Kínos csönd: Ricciardo csak nevet Rosbergen és Hamiltonon

írta: M4Sport
2016. szeptember 23. 12:16
FOTÓ: ©xpbimages.com

Daniel Ricciardo úgy érzi, idén nem Lewis Hamilton kerül ki győztesen a Mercedes-versenyzők bajnoki címért folytatott különversenyéből.

A háromszoros futamgyőztes ausztrál a múlt hétvégén kevesebb mint fél másodperces hátránnyal ért célba a győztes Nico Rosberg mögött, aki jól állta a hajrában rá gyakorolt nagy nyomást. A német többek szerint pályafutása eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta Szingapúrban – Daniel Ricciardo pedig úgy véli, már csak ezért is képes lesz legyőzni idén címvédő csapattársát.

„A nyári szünet előtt, amikor Lewis nagyon sokat hozott Nicón, azt gondoltam, Lewis érinthetetlen lesz innentől. De Nico visszatért! Én most egy kicsit messzebb merészkedek, és azt mondom, Rosberg lesz a bajnok” – nyilatkozta a Sky Sportsnak.

Viccesen megjegyezte: most, hogy egyre gyakrabban bukkan fel a két mercedeses társaságában az időmérők és versenyek utáni sajtótájékoztatókon, díjátadókon, elég viccesnek találja a két kollégája között jellemző – Sebastian Vettel által előszeretettel kihasznált… – fagyos hangulatot.

„A legjobb része a dobogó kettejükkel, valamint amikor előtte ott vagyunk a szobában, ahonnan a dobogóra megyünk ki. Leveszed a sisakot, és ez elég kínos számomra, mert nagy a csönd. Nem szeretem igazán a csöndet, ezért próbálok magammal beszélgetni, vagy kicsit velük, de ők úgy tűnik, élvezik ezt a kínos csendet. Nagyon vicces” – jegyezte meg viccelődve…

Oszd meg!

7 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

nova76
#7 nova76 2016. szeptember 24. 07:43  

Ha lesz egyiküknek egy technikai hibája, és kiesik, akkor teljesen mindegy hogy melyikük nyer és melyikük lesz a második. Az nyer akit nem sújt a sors, akár az utolsó versenyen. És erre Rosbergnek van több esélye, hiszen neki van kevesebb egysége.

Jadeite
#6 Jadeite 2016. szeptember 24. 03:32  

Ha épp nem teljesítenek valamiért alul magukhoz képest, mint Rosberg pl Monacoban, a 2 pilóta között gyakorlatilag nincs különbség, így tényleg nyerhet bármelyikük év végén, valószínűleg 1 technikai hibán múlik majd.

Denis Hunter
#5 Denis Hunter 2016. szeptember 23. 18:25  

43 pontot mennyi ido alatt dolgozta le?? Ez nem csak rajta mulik, Rosbergnek ha van egy rossz versenye, akkor sokkal tobbet bukik, mint Hamilton szokott. Masodiknak csak akkor jon be, ha mindne jol megy neki, csak eppen Hamiltonnak is.

Enveblo
#4 Enveblo 2016. szeptember 23. 17:59  
Luxor:
Az nem rémlik, hogy az általad említett három hétvégéből az egyiken, saját hibáján kívül, az utolsó helyről indult, és a dobogón végzett???

attól még a "lépés nem jött ki" ezt te magad is igazoltad a kijelentéssel, a másik fele meg, hogy van 6 verseny és többet kell nyernie az is igaz és itt a nehézség

Utoljára módosítva: 2016. szeptember 23. 18:00

Luxor
#3 Luxor 2016. szeptember 23. 17:09  
Kimilton:
Az a baj, hogy Haminak a legutóbbi 3 hétvége sem jött össze, ellenben Rosberg zsinórban nyert hármat. Innentől kezdve Hamiltonnak egyetlen esélye az marad, ha a hátralévő futamok döntő részét megnyeri.

Az nem rémlik, hogy az általad említett három hétvégéből az egyiken, saját hibáján kívül, az utolsó helyről indult, és a dobogón végzett???

Kimilton
#2 Kimilton 2016. szeptember 23. 15:23  
trialboj:
Szerintem mikor valakit arról kérdeznek hogy szerinte ki lesz idén a bajnok a mercisek közül, akkor odatartanak egy kalapot,amiből kihőzza,hogy neki most mit kell nyilatkoznia. Össze vissza beszélnek azok az emberek akik állítólag értnek hozzá, és ismerik ezeket a pilótákat. Basszus Hamnak nem jött össze ez a hétvége és máris bukta a címet? Annyira irritál ez az eszetlen csapongás minden megkérdezett részéről, hogy az valami leírhatatlan.

Az a baj, hogy Haminak a legutóbbi 3 hétvége sem jött össze, ellenben Rosberg zsinórban nyert hármat. Innentől kezdve Hamiltonnak egyetlen esélye az marad, ha a hátralévő futamok döntő részét megnyeri.

trialboj
#1 trialboj 2016. szeptember 23. 14:35  

Szerintem mikor valakit arról kérdeznek hogy szerinte ki lesz idén a bajnok a mercisek közül, akkor odatartanak egy kalapot,amiből kihőzza,hogy neki most mit kell nyilatkoznia. Össze vissza beszélnek azok az emberek akik állítólag értnek hozzá, és ismerik ezeket a pilótákat.

Basszus Hamnak nem jött össze ez a hétvége és máris bukta a címet? Annyira irritál ez az eszetlen csapongás minden megkérdezett részéről, hogy az valami leírhatatlan.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt