Így szól a Williams

írta: M4Sport
2016. február 16. 15:10
FOTÓ: ©xpbimages.com

A pénteki silverstone-i bejáratás előtt a grove-i gárda is megmutatta, hogy hogy szól az új autójuk.

Idén már-már „divatot” csinálnak a Forma–1-es csapatok abból, hogy még jóval a bemutatójuk előtt megmutatják az új kocsijuk hangját a különböző világhálós felületeken. A többek között a Mercedesből, a Ferrariból és a Manorból álló sort ma a Williams folytatta.

Ide kattintva a kedves Olvasó is meghallgathatja, hogy hogy duruzsol a továbbfejlesztett Mercedes-erőforrás Bottasék új munkaeszközében.

Sir Frank Williams és csapata számára a következő állomás Silverstone, ahol – a gyári mercedesesekhez hasonlóan – egy filmes nap alatt még a hivatalos tesztek előtt bejáratják az új autójukat. Az ilyen bejáratásokon általában képek is kiszivárognak már a masinákról. A nap során a csapatok maximum 100 kilométert teljesíthetnek, a beállításokhoz nem nyúlhatnak, és a Pirelli külön erre a célra szánt abroncsait kell használniuk.

A várhatóan az FW38-as kódjelet kapó masinának nem terveznek nagyszabású bemutatót, ám Rob Smedley főmérnök a Speedweeknek megerősítette, hogy a téli tesztek első napján (február 22.) azért formálisan is lerántják róla a leplet a barcelonai bokszutcában.

Oszd meg!

3 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

ernike
#3 ernike 2016. február 16. 16:06  
Bruum:
Biztos hogy egy motort kaptak a Mercitől és nem egy lombfúvót? Nem nagyon hasonlít a Merci és a Manor hangjához, vagy nagy baj van a hallásommal.

Nem mindegy hogy járatják és mivel milyen körülmények között veszik fel Eddig a legrosszabb hangfelvétel ez tény.

Enveblo
#2 Enveblo 2016. február 16. 15:54  

azért a linket színessel ki lehetett volna húzni

Bruum
#1 Bruum 2016. február 16. 15:19  

Biztos hogy egy motort kaptak a Mercitől és nem egy lombfúvót? Nem nagyon hasonlít a Merci és a Manor hangjához, vagy nagy baj van a hallásommal.FORMA-1 HÍREK

Pascal Wehrlein

02016.10.23. 00:50

Kedv vagy stílus kérdése Vettel halványabb teljesítménye?

Formahanyatlására többféle magyarázat lehet – a Ferrariéra nem tud választ