Házasodik Alonso?

írta: M4Sport
2016. február 18. 14:10
FOTÓ: ©xpbimages.com

Akárhogy is teljesít majd a McLaren-Honda, Fernando Alonso számára emlékezetes év lehet 2016. Már ha igazak azok a pletykák, miszerint a kétszeres bajnok esküvőre készül.

Az előző év a gyermekáldásokról szólt – ezúttal az esküvőké lesz a főszerep? Egy éve Kimi Räikkönen, Nico Rosberg is újdonsült apukává vált, majd Sebastian Vettel és Romain Grosjean is második gyermeke érkezésének örülhetett. Räikkönen párja, Minttu Virtanen még az év elején árulta el, terveik szerint idén nyáron hivatalosan is összekötik életüket, s megházasodnak – a közelmúltban pedig Valtteri Bottas és az úszó Emilie Pikkarainen eljegyzéséről érkeztek hírek.

Most pedig a spanyol Diez Minutos magazin írt arról, hogy Fernando Alonso is beáll a sorba, és hamarosan elveszi kedvesét, a tévés műsorvezető Lara Álvarezt. A lap szerint az eljegyzésre már sor került, mi több állítják, Álvarez gyermeket is vár, s az esküvőt az év végére tervezik Dubajban. Más kérdés, hogy egy másik spanyol lap, az El Pais Alonsóéknál is érdeklődött, ám a versenyző szóvivője csak annyit mondott nekik, semmit sem tud a dologról.

A McLaren versenyzője egyszer már volt házas: 2006-ban az énekes Raquel Rosariót vette el, gyermekük nem született. 2011 decemberében jelentették be válásukat.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

albutr
#2 albutr 2016. február 18. 16:08  

mondjuk nála ezek a pletykák egy kis idő múlva igazak szoktak lenni.

albutr
#1 albutr 2016. február 18. 15:31  

nem hiszem hogy Alonso az esküvőjét majd a nyilvánosság elé fogja tárni.

HairHungary