Hamilton mégsem tört-zúzott és „hazudott”…

írta: M4Sport
2016. július 06. 14:50
FOTÓ: ©xpbimages.com

Közleményt adott ki a Mercedes csapata a tanácsadója, Niki Lauda Lewis Hamilton bakui dühöngéséről és Nico Rosberggel kapcsolatos „hazugságairól” tett tévés nyilatkozata után.

Már csak ez a kínos ügy hiányzott a Mercedesnek. Amint arról kedden beszámoltunk, Niki Lauda nemrég a Servus TV műsorában volt vendég, ahol arról beszélt, hogy Lewis Hamilton bakui időmérős hibája után mindent összetört szobájában, továbbá azt is állította, hogy a brit Nico Rosberggel való jó viszonyáról tett kijelentései pusztán „hazugságok”, melyekkel a külvilág előtt próbálja szépíteni helyzetüket. Ami a paddockbéli versenyzői szoba „átrendezését” illeti, Lauda elmondta: „Azért csinálta, mert ütközött. Neki kellett fizetnie a károkért. Azt mondta, nem mehetek be, mert most mindent szétzúz. Így történt.”

Vagy mégsem? A történet hátteréről annyit kell tudni, hogy a műsort még a mercedesesek Osztrák Nagydíjon történt ütközése előtt, múlt pénteken vették fel, s a stúdióban a svájci Blick veterán F1-es szakírója, Roger Benoit pedzegette a témát. A háromszoros világbajnok osztrák nem először nyilatkozik meggondolatlanul – mostani megnyilvánulása pedig oda vezetett, hogy szerdán a Mercedes közleményt adott ki, melyben tisztázni próbálta a helyzetet, s kategorikusan cáfolta Lauda állításait.

„A Servus TV múlt hétvégi Osztrák Nagydíjat megelőzően rögzített műsorában való szereplését követően Niki Lauda szeretné tisztázni: Lewis Hamilton semmilyen formában nem okozott kárt sem a hotelszobájában, sem a pályánál lévő versenyzői szobájában a bakui hétvége alatt; továbbá Lewis Hamilton nem hazudott a Nico Rosberggel való kapcsolatáról sem. Niki sajnálja, hogy félreértést okozott a kijelentéseivel, melyeket felkaptak, és kiemeltek a szövegkörnyezetükből” – állt a csapat hivatalos közleményében.

Érdekesség, hogy a közleményt a Mercedes, nem pedig Lauda adta ki, abban pedig nem azt cáfolták meg, hogy az osztrák azt mondta, amit, csupán azt állítják, azokat félreértelmezték.

Oszd meg!

20 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

pipi_82
#20 pipi_82 2016. július 07. 09:25  
orkus:
Hamiltonból soha nem lesz nagy világbajnok mint anno Prost Senna és Schumacher. Ők is könyörtelennek voltak a pályán, DE versenyen kívül is bajnok ként viselkedtek, nemúgy mint Hamilton. Minden idők leglazább világbajnoka (James Hunt) sem viselkedett így. Nem érdekes, hogy mindíg abban a csapatban van balhé amelyben éppen versenyzik Hamilton!

Azert en ovatosabb lennek az ilyen kijelentesekkel... szerintem fogalmunk sincs, hogy az emlitett VBk hogyan viselkedtek igazan palyan kivul is. Az hogy hamiltonrol tudjuk meg azt is, hogy milyen szinut szarik, az nem kicsit a mai medianak is koszonheto.Ne akarjuk osszehasonlitani azt amit nem lehet...

hammertime
#19 hammertime 2016. július 07. 08:10  
orkus:
Hamiltonból soha nem lesz nagy világbajnok mint anno Prost Senna és Schumacher. Ők is könyörtelennek voltak a pályán, DE versenyen kívül is bajnok ként viselkedtek, nemúgy mint Hamilton. Minden idők leglazább világbajnoka (James Hunt) sem viselkedett így. Nem érdekes, hogy mindíg abban a csapatban van balhé amelyben éppen versenyzik Hamilton!

Ha lenne mellette egy közepes pilóta, akit még a csapat is totál elnyom, akkor nem lenne feszültség, hanem szépen, kocogva húzná be a győzelmeket, de akkor meg azon hőbörögnétek.;)

kayassine
#18 kayassine 2016. július 07. 06:43  
orkus:
Hamiltonból soha nem lesz nagy világbajnok mint anno Prost Senna és Schumacher. Ők is könyörtelennek voltak a pályán, DE versenyen kívül is bajnok ként viselkedtek, nemúgy mint Hamilton. Minden idők leglazább világbajnoka (James Hunt) sem viselkedett így. Nem érdekes, hogy mindíg abban a csapatban van balhé amelyben éppen versenyzik Hamilton!

Egy versenyképes csapatnál nyilván nagyobb a feszültség a versenyzők közt, mert tétje van minden futamnak. Hamilton elég jó helyen volt mindig. Buttonnal nem ölték egymást látványosan, de akkor nem is volt VB esélyük. Alonsoval meg ki tudja mi volt. Akkoriban Alonsot volt divat fikázni, most Hamilton kap sokat.

orkus
#17 orkus 2016. július 07. 02:19  

Hamiltonból soha nem lesz nagy világbajnok mint anno Prost Senna és Schumacher. Ők is könyörtelennek voltak a pályán, DE versenyen kívül is bajnok ként viselkedtek, nemúgy mint Hamilton. Minden idők leglazább világbajnoka (James Hunt) sem viselkedett így.

Nem érdekes, hogy mindíg abban a csapatban van balhé amelyben éppen versenyzik Hamilton!

Nonohari
#16 Nonohari 2016. július 06. 23:42  

„A Servus TV múlt hétvégi Osztrák Nagydíjat megelőzően rögzített műsorában való szereplését követően Niki Lauda szeretné tisztázni: Lewis Hamilton semmilyen formában nem okozott kárt sem a hotelszobájában, sem a pályánál lévő versenyzői szobájában a bakui hétvége alatt; továbbá Lewis Hamilton nem hazudott a Nico Rosberggel való kapcsolatáról sem. Niki sajnálja, hogy félreértést okozott a kijelentéseivel, melyeket felkaptak, és kiemeltek a szövegkörnyezetükből” – állt a csapat hivatalos közleményében" Ha volna egy minimális töke is a Mercedes csapatának, azt mondanák: igen ez volt, durva a harc a két srác közt, de ez van ha a VB-ért küzdenek. Fasza gyerekek ezek.

cnote76
#15 cnote76 2016. július 06. 22:06  

Miért kellett ezt megcáfolni? Most mi van akkor ha összetört pár dolgot, meg ha szépítette a Rosberggel való kapcsolatukat? Ha ideges vagyok én is kicsit erősebben csukom be az ajtót, füllenteni is füllentettem már. Legalább látszik, hogy igenis érdekli a versenyzés, és nem csak a celebkedés, meg, hogy ő is emberből van, ami a mai F1-ből kb. ki van tiltva...

hammertime
#14 hammertime 2016. július 06. 20:59  
f1m12:
Ki is ìrta itt a hìr utan rögtön h nemsokara meglesz a pontosìtás? Nem tèvedett

Én voltam.;)

f1m12
#13 f1m12 2016. július 06. 20:54  

Ki is ìrta itt a hìr utan rögtön h nemsokara meglesz a pontosìtás? Nem tèvedett

vacsad
#12 vacsad 2016. július 06. 19:52  
Tadeus:
Vagy az is lehet, hogy Lauda mond igazat és a Merci próbálja menteni a menthetőt, hogy mégse tűnjön úgy, hogy egy nagy ovis a pilótája? Hmm... Csak gondoljunk bele - legalábbis a saját szubjektív véleményem ez - Laudának mi szüksége lenne arra, hogy felhívja magára a figyelmet? Többször is bennégett a gépében még aktív éveiben, túlélte, felépült. Többször bajnok, így már örökre beírta magát az F1 nagyjai közé...én ezen elgondolkodnék :)

Nyilvánvaló. Semmilyen érdek nem fűzi ahhoz, hogy valótlant állítson, de a médiában mindig is egy tapló volt, nem új tőle, hogy kimondja, amit nem kéne. A Merci most takaríthat utána rendesen :D

Lali
#11 Lali 2016. július 06. 19:21  

Ez nagyon szépen megfogalmazott reakció de mivel letagadnak mindent nem cáfolat. Szóval ezt ba..hatják ez már kiment milliók elolvasták és elhitték. Hamilton egója kinyírja Rosberget ez eddig is látható volt.Csak így a csapatból meg egymásból is majmot csinálnak. Anno Alonsoval szerintem eljutottak volna a pofozkodásig is. Itt látszik hogy Hamilton fele sincs mint a nagyok Prost Senna és Schumacher .

G_ArchAngel
#10 G_ArchAngel 2016. július 06. 18:29  

Hivatalos tagadás: tehát minden igaz, amit az öreg mondott.

sztárvorsz
#9 sztárvorsz 2016. július 06. 18:01  

Ez szerintem olyan Laudatol, mint mikor eloadta h o gyozte meg a Mercedes-t h noveljek a koltsegvetest anno, meg o gyozte meg Hamiltont is h a Mercedes-hez jojjon. Igazabol o nelkule itt nem lenne semmi kb.. Laudanal van 1 fajta feltunesi viszketekseg, megmondja a frankot - meg ha hulyeseg is amugy.

Agressor
#8 Agressor 2016. július 06. 17:26  

Fő a szalonképesség... Elmehetnének politikusnak...

Tadeus
#7 Tadeus 2016. július 06. 16:48  

Vagy az is lehet, hogy Lauda mond igazat és a Merci próbálja menteni a menthetőt, hogy mégse tűnjön úgy, hogy egy nagy ovis a pilótája? Hmm...

Csak gondoljunk bele - legalábbis a saját szubjektív véleményem ez - Laudának mi szüksége lenne arra, hogy felhívja magára a figyelmet? Többször is bennégett a gépében még aktív éveiben, túlélte, felépült. Többször bajnok, így már örökre beírta magát az F1 nagyjai közé...én ezen elgondolkodnék :)

Polarity
#6 Polarity 2016. július 06. 16:24  

Ezek egyre hülyébbek.

grabowsky78
#5 grabowsky78 2016. július 06. 16:20  

SZÁNALMAS!!!!! így csupa csupa nagy betűvel!!!!

successboy
#4 successboy 2016. július 06. 16:19  

Kabaréé :)) Így most Lauda a majdnem hülye..De mégsem.Cseppet sem átlátszó amit csinálnak.Lauda mostanában nem nagyon kedveli Hamilton és őszintén nyilatkozik róla, mint pl. legutóbb rögtön az ütközés után Barcelonában, mikor Hamilton tette felelőssé.
De most majd befogját sajnos a száját neki is..

RED
#3 RED " POWER " FORCE 2016. július 06. 16:14  

Ha így folytatják, saját maguk alatt vágják a fát...

hammertime
#2 hammertime 2016. július 06. 16:00  

Így kell 2x megpörgetni a merci nevét a médiában - ingyen.;)

access_denied
#1 access_denied 2016. július 06. 15:44  

Félreértés. Felkaptak és kiemeltek a szövegkörnyezetből. Ehh, mindenki hibás, sajnáljuk is szegény Laudát.

HairHungary