Hamilton a szurkolók kérdéseire válaszolt

írta: M4Sport
2016. április 20. 13:59
FOTÓ: ©xpbimages.com

Lewis Hamilton a Sky Sports szervezésében a Mercedes főhadiszállásán válaszolt a szurkolók közösségi oldalakon felvette kérdéseire; a „beszélgetés” során rossz rajtjai, a Forma–1 utáni évekre vonatkozó tervei és a Ferrari is szóba került.

Hamilton az időmérős változtatásokról

„Még van 18 versenyünk, szóval nincs ok arra, hogy ne próbáljunk ki minden hétvégén valami mást. Végrehajthatnánk kisebb finomításokat, és tehetnénk apróbb lépéseket, de most egyetlenegy lépést sem teszünk. Azt hiszem, a szurkolóknak lennének nagyszerű ötleteik, rájuk pedig mindenképpen oda kell figyelnünk. Emlékszem, úgy nőttem fel, hogy folyamatosan figyeltem ezt a sportágat, és évről évre ugyanaz a séma egy kicsit unalmas is lehet. Kicsit izgalmasabbá szeretnéd tenni a dolgot.”

Hamilton a rossz rajtokról

„Kínában az egész mezőnyből én rajtoltam legjobban. Tényleg én indultam legjobban, csak az utolsó helyről kellett startolnom…”

Hamilton a Forma–1-es pályafutását követő évekről

„Nem szeretnék kommentátor lenni, vagy a sport közelében maradni – ez ugyanis nem nekem való. Már régóta ez a véleményem. Azt hiszem, van itt egy csomó ember, aki azért van még mindig a sportban, mert nem tudja elengedni azt. Én hamarabb elengedem a dolgokat. Életem kétharmadát versenyzéssel töltöttem, szóval biztosra veszem, hogy azért hiányozni fog majd, de nem jövök vissza. Nem akarok visszajönni, és nézni valakit, aki azt az autót vezeti, amit én vezettem. Vannak más dolgok, amikkel leköthetem magam.”

Hamilton a megbízhatósági problémákról

„Nem hiszem, hogy lennének gyengeségeink. A határon mentünk az autóval, és az elmúlt években így is jobb volt a megbízhatósága, mint a többiek által használtaknak. Most volt egy hétvégénk, ahol két dolog is rosszul ment, de azt hiszem, viszonylag gyorsan megtaláltuk a megoldást, és megértettük a hibákat. Azt hiszem, az autónk eléggé stabil. Már csak egy kis szerencsére van szükségem.”

Hamilton a Ferrariról

„Azt hiszem, a határokat feszegetik az autójukkal, akárcsak mi, de még többet fogunk nyújtani, és biztosra veszem, hogy bennük is több van még. Hogy annyi fejlődnek-e, mint mi, vagy mi annyit fejlődünk-e, mint ők, azt majd az idő fogja megmondani.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.PIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

32016.10.21. 16:15

Amerikai Nagydíj – első szabadedzés

Beszámoló az eseményről

22016.10.21. 14:34

Susie Wolff gyermeket vár

A legkisebb Wolff áprilisban érkezik

82016.10.21. 13:59

Volt szerelője szerint Räikkönen lehet a 2017-es változások nyertese

"Nála csak egy üzemmód létezik: a padlógáz!"