Justin Wilson a Jaguárnál?

írta: Motorsportal
2003. június 05. 13:50
Justin Wilson, aki jelenleg a Minardi csapat színeiben versenyez, magasabb babérokra szeretne törni. Wilson menedzserei, különösen Jonathan Palmer már akkor felvette a kapcsolatot a Jaguar csapattal, amikor Antonio Pizzonia helye inogni látszott.

"Amennyiben a Jaguar fizetés nélkül ajánlana fel neki egy pilóta állást, Justin elfogadná" - nyilatkozta az Ananova munkatársának Palmer.

Wilson menedzsere úgy véli, hogy az együttműködés hosszú távon mindenképpen védence előnyére válna.

"Nagyon sok csapattal beszéltem már, azonban azt be kell ismernem, hogy a legtöbbször a Jaguarral vettem fel a kapcsolatot. Nagyszerű lenne Justinnak és a Jaguarnak is, ha egy brit pilóta egy brit csapatnál versenyezne. Justin és Mark Webber tökéletes párost alkotna."

"Én nem vettem részt a tárgyalásokon, de Jonathan nem is számol be mindenről nekem, hogy a feladatomra tudjak koncentrálni. A pályán továbbra is a legjobbat kell nyújtanom, hogy felfigyeljenek rám. Az idény ezen időszakában kezdenek el tájékozódni a csapatok" - nyilatkozta Wilson.

"Számomra nagyon fontos az évad ezen időszaka. Meg kell próbálnom javítani a teljesítményemen, és már most el kell kezdenem felkészülni a kötvetkező esztendőre. Szívesen versenyeznék jövőre egy versenyképes csapatnál, de véleményem szerint Paul Stoddart is számít arra, hogy távozni fogok a csapattól."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”

02016.10.22. 01:06

Terrorhangulat? Räikkönen mást mondana…

Arrivabene reagált Baldisserri kijelentésére – és nem érti, miért meglepő Räikkönen formája