintén együttérzek velük. A ő problémájuk az enyém is, a szívemen viselem a sorsukat :)

Majd jön a hanggenerátor ! Az lesz az igazán mesterkélt hang. Állítólag biztatóak az eddigi eredmények. Hiszem, ha hallom.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 02:02

Nigel
#122 Nigel 2016. május 28. 01:56  
G0007:
https://www.youtube.com/watch?v=eMDdQgBI5Hw hát hallgasd meg megőrölsz milyen király...01 monza ms meg pár jómadár amatőrfelvétel ....na ez az ezaz ami kell. emiatt áll több ezer álló ****ú férfi a kerités előtt csillagászati összegért és mondja azt h megérte...


Ne kínozz ! :)

Képzeld, volt a ringen egy nem akármilyen élményem. Még pár éve sikerült átmásznom a kerítésen. Már ne kérdezd hogyan, de sikerült. Ez a második egyenesben volt, a Mansell kanyar előtt.

Ott álltam senkitől sem zavartatva, és előttem húztak el 300-zal a régi F1-esek. Soha nem felejtem el. Akkora élmény volt. Ráadásul pénzen nem megvehető, a pályának azon a pontján nincsenek tribünök. Fantasztikus volt, libabőrös lettem.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:57

G0007
#121 G0007 2016. május 28. 01:52  

és akkor ehhez képest a mostani ahol az egész mezőny beleadja minden hangerejét...

https://www.youtube.com/watch?v=UD4Kp0XtvUE


sírok...:D röhejes lett komolyan. anno 1 autó hangja durvább volt mint most az egész mezőnyé. hát komolyan fel kellett hangosítanoma hangszórót h egyáltalán halljam szól e valami.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:56

G0007
#120 G0007 2016. május 28. 01:49  

https://www.youtube.com/watch?v=eMDdQgBI5Hw

hát hallgasd meg megőrölsz milyen király...01 monza ms meg pár jómadár amatőrfelvétel ....na ez az ezaz ami kell. emiatt áll több ezer álló ****ú férfi a kerités előtt csillagászati összegért és mondja azt h megérte...

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:54

Nigel
#119 Nigel 2016. május 28. 01:49  
G0007:
igen ezt minek vették el. fejlődés meg technika ami kihat az autógyártásra is jólvan értem én hogy üzlet az egész, meg reklámozása autógyáraknak, hát de ne már. az a legjobb mikor arra akarják kenni h környezetvédelem kevésbé káros stb. az f1 kevésbé káros hát hány kaucsukfa nedve kell egy gumihoz hányat pazarolnak el, mennyi üzemanyagot égetnek a versenyhétvégén meg az utazás orán a kamionok, a repülők mennyi kár szemetet okoz a tömeg jaj hagyjuk már. f1 soha nem erről szólt de ha már olyan nagyonnagy fejlődés akkor ott van a formula E. akkor mért nem ott nyomulnak és teszik azt a sorozatot nívóssá azt kisérletezgessenek a jövő hangtalan autóival kedvükre. a visító f1 hang amit meg kb le kellett volna védeni meg maradjon meg szépen. vicces volt h a hangtalan korszakba (nem tudom az van e még manapság is) a verseny előtt a hivatalos f1 intróba mikor kiírják feliratba h f1 és vonalak cikáznak még a visító hangot meghagyták... pff...oda bezzeg jó mert eladhatóbbá teszi persze...hirtelen mindeki felriad tőle a tv előtt h aztán rá 10 perc múlva újra visszaaludjon...


Sajnos a változásnak ára van. A közúton örülünk annak, hogy nem kell füldugóval járni, a gyerekeinknek ez lesz a normális. Lehet, hogy ők meg fogják kedvelni az FE-t, a sorozat népszerűsége az USA-ban már vetekszik az F1-ével. De az a széria inkább hasonílt egy "Running Man" féle show műsorra, ahol a nézők alakíthatják a dolgokat kedvük szerint.

Ez lesz a jövő autóversenye ? Valószínbűleg igen. Tévén kersztül nem vészes, a kulissza, nagyvárosok belseje pedig egyszerűen lenyűgöző. A tévén keresztül. Hogy a helyszínen milyen, csak elképzelni lehet. De az a hang, ami beszűrődik, az félelmetesen hasonlít egy fogorvos ténykedésére. Ez pedig alaposan levon az élményből :)

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:52

G0007
#118 G0007 2016. május 28. 01:47  
Nigel:
Túlélő-túra a kedvezményes jegy. Göröndökkel, akadályokkal megnehezítve. Mi ez, ha nem kaland ? A verseny már csak másodlagos. De tedd a szívedre a kezed. Ha lenne megint normális hanghatás, akkor nem lennél ennyire kiakadva ezen. Viszont a mostani "élményért" már valóban nem érdemes annyit szenvedni. Csökkent a varázs, hiába próbálják maradinak beállítani a hanggal elégedetlenkedőket. Talán a következő generáció számára ez már természetes lesz, de aki valaha megtapasztalta az igazi F1-es feelinget, annak minden más óriási csalódás lesz. Visszaút pedig már nincs, nem reménykedhetünk abban, hogy valaha viszonthalljuk a V10, V8-as sikolyokat. Az a korszak sajnos visszavonhatatlanul lezárult. RIP

ebben igazad van. buliként fognám fel. nem szorítok senkinek, de van feeling a hang miatt. veszek 5 sört azt elvagyok mint a befőtt. kis fesztivál feeling úgy fognám fel. és bár lehet a szigetre is kimegyek ugyan ezt megkapom és csinálom de ott fellépett a prince közben csessze meg. itt meg akkor legyen hang hamár odaevett a fene hogy voltam olyan hülye ekkora összegért ott limbozni . ellenszolgáltatás kell valami és az nálam egyértelműen e a hang. eddig schumacher és a hang volt de közismert okokból most a hang lépett előre...

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:48

G0007
#117 G0007 2016. május 28. 01:41  
Nigel:
Km-ekről lehetett hallani, beleborzongott az ember. Emkészem, amikor leszálltam a buszról, hirtelen nem tudtam, hogy hol vagyok. De a hang azonnal magamhoz térített és meggyorsította a lépteimet. Még kerítésen kívül hallva is hatalmas élmény volt, testközelből pedig egyszerűen eksztatikus. Legális, bár drágán kapható drog :)

igen ezt minek vették el. fejlődés meg technika ami kihat az autógyártásra is jólvan értem én hogy üzlet az egész, meg reklámozása autógyáraknak, hát de ne már. az a legjobb mikor arra akarják kenni h környezetvédelem kevésbé káros stb. az f1 kevésbé káros hát hány kaucsukfa nedve kell egy gumihoz hányat pazarolnak el, mennyi üzemanyagot égetnek a versenyhétvégén meg az utazás orán a kamionok, a repülők mennyi kár szemetet okoz a tömeg jaj hagyjuk már. f1 soha nem erről szólt de ha már olyan nagyonnagy fejlődés akkor ott van a formula E. akkor mért nem ott nyomulnak és teszik azt a sorozatot nívóssá azt kisérletezgessenek a jövő hangtalan autóival kedvükre. a visító f1 hang amit meg kb le kellett volna védeni meg maradjon meg szépen. vicces volt h a hangtalan korszakba (nem tudom az van e még manapság is) a verseny előtt a hivatalos f1 intróba mikor kiírják feliratba h f1 és vonalak cikáznak még a visító hangot meghagyták... pff...oda bezzeg jó mert eladhatóbbá teszi persze...hirtelen mindeki felriad tőle a tv előtt h aztán rá 10 perc múlva újra visszaaludjon...

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:44

Nigel
#116 Nigel 2016. május 28. 01:41  
G0007:
de az álló jegy amit mondasz. ebből a kempingszéket vigyünk , jaj beálltak elénk , lesem a rácson át basszus egy gödör kiment a bokám stb feelingből asszem már kinőttem . le akarok ülni kezembe egy sor és megfőni a napon mert ezek a tirpákok egy rohadt ponyvatetőt nem tennének a lelátók fölé ahol a legolcsóbb helyen is annyit fizetett a jegyekért az az 500 ember mint az a másik 8000 egy ákos koncerten. na de mind1 nem nyavajgok mint egy öregember , nem is sajnálnám rá a zs-met de az ellenszolgáltatás elég necces. ja igen Max nekünk is jót tenne, hollandok nagyon falnak minket és "f1 feat sziget" nem is rossz móka nekik hiszen pár hét eltéréssel van a kettő általában. szervezők kicsitt közelebb tezsik azt móka kacagás.


Túlélő-túra a kedvezményes jegy. Göröndökkel, akadályokkal megnehezítve. Mi ez, ha nem kaland ? A verseny már csak másodlagos. De tedd a szívedre a kezed. Ha lenne megint normális hanghatás, akkor nem lennél ennyire kiakadva ezen. Viszont a mostani "élményért" már valóban nem érdemes annyit szenvedni.

Csökkent a varázs, hiába próbálják maradinak beállítani a hanggal elégedetlenkedőket. Talán a következő generáció számára ez már természetes lesz, de aki valaha megtapasztalta az igazi F1-es feelinget, annak minden más óriási csalódás lesz. Visszaút pedig már nincs, nem reménykedhetünk abban, hogy valaha viszonthalljuk a V10, V8-as sikolyokat. Az a korszak sajnos visszavonhatatlanul lezárult. RIP

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:43

G0007
#115 G0007 2016. május 28. 01:34  

kimivel lehet inni dolgot említette bnőm is. hogy van ott vmi hely ahova szokott járni állítólag . kajálda vagy piálda vagy mindkettő nem emlékszem már mit zagyvált csak hogy espooban van vagy hol a rákba. repjegy 2 főre oda vissza és 1 hét szállás vmi normálisban de nem tiptopban egyébként annyi mint a jegy f1-re 2 emberkének xD röhej tényleg

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:36

Nigel
#114 Nigel 2016. május 28. 01:34  
G0007:
nem hogy ez adta meg hanem ez volt konkrétan az egyik védjegye, ismertetőjegye, a legfontosabb jellemzője . hát ez olyan tényleg mint amit mondtál vagy nem tudom nincs még egy sport szerintem amit ennyire jellemezne egy adott kis részlet ami kb meghatározza az egészet és megadja a feelinget. emlékszem kissrácként mikor 97ben először kimentem már amikor a pálya közelébe értem hallani lehetett a duruzsolást ami egyre hangosabb és hangosabb lett ahogy közeledett az ember, majd végre odaértem a szaros poros úton a pálya mellé , belestem a betonoszlopok között és óriási zsivaj közeledő visítás hangja kiséretében megjelent az egyik versenyautó (azthiszem hill a kék fehér "csodával" danka zepter felirattal az oldalán ) ahogy lelassított befeküdt a célegyenes utáni kanyarba és kilőtt olyan hanggal h befogtam a fülem. hát majd magam alá szartam. pasiként ez felért 3 szopással


Km-ekről lehetett hallani, beleborzongott az ember. Emkészem, amikor leszálltam a buszról, hirtelen nem tudtam, hogy hol vagyok. De a hang azonnal magamhoz térített és meggyorsította a lépteimet. Még kerítésen kívül hallva is hatalmas élmény volt, testközelből pedig egyszerűen eksztatikus. Legális, bár drágán kapható drog :)

G0007
#113 G0007 2016. május 28. 01:32  
Nigel:
Az is egy program. Kimitől lehet autogramot kérni, Kimivel lehet együtt inni. Kérjétek meg, hogy álljon kötélnek. Ti fizetitek a felmerülő költségeket, cserébe ő jó társaság lesz :) Vannak azért olcsöbb jegyek, bérletek is. A magyaroknak szóló csak 10-12 ezer ft, és a teljes pályát be lehet járni vele, ráadásul mindhárom napra szól. Kaját, piát nem szabad ott venni, szabadrablás folyik. Néha lehet normális motorhangot hallani a körúton. Igaz, nem F1-es, de az élmény hasonló. Jók voltak ezek a május 1-jei nagy futamos rendezvények, visszakaptunk valamit a korábbi élményekből. Kíváncsileszek, hogy hányan látogatnak majd ki az iei magyar futamra, sokan szoktak jönni évről-évre. Ha ez a Max gyerek továbbra is jól szerepel, akkor jöhetnek hollandok akár ezrével is. Anno Kubica is alaposan fellendítette itt a forgalmat. De finnek is szép számmal jönnek ide minden évben.

de az álló jegy amit mondasz. ebből a kempingszéket vigyünk , jaj beálltak elénk , lesem a rácson át basszus egy gödör kiment a bokám stb feelingből asszem már kinőttem . le akarok ülni kezembe egy sor és megfőni a napon mert ezek a tirpákok egy rohadt ponyvatetőt nem tennének a lelátók fölé ahol a legolcsóbb helyen is annyit fizetett a jegyekért az az 500 ember mint az a másik 8000 egy ákos koncerten. na de mind1 nem nyavajgok mint egy öregember , nem is sajnálnám rá a zs-met de az ellenszolgáltatás elég necces.

ja igen Max nekünk is jót tenne, hollandok nagyon falnak minket és "f1 feat sziget" nem is rossz móka nekik hiszen pár hét eltéréssel van a kettő általában. szervezők kicsitt közelebb tezsik azt móka kacagás.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:36

Nigel
#112 Nigel 2016. május 28. 01:27  
G0007:
igen az f1-et rengetegen otthagyták vagy csak ilyeb koca f1-esek lettek mint én vagy mi. tényleg az összes gyökérkedés drs kers pálya meg minden aztmondom hát jólvan egye fene legalább több mindent lehet ismételni ahogy 30km/hs különbséggle elmegy az egyik amásik mellett aze gyenesben. na de hogy még hangjuk se legyen. körúton mélyebben duruzsoló felpöccentett verdákat hallani mint ezek a szupergépek ahol 100.ért nézhetem a halk baszakodást az 1500 ft-s borsodival a kezemben. tiszta röhej...most néztem épp a jegyárakat hogy ha kivénném bnőm kettőnnek mennyi lenne de minimum 90 a legszarabb ülőhely 2 főre. 300at meg azért csak nem adnék ki erre így hangtalan ... botrány lehet inkább elviszem külföldre azt nézze meg hol született a kimi fotozza le a házát azt basszunk be :D


Az is egy program. Kimitől lehet autogramot kérni, Kimivel lehet együtt inni. Kérjétek meg, hogy álljon kötélnek. Ti fizetitek a felmerülő költségeket, cserébe ő jó társaság lesz :)

Vannak azért olcsöbb jegyek, bérletek is. A magyaroknak szóló csak 10-12 ezer ft, és a teljes pályát be lehet járni vele, ráadásul mindhárom napra szól. Kaját, piát nem szabad ott venni, szabadrablás folyik.

Néha lehet normális motorhangot hallani a körúton. Igaz, nem F1-es, de az élmény hasonló. Jók voltak ezek a május 1-jei nagy futamos rendezvények, visszakaptunk valamit a korábbi élményekből. Kíváncsileszek, hogy hányan látogatnak majd ki az iei magyar futamra, sokan szoktak jönni évről-évre.

Ha ez a Max gyerek továbbra is jól szerepel, akkor jöhetnek hollandok akár ezrével is. Anno Kubica is alaposan fellendítette itt a forgalmat. De finnek is szép számmal jönnek ide minden évben.

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:31

G0007
#111 G0007 2016. május 28. 01:22  
Nigel:
Néhányan azt mondják, hogy a hang nem számít. Pedig ez volt a lényeg, ez adta meg az F1 különleges atmoszféráját. Milyen lehet egy koncert hangerő nélkül ? Ott is a decibel-mennyiség adja meg az alaphangot. Próbálhatják mesterségesen feltekerni a hangerőt, de már soha nem lesz olyan a hanghatás, mint amelyet a szívómotorok keltettek. Ezért is lepett meg, hogy a turbókat olyan élesen ellenző Bernie-nek változott a véleménye, és az idei motorhangokat már egész kedvelhetőnek tartja. Ahogy mondta, "elégedettebb" velük.

nem hogy ez adta meg hanem ez volt konkrétan az egyik védjegye, ismertetőjegye, a legfontosabb jellemzője . hát ez olyan tényleg mint amit mondtál vagy nem tudom nincs még egy sport szerintem amit ennyire jellemezne egy adott kis részlet ami kb meghatározza az egészet és megadja a feelinget. emlékszem kissrácként mikor 97ben először kimentem már amikor a pálya közelébe értem hallani lehetett a duruzsolást ami egyre hangosabb és hangosabb lett ahogy közeledett az ember, majd végre odaértem a szaros poros úton a pálya mellé , belestem a betonoszlopok között és óriási zsivaj közeledő visítás hangja kiséretében megjelent az egyik versenyautó (azthiszem hill a kék fehér "csodával" danka zepter felirattal az oldalán ) ahogy lelassított befeküdt a célegyenes utáni kanyarba és kilőtt olyan hanggal h befogtam a fülem. hát majd magam alá szartam. pasiként ez felért 3 szopással

Utoljára módosítva: 2016. május 28. 01:26

G0007
#110 G0007 2016. május 28. 01:18  
Nigel:
Sokan pont ezért maradtak le az év gyaníthatóan legjobb versenyéről. Senki sem számított egy ilyen izgalmas futamra, pláne a két merci rajtelsőségével, és pláne Spanyolországban. De ezért szép az F1, 10 évenként itt is lehetnek izgalmas futamok, bár ezúttal ez elsősorban Ham és Nico érdeme volt. Ha ők nem ütköznek össze, akkor Maxnek várnia kellett volna még az első győzelmére. Én is így vagyok az F1-gyel. Sokszor már meg sem nézem a versenyeket. Főleg akkor, ha az edzéseredmények alapján a futam kimenetele borítékolható. A RB felzárkózása viszont felrázhatja a tespedtségből az F1 megcsömörlött szurkolóit. És ebben még Max is segítségre lehet. Azért is drukkolok a sikeréért. Egy kicsit önző módon, önmagunk érdekében is :) Seb egy nagyszerű figura, jópofa srác. Nem az a kimondottan karizmatikus egyéniség, viszont jó a humora, és nincs elszállva magától. Elég kemény fába vágta a fejszéjét, sokak jártak már előtte kudarccal, és kevesen lettek igazán sikeresek ennél a csapatnál. Sok jóra, "csodára" nem számíthat. Ha nem kap lendületet a csapat belátható időn belül, akkor könnyen beleszürkülhetnek a mezőnybe.

igen az f1-et rengetegen otthagyták vagy csak ilyeb koca f1-esek lettek mint én vagy mi. tényleg az összes gyökérkedés drs kers pálya meg minden aztmondom hát jólvan egye fene legalább több mindent lehet ismételni ahogy 30km/hs különbséggle elmegy az egyik amásik mellett aze gyenesben. na de hogy még hangjuk se legyen. körúton mélyebben duruzsoló felpöccentett verdákat hallani mint ezek a szupergépek ahol 100.ért nézhetem a halk baszakodást az 1500 ft-s borsodival a kezemben. tiszta röhej...most néztem épp a jegyárakat hogy ha kivénném bnőm kettőnnek mennyi lenne de minimum 90 a legszarabb ülőhely 2 főre. 300at meg azért csak nem adnék ki erre így hangtalan ... botrány lehet inkább elviszem külföldre azt nézze meg hol született a kimi fotozza le a házát azt basszunk be :D

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa