Hódít a cipőből ivás – Webber nem bánta meg…

írta: M4Sport
2016. augusztus 30. 13:36
FOTÓ: ©xpbimages.com

Az még rendben van, hogy Daniel Ricciardo új F1-es hagyományt teremtett – na de hogy az elődöt is rávette a mókázásra…

A sorozatban harmadik dobogós helyezését ünneplő ausztrálnak most is sikerült rátennie egy lapáttal. Legutóbb Hockenheimben azzal sokkolta dobogón álló társait, Lewis Hamiltont és Max Verstappent, hogy a jó hazai szokást követve lekapta cipőjét, majd abból kortyolta a „győzelmi” pezsgőt. Spában aztán jött az ismétlés – de ezúttal nem ő, hanem az interjúkészítő Mark Webber volt a főszereplő…

Nos, a Red Bull korábbi versenyzője nem mondott nemet Ricciardo felkérésére – később pedig beszámolt a nem éppen kellemes élményéről… „Nem volt valami jó… Nos, tudtam. Tudtam, hogy mivel Daniel ott áll a dobogón, nem kerülhetem el, hogy csináljak egy ’shoey-t’ (Ausztráliában így nevezik a cipőből ivást – a szerk.).”

„Igen, nem volt valami jó íze, de akárhogy is, jó móka volt! Danielé volt a pillanat, teljesen fel volt pörögve, tele adrenalinnal. Engem is magával ragadott a pillanat…”

A motorsportokon belül mindenesetre máris hódít az új ausztrál divat. Az egészet az egyik ausztrál V8-as sorozat versenyzője, Ryal Harris kezdte, aztán a Supercars-sorozatban David Reynolds is követte őt a múlt évben. Nemrég pedig a MotoGP asseni hétvégéjén Jack Miller pezsgőzött csizmájából.

Kíváncsian várjuk, Ricciardo legközelebb mivel rukkol elő…

Oszd meg!

8 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

vinyei93
#8 vinyei93 2016. augusztus 31. 22:22  

Nekem tetszett. Főleg mivel nem én ittam. És nem pont azt akarjuk látni mind h élő dolgok legyenek? Nem pedig a sablon szövegek, és nyilatkozatok. Ric szerintem egy mintapéldája annak, hogy hogyan lehet szinte mindenben nem sablonosnak lenni. Vagy megsértődik, vagy röhög mint egy hülye, vagy hülyét csinál magából, vagy rappel, vagy éppen megfontolt és komoly. És mindezt nem ugy teszi, hogy nézi a naptárját, hogy ma van a röhögős nap, ma van az ilyen nap stb, ergó nem egy szerepbe próbál belebújni, hanem ez konkrétan ő. Ezért is bírom nagyon. Szerintem egy üde színfoltja a Forma 1 nek.

f1m12
#7 f1m12 2016. augusztus 31. 11:34  

ugyan már, poénból csinálta, mit kell ezen fennakadni ennyire
megtehette volna, h pofánönti vele Ricsit, aki annyira felfokozott állapotban volt, h azon is kb ugyanúgy idétlenül röhögött volna
de ezt választotta. kenguruk, na

Utoljára módosítva: 2016. augusztus 31. 11:35

trialboj
#6 trialboj 2016. augusztus 31. 07:24  

Én azt gyanítottam hogy oda volt készítve egy új surranó a pihenőszobába, és azt gyorsan lecserélte... még az első eset előtt is, de egyre valószínűbb hogy komolyan a szarrá izzadt cipőjéből ivott.

Nézőként vicces látvány, de amúgy nem lehet túl kellemes.

Agressor
#5 Agressor 2016. augusztus 31. 06:24  
Jadeite:
"A motorsportokon belül mindenesetre máris hódít az új ausztrál divat. Az egészet az egyik ausztrál V8-as sorozat versenyzője, Ryal Harris kezdte, aztán a Supercars-sorozatban David Reynolds is követte őt a múlt évben. Nemrég pedig a MotoGP asseni hétvégéjén Jack Miller pezsgőzött csizmájából." De ha az olvasás túl mainstream, ott van 1 kép is Webberrel, és így már legalább 2 ember, ami ugye nem 1.

Én a Forma1-ről írtam, és ki is emeltem, hogy a címre reagálva... Webber hülyeségét pedig nem lehet elvonatkoztatni Ricsitől, mivel ő tolta a cipőjét a pofájába, nem magától ivott bele. Tehát ez továbbra is Ricsi hülyesége. Majd ha Rosberg iszik Hamilton cipőjéből, azt mondom, hogy más is csinálja.

Jadeite
#4 Jadeite 2016. augusztus 31. 01:34  
Agressor:
A címhez annyit, hogy nem hódít... Ezt jelenleg egy ember csinálja, nem tömegek. És bízom benne, hogy az az egy is leszokik róla...

"A motorsportokon belül mindenesetre máris hódít az új ausztrál divat. Az egészet az egyik ausztrál V8-as sorozat versenyzője, Ryal Harris kezdte, aztán a Supercars-sorozatban David Reynolds is követte őt a múlt évben. Nemrég pedig a MotoGP asseni hétvégéjén Jack Miller pezsgőzött csizmájából."

De ha az olvasás túl mainstream, ott van 1 kép is Webberrel, és így már legalább 2 ember, ami ugye nem 1.

Agressor
#3 Agressor 2016. augusztus 30. 20:56  

A címhez annyit, hogy nem hódít... Ezt jelenleg egy ember csinálja, nem tömegek. És bízom benne, hogy az az egy is leszokik róla...

Diák Murphy
#2 Diák Murphy 2016. augusztus 30. 17:46  

Riccardo szerintem megőrült. Úgy röhögött miután Webber undorkodott, mint a Joker nevű karakter a Batman rajzfilmekben. Oké, hogy ő lábfetisiszta, de én tuti nem mennék hozzá közel, ha interjúztatok és ő is ott van... Bár az én 50-es cipőmből ihatna egy darabig.

Zasalamel
#1 Zasalamel 2016. augusztus 30. 13:52  

Azért mások cipőjéből én nem tudnék inni, főleg ha még bele is izzadt a lába. :D

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Maurizio Arrivabene

02016.10.24. 14:34

„***** meg!” – Gerard Butler „hálás” volt Ricciardónak…

Elbocsátó szép üzenet a dobogós „kínzás” után

12016.10.24. 13:16

Vettel a kivetítőn nézte, ahogy majdnem kirepült a pályáról…

"Büszke voltam, hogy meg tudtam fogni ott az autót"