Jacques Villeneuve Formula-1-es pályafutása továbbra is bizonytalan

írta: Motorsportal
2003. október 30. 15:31
Az elmúlt héten Jacques Villeneuve menedzsere, Craig Pollock annak adott hangot, hogy védence a McLaren-Mercedes-nél folytatja Formula-1-es pályafutását, illetve a 2005-ös évadra egy másik csapattal hozta összefüggésbe a kanadai versenyzőt.

A McLaren-Mercedes sajtószóvivője a brit sajtónak az ügy kapcsán elmondta: "Csapatunkat összefüggésébe hozták Jacques Villeneuve-vel, aki ennek értemében az elkövetkezendő esztendőben teszt pilótaként dolgozna nálunk. Eddig nem folytattunk semmi érdembeli tárgyalásokat."

Az, hogy a felek azóta kapcsolatba léptek-e egyelőre nem ismeretes, és még maga Craig Pollock is tagadja, hogy érdeklődést mutattak a McLaren-Mercedes tesztpilótai állása iránt. "Jelenleg senkivel nem állok kapcsolatban. Ez az ő élete. Ha folytatni szeretné, akkor bármikor készen állok újra tárgyalásokat folytatni."

Ami Ron Dennis csapata számára indokolttá tehetné azt, hogy új tesztpilótát keressenek, az az a tény, hogy Alexander Wurz nagy valószínűséggel a Jaguar Formula-1-es versenyistállónál folytatja pályafutását.

Egy hírek szerint Frank Williams valamint Villeneuve meglepetésre készülnek, amelyre a csapatfőnök már többször is célzásokat tett. Ralf Schumacher szerződése egyelőre nem került meghosszabbításra, talán éppen ezért? A német pilóta menedzsere, Willi Weber abban bízik, hogy erre decemberben sor fog kerülni, mialatt Juan Pablo Montoya csapattársát okolja azért, hogy nem sikerült megnyerniük a konstruktőrök bajnoki címét, mivel az ifjabbik Schumacher gyakran hibázott
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Max Verstappen

02016.10.22. 02:01

Mire fel a változás? – Wolff elbeszélgetett Hamiltonnal a szuzukai balhéról

"Jól tudja, mi a feladata az autóban és azon kívül"

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”