„Honnan a pokolból jött ez?!” – Hamilton a strandon tudta meg, mit mondott Lauda

írta: M4Sport
2016. július 09. 09:11
FOTÓ: ©xpbimages.com

Megdöbbentették Lewis Hamiltont Niki Lauda róla tett nyilatkozatai. A brit hangsúlyozta, valóban sokat változott a viszonyuk Nico Rosberggel – már nem akarják „megölni” egymást egy-egy vitás eset után…

A Mercedesnek még közleményt is ki kellett adnia Niki Lauda Lewis Hamiltonról tett kijelentései után. Az osztrák tanácsadó a Servus TV – az Osztrák Nagydíj két pénteki szabadedzése között fölvett, hétfőn sugárzott – beszélgetős műsorában előbb a svájci újságíró, Roger Benoit fölvetésére erősítette meg, hogy a címvédő bakui időmérős hibája után tört-zúzott a szobájában, majd azt mondta, a brit kijelentése Nico Rosberggel való kiváló viszonyáról csak színjáték, egyszerű hazugság a média érdeklődésének megfékezésére.

A csapatnak erre reagálva kellett közleményben tisztázni, hogy Lauda állításai közül egyik sem felel meg a valóságnak.

Hamilton Silverstone-ban elárulta, igencsak megdöbbent főnöke szavain. „Ott ültem a strandon, élveztem a napsütést, és arra gondoltam, hogy épp most nyertem meg egy versenyt. Nagyon jó érzés volt. Aztán láttam, mit írtak, és arra gondoltam: ez mi a ****?” – mesélte a Press Association hírügynökségnek.

„Nagyon meglepődtem. Nagyszerű hétvégét zártam, és ezt a sztorit hirtelen felkapták, én pedig azt kérdeztem, honnan a pokolból jött ez elő? Őszintén szólva ehhez hasonlót még sosem láttam. Egyik dolog sem történt meg, és a legutóbbi verseny előtt Nico és én tényleg a lehető legjobb viszonyban voltunk. Továbbra is itt tartunk, és továbbra is beszélgetünk” – nyilatkozta Hamilton. „Örülök, hogy végül visszavonták a nyilatkozatot, de valójában kárt okozott a szavaival. Még nem beszéltem Nikivel, talán csak viccelődött, de nem azt mondta, amit én gondoltam. A közleménynek mindenesetre örülök, és remélem, hogy az emberekhez is eljutott, így már tudják, hogy nem ez történt.”

Hamilton megerősítette Baku után mondott szavait, hangsúlyozva, valóban megváltozott és javult a viszonya csapattársával. „A legutóbbi versenyig, még Barcelona után is a lehető legjobb viszonyban voltunk Nicóval, mert mindent megbeszéltünk. Nem kerültük ki egymást. Egy szobában voltunk, és még ha nem is mondtuk el, hogy mi a gondunk, akkor is elfogadtuk a helyzetet. Ilyen soha nem volt korábban. Régebben ő meg akart ölni engem, én meg akartam ölni őt. Ezért mondom azt, hogy soha ilyen jóban nem voltunk. Nem vagyunk a legjobb barátok, még mindig vannak hullámvölgyeink is, és a legutóbbi verseny nyilvánvalóan mélypont volt. De férfiakként felelősséget vállalunk a tetteinkért” – fogalmazott.

Oszd meg!

5 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

RED
#5 RED " POWER " FORCE 2016. július 09. 14:10  

Minél többször magyarázkodnak, annál nagyobb a gyanú!

A helyükben már nem ezzel foglalkoznék, hanem a csapat szerkezetének , és egységének megszilárdításával.. Wolfnak különösen össze kell kapnia magát...

f1m12
#4 f1m12 2016. július 09. 13:40  

Vajon ki hazudik? Èn bárkiböl kinèzem ebben a bandában

kayassine
#3 kayassine 2016. július 09. 12:06  

Szánalmas ez az egész történet.

mb c124
#2 mb c124 2016. július 09. 09:56  

És különben is, a strandon Rita Ora-val volt, ilyen jellemtelent... Fújj Celebek! :D

hammertime
#1 hammertime 2016. július 09. 09:27  

Annyi a megoldás, hogy Lauda elől el kell zárni a piát.:)

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa