Hamilton nem menekül: újra hivatalos a sajtótájékoztatóra

írta: M4Sport
2016. október 18. 12:22
FOTÓ: ©xpbimages.com

Nyílt hadszíntéren folytatódhat Lewis Hamilton és az őt támadó brit média csatája: a címvédő a Mercedes tájékoztatása szerint ezúttal nem fog elvonulnia az újságírók elől.

Ha már hírértéke van annak, hogy egy versenyző egy nagydíjhétvégén tiszteletét teszi a média képviselői számára meghirdetett sajtótájékoztatókon, az már önmagában is távol áll a megszokottól. A Mercedes austini hétvége kapcsán kiadott sajtóközleménye mégis azt hirdeti: mintha mi sem történt volna.

Csak az ellentmondások egyikéről van szó, melyek Lewis Hamilton személyét övezik. A brit versenyző két hete Szuzukában leggyorsabb köridők és győzelem helyett a médiával való veszekedésével vonta magára a figyelmet. A történet a csütörtöki „nyuszis” sajtótájékoztatóval indult, mely már önmagában is felháborította egyes brit médiumok képviselőit, aztán szombaton az időmérő edzés után azzal folytatódott, hogy a címvédő közölte az újságírókkal: nem óhajt velük többet beszélgetni a Snapchatezése miatt kapott kritikák után. Később egyeseket le is tiltott közösségi oldalán.

Ehhez képest a Mercedes által az austini hétvége előtt kiadott sajtóanyagból az derül ki, hogy ismét kénytelen lesz kiülni a sajtó munkatársai elé. Amellett, hogy a brit szombaton és vasárnap is részt fog venni a csapat kiszolgáló létesítményében megrendezett, az írott média számára összehívott sajtótájékoztatón, csütörtökön Szuzuka után újra jelenése lesz az FIA hivatalos sajtótájékoztatóján is.

Alighanem felkészülhet a kellemetlen, nem éppen barátságos hangvételű kérdésekre is. Emellett pedig már most elkezdhet azon gondolkodni, milyen állattá rajzolja át mobilján az őt körülvevő társakat…

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

green11
#1 green11 2016. október 19. 09:48  

Infantilis primadonna. Menjen Ronaldoval barátkozni!

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sebastian Vettel

02016.10.26. 11:33

Így segíti a NASA módszere Hamiltont és a Mercedest

Csúcsformában bármilyen időzónában

32016.10.26. 10:47

Massa: Alonso jóban lehet a bírákkal…

"Nem értem, miért nem adtak neki büntetést"

32016.10.26. 09:46

Közel a Dennis-korszak vége a McLarennél – Whitmarsh is az utódjelöltek között?

Egyre erősebb a távozásáról szóló pletyka