Hamilton nem menekül: újra hivatalos a sajtótájékoztatóra

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. október 18. 12:22
FOTÓ: ©xpbimages.com

Nyílt hadszíntéren folytatódhat Lewis Hamilton és az őt támadó brit média csatája: a címvédő a Mercedes tájékoztatása szerint ezúttal nem fog elvonulnia az újságírók elől.

Ha már hírértéke van annak, hogy egy versenyző egy nagydíjhétvégén tiszteletét teszi a média képviselői számára meghirdetett sajtótájékoztatókon, az már önmagában is távol áll a megszokottól. A Mercedes austini hétvége kapcsán kiadott sajtóközleménye mégis azt hirdeti: mintha mi sem történt volna.

Csak az ellentmondások egyikéről van szó, melyek Lewis Hamilton személyét övezik. A brit versenyző két hete Szuzukában leggyorsabb köridők és győzelem helyett a médiával való veszekedésével vonta magára a figyelmet. A történet a csütörtöki „nyuszis” sajtótájékoztatóval indult, mely már önmagában is felháborította egyes brit médiumok képviselőit, aztán szombaton az időmérő edzés után azzal folytatódott, hogy a címvédő közölte az újságírókkal: nem óhajt velük többet beszélgetni a Snapchatezése miatt kapott kritikák után. Később egyeseket le is tiltott közösségi oldalán.

Ehhez képest a Mercedes által az austini hétvége előtt kiadott sajtóanyagból az derül ki, hogy ismét kénytelen lesz kiülni a sajtó munkatársai elé. Amellett, hogy a brit szombaton és vasárnap is részt fog venni a csapat kiszolgáló létesítményében megrendezett, az írott média számára összehívott sajtótájékoztatón, csütörtökön Szuzuka után újra jelenése lesz az FIA hivatalos sajtótájékoztatóján is.

Alighanem felkészülhet a kellemetlen, nem éppen barátságos hangvételű kérdésekre is. Emellett pedig már most elkezdhet azon gondolkodni, milyen állattá rajzolja át mobilján az őt körülvevő társakat…

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

green11
#1 green11 2016. október 19. 09:48  

Infantilis primadonna. Menjen Ronaldoval barátkozni!

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Hülkenberg

172016.12.10. 16:02

Lowe is elhagyja a Mercedest?

Meglepetésre nem a Ferrari lehet az új munkaadója

62016.12.09. 19:57

Legyőzné az egyik óriást a Force India

„Azt, amelyik majd rossz formában lesz”

02016.12.09. 18:52

A Liberty januárban szavaz az F1 átvételéről

Ecclestone sem tudja, sor kerül-e a felvásárlásra