Kiderült, mit keres Brawn Németországban

írta: M4Sport
2016. július 28. 16:40
FOTÓ: ©xpbimages.com

Szegény Ross Brawn már egy repülőgépre sem szállhat fel anélkül, hogy ne hoznák hírbe a Ferrarival… Tisztázta az újabb pletykáknak alapot adó frankfurti felbukkanását.

Nos, arra a vizionált bejelentése egyelőre nem kerül sor. Amint arról beszámoltunk, csütörtök reggel az F1-ben dolgozók közül többen is hírt adtak arról, hogy a Német Nagydíj helyszínére utazva Ross Brawn is feltűnt a Frankfurtba tartó repülőgépükön. Miután a Ferrari egy nappal korábban vált meg technikai igazgatójától, a britet pedig az elmúlt hetekben hírbe hozták excsapatával, máris megindult a találgatás: talán ő is Hockenheimbe tart, és mégis visszatérhet a Ferrarihoz?

Kiderült, csak puszta véletlen, hogy Brawn épp a németországi F1-es hétvégén utazott Németországba. Célját nem a Ferrari motorhome-ja jelentette. Év elején Marburgban nyílt egy kiállítás Michael Schumacherről a hétszeres bajnok főtámogatójának, a Deutsche Vermögensberatungnak a jóvoltából, és a német korábbi csapatfőnöke itt tette tiszteletét szerda délután. A német RTL munkatársával is beszélt, és a pletykákra reagálva (ismét) határozottan cáfolta, hogy van esély F1-es visszatérésére.

Brawn egyébként nem puszta kíváncsiságból érkezett a helyszínre, hivatalos feladata volt: Michael Schumacher alapítványát képviselte egy rendezvényen.

A pletykáknak ezzel elejét is vette egy időre. Persze még vár rá egy hazaút is…

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Danyiil Kvjat

02016.10.23. 12:52

Generációk háborúja: a "Verstappen-szabály" a rutin részsikere

"Tíz éve vagyok az F1-ben, és volt egy szabály, amihez a versenyzők tartották magukat. Aztán jöttek a fiatalok..."

02016.10.23. 01:07

Amerikai Nagydíj: végsebességek az időmérőn

A Manor visszatért a lista élére