Hamilton nem bokszol Ricciardóval – marad a versenypálya

írta: M4Sport
2016. április 30. 10:18
FOTÓ: ©xpbimages.com

Lewis Hamilton csak a versenypályán akar összecsapni Daniel Ricciardóval, aki nemrég – ismét – jótékonysági bokszmérkőzésre hívta, a háromszoros világbajnok azonban nem szeretne kiállni a Red Bull pilótája ellen.

A címvédő a felkészülési időszak alatt több képet is közzétett bokszedzéseiről, melyekre nem sokkal később Ricciardo is reagált. Közösségi oldalán felvetette, mivel mindketten előszeretettel színesítik fizikai felkészülésüket bokszedzésekkel, valamikor szorítóba is léphetnének egymás ellen egy jótékonysági mérkőzés keretén belül. Az ausztrál erről a szezonnyitó helyszínén is említést tett.

A „kihívásról” azóta szinte semmit sem hallottunk, ám Ricciardo nem tett le a mérkőzésről: a héten ismét megosztott egy videót bokszedzéséről, ami a következő szöveget írta: „Próbálom javítani a készségeimet, mielőtt remélhetőleg részt veszek egy jótékonysági mérkőzésen valamikor az év végén (megértem Lewis Hamiltont és reménykedem abban, hogy meg tudom győzni).”

Az újságírók Oroszországban Hamiltont is felkeresték, hogy a végére járjanak, vajon összejöhet-e a sokat emlegetett jótékonysági mérkőzés, a brit azonban leszögezte, erre nem kerül sor. „Szeretem az arcom, úgy ahogy van! Egyszerű harcolni egy olyan személy ellen, akit nem kedvelsz, Danielt azonban bírom, szóval nincs okom arra, hogy harcoljak vele. Inkább csak ajánljuk fel a pénzt jótékony célra. Miért kockáztatnám ezt?” – mondta mosolyogva, miközben az arcára mutatott.

Marad tehát a versenypálya, igaz, Hamilton ott elsősorban csapattársával, Nico Rosberggel szeretne összecsapni, hiszen a német kényelmes, 36 pontos előnyre tett szert az előző három futamon. Szocsiban talán fordulhat a kocka, legalábbis az eddigi eredmények alapján, Hamilton ugyanis még nem talált legyőzőre az orosz pályán (igaz, Rosberg tavaly feladta a küzdelmet) és a pénteki második szabadedzésen is jó tempót diktált.

Oszd meg!

4 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

continental
#4 continental 2016. április 30. 13:23  

Ez elég b*zis szöveg Hamtól,noha egyáltalán nem meglepő. :D

027
#3 027 2016. április 30. 13:16  

pedig ricsinek kéne félnie..ne adj Isten eltalálják és még a végén annyi lenne a legendás mosolynak

kimi-sebfan
#2 kimi-sebfan 2016. április 30. 12:21  

Pedig nem lenne nehéz eltalálnia az ormányát!

Masters_Of_Hardcore
#1 Masters_Of_Hardcore 2016. április 30. 11:18  

DanielT azoban bírom... Inkább csak ajánljuk fel a pénzT....

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kimi Räikkönen

02016.10.27. 22:37

Megbénítják a versenyzőket a túl sok szabállyal?

"Ha kreálnak egy új szabályt, azzal nem teszik szabadabbá a versenyzőket"

02016.10.27. 21:48

Button már várja az utolsót

„Elkezdtem a visszaszámlálást”

12016.10.27. 21:42

Vettel: Nem igaz, hogy mindent rosszul csináltunk!

„Akik ezt mondják, nem tisztelnek minket eléggé”