Heidfeld szerint túl magasak a belépőjegy árak

írta: Motorsportal
2003. szeptember 15. 22:29
A Formula-1 mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak véleménye szerint hosszú idő óta az idei évad volt a legizgalmasabb a Formula-1-ben.

Az egykori Sauber pilóta, Nick Heidfeld úgy véli, hogy a 2003-as esztendő kiváló reklám volt a sportnak. "Jelentősen izgalmasabb volt, mint a korábbi szezonok. Nőtt az izgalom, ami még hiányzik az a több előzési manőver a pályán, még dolgozunk kell rajta."

Számos rajongó azonban úgy véli, hogy nem csupán több előzés kellene a versenyek során, hanem alacsonyabb belépőjegy árak. Az elmúlt esztendőkben jelentősen csökkent azoknak a száma, akik a helyszínen izgulják végig a megmérettetéseket.

"Ez egy nagyon fontos szempont, mivel gyakran említik ezt nekem. Nem igazán értem az egészet. Nem látok a dolgok mögé, és nem tudhatom, hogy a rendezők hogyan számolnak, és mennyit kell kérniük, hogy megtérüljön nekik, de az tény, hogy jelentősen csökkent a nézőszám. Az ember sok mindent megpróbál, hogy nagyobb látványosság legyen egy-egy futam, azonban a rajongók folyton panaszkodnak, hogy túl magasak az árak, ezért inkább nyaralni mennek a családdal a Formula-1 helyett…"
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt