Kvjat és a Vettel-eset: Nekem van igazam

írta: M4Sport
2016. április 28. 10:26
FOTÓ: ©xpbimages.com

A történtekről készült felvételek tanulmányozása után Danyiil Kvjat csak még biztosabbá vált abban, hogy semmi hibát nem követett el a Kínai Nagydíj első kanyarjában, amikor bebújt Sebastian Vettel mellé.

Kissé indulatos párbeszéd szem- és fültanúi lehettünk a két héttel ezelőtti sanghaji verseny díjátadója előtt. A rajt után csapattársával, Kimi Räikkönennel ütköző Sebastian Vettel a harmadik helyen célba érő Danyiil Kvjat szemére vetette, hogy túl optimista manővere sodorta őt veszélybe az első kanyarban. „Úgy jöttél, mint egy torpedó” – panaszkodott a négyszeres bajnok, aki szerint az ő óvatossága nélkül ellenfele is bajba kerülhetett volna.

Az oroszt már akkor sem tudta kihozni ezzel a sodrából. Kvjat nehezen támadható érvvel védekezett: ő csak versenyzett, s a jobb helyezés reményében kockázatot vállalt, ami harmadik helye alapján helyes lépésnek bizonyult. A Red Bull versenyzője szerdán Oroszországban elárulta, alaposabban is áttanulmányozta az esetről készült felvételeket, melyek csak még jobban megerősítették korábbi véleményét. „Még ha nem is akartam látni, ez a felvétel akkor is mindenütt szembejött velem, szóval megnéztem” – nyilatkozta a Motorsportnak. „Csak azt tettem, amit minden elszánt versenyző tenne. És én nagyon elszánt vagyok. Érdekes volt az első kanyar, de az első körök mindig tartogathatnak furcsa helyzeteket, amire fel kell készülnöd. A Ferrari most kevésbé készült fel, és ennek megfizette az árát.”

„A videón látszik, hogy sokkal korábban fékeztem, mint bárki más. Mindenki forrófejűen ment bele az első kanyarba, ami némi teret nyitott előttem a belső íven. Ráadásul a külső ív eközben nem tapadt jól. Belül jó volt a tapadás, ezért köszönettel tartozom a többieknek. Igazából ennyit mondhatok csak a balesetről. Nyilván mindhármunknak megvan a magunk nézőpontja és jó, hogy végül megvitattuk ezt. De ez már a múlt, és most már a következő futamokra figyelünk. Összességében ez egy jó jelenet volt a Forma–1 számára.”

Kvjat elárulta, kicsit sem neheztel Vettelre a leintést követő szavai miatt. „A verseny után tombolnak bennünk az érzelmek, és jó hír, hogy még egy négyszeres világbajnoknak is vannak. Így nyíltan meg lehet beszélni. Nem tudom, most mit fog mondani, de a verseny után mindenkiből a puszta érzelmek beszélnek, ami normális. Nekem megvan a magam véleménye, ő is elmondta a sajátját, de én úgy érzem, az enyém a helyes. Hogy ő mit gondol erről jelenleg, azt nem tudom. Mindig is tisztelni fogjuk egymást, és részemről minden rendben van. Semmi problémám nincs vele, én ismét ugyanezt tenném.”

Az orosz elmondta, nem ültek le beszélgetni Vettellel a történtek után, és nem is érzi szükségét ennek. „Nem, nem hinném, hogy szükség lenne erre. Ha ő úgy érzi, mégis van, akkor megtesszük, de részemről minden egyértelmű. Ha valakinek nem az, akkor megbeszélhetjük, én mindig nyitott vagyok a párbeszédre” – jelezte.

Végül pedig kiemelte, továbbra sem érzi úgy, hogy a kínai rajt után agresszívebb lett volna a megszokottnál. „Én mindig is ilyen voltam. Tudják, milyen az F1. Sok manőverem volt már pályafutásom során, de azok sosem kerültek a rivaldafénybe. Most úgy tűnik, ez nagy figyelmet kapott, sokan beszélnek róla. De ha helyet láttam magam előtt, mindig megpróbáltam bebújni. A kerék a kerék elleni csatáknál a versenyzők tudják, hogy egy kicsit sem hagyhatják nyitva az ajtót. Szerintem nem létezik versenyző, aki ne tanulta volna meg ezt” – zárta gondolatát az immáron kétszeres dobogós orosz.

Oszd meg!

26 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

andrea1
#26 andrea1 2016. április 29. 11:58  
DUdi:
Neked vele kapcsolatban van rossz emléked, másnak (mint lentebb is írták) meg nem. Ugyanakkor egy másik emberkének meg egy másik hírességgel (akár F1-es versenyző) van rossz emléke szerinte, meg Ő a bunkó. Ezek alapján bárkit le lehet bunkózni, felesleges kiemelni 1 embert. És innentől teljesen felesleges is a leni "párbeszéd". Meggyőzni -szerintem- senkit nem tudtál az igazadról. Aki bunkónak tartja az ettől függetlenül is bunkónak tartja aki meg nem azt sem győzted meg. De ez így bárkire igaz. Na mindegy.

Ott a pont. :D
Ezekben a megítélésekben sokat számít az, hogy milyen hangulatban, formában kapod el az embert, mint ahogy mi hétköznapi emberek is felszállunk a metróra, buszra vagy az utakon helyzeteket egymással hogy reagálunk le aztán abból ítéljük meg az emebrt, pedig lehet tök más csak rossz napnán katuk ki a másikat. Ebből nem lehet megítélni az embert, főelg kicsit megérteni azt hogy te ott állsz egy emberért, ő ott ül, áll tevékenykedik 800 emberért abban a percbe. Ezeket az emebreket úgy se látjuk a hétköznapokba, hogyan is viselkednek. Ott van Lewis konkrétan van olyan ismerősöm, aki épp várt egy aláírást egy olyan képpel állt ott ahol Buttonnal van rajta és áthúzta, mert nem tetszett neki a kép. Szintén egy másik képet áthúzitt mert nem tetszett rajta. Kiminél ismerek olyan sztorit, hogy egy lány még 8-10 évesen csinált egy képet egy akkor egy plázába óriás méretbe kirakott Tag Haueres képpel, majd kb 20 évesen azt a képet odavitte Kiminek és aláírta mosolyogva mikor feltűnt neki. A másik Vettel a szemem előtt dobált aláírott kártyákat emrt mennie kellett és inkább gyorsan így szétdobálta őket, hogy valami jusson a rajongóknak.Ennél az esetnél én nem voltam ott, de ha szét is dobálta őket abba mi van ? :D Autogrammot akart mindenki nem ? lehet mennie kellett, így gyorsabb volt. Persze ettől én még nem akarom felmenteni, neme gy olyan híresség aki kedvesen bánik a rajongókkal ez tény. Ilyen, nem egy ilyen alkat, de ha zárt ajtók mögött vagy vele rohadtul normális. meber, és emberileg viselkedik.

Utoljára módosítva: 2016. április 29. 11:59

DUdi
#25 DUdi 2016. április 29. 08:31  
ddb:
Ha bárki bunkón viselkedik veled hétköznap, elkönyveled magadban, hogy bunkó. Akkor persze nem elemezgeted, hogy jajj lehet én vagyok az ezredik vásárló, vagy ma lehet éppen összeveszett a fórumon egy Maldonado rajongóval, stb. stb. Mindent ki lehet elemezni, hogy miért bunkó. Lehet gyerekkorában nem kapott szeretetet, azért lett bunkó. Nem érdekel, hogy ő kicsoda és én hanyadik suttyó vagyok a sorban. Én normálisan viselkedtem vele, semmi okot nem adtam rá, hogy hozzám dobja a kártyát. "ő ember, nem PR robot". Igen, ember. Semmivel se több bárki másnál, hogy így viselkedjen másokkal. Ha nem tetszik neki, akkor ne csinálja. De mint írtam lentebb, nyilván lesznek emberek, akik megmagyarázzák, hogy valójában nem Kimi a bunkó, hanem én voltam az idióta, hogy beálltam a sorba és mégis mit képzelek, majd a nagy Raikkonen körbenyalja a farkam mert odaálltam? A taxisokat ki tudtad osztani a blogodon, hogy a többségük milyen bunkó. Ott nem elemezted ki, hogy lehet te voltál a gyökér mert beszálltál a kocsijába, vagy megzavartad a meditálásban? Vagy hogy nyomja a vállát a hitel és tele van a töke a dolgokkal. Nem, ott téged bántott, hogy veled nem kedvesek, meg tegeznek. Akkor bunkó volt a világ. Raikkonen nem bunkó, nála menő a bunkóság ugye?

Neked vele kapcsolatban van rossz emléked, másnak (mint lentebb is írták) meg nem. Ugyanakkor egy másik emberkének meg egy másik hírességgel (akár F1-es versenyző) van rossz emléke szerinte, meg Ő a bunkó. Ezek alapján bárkit le lehet bunkózni, felesleges kiemelni 1 embert. És innentől teljesen felesleges is a leni "párbeszéd". Meggyőzni -szerintem- senkit nem tudtál az igazadról. Aki bunkónak tartja az ettől függetlenül is bunkónak tartja aki meg nem azt sem győzted meg. De ez így bárkire igaz. Na mindegy.

ddb
#24 ddb 2016. április 28. 23:11  
frontember:
gyönyörű komment, gyönyörű diagnózis rólad :) tűpontos bizonyítéka vagy annak, miért fogy el pl a pilóták, énekesek, egyéb hírességek türelme a rajongókkal szemben. Egyrészt ugye ha 4000 autogramkártyát írna alá, akkor a 4001. lenne csalódott, és írná le ugyanezt, amit te. Sosem elég. Másrészt ezeknek a csávóknak be van építve a hétvégéjükbe szerződés és menetrend szerint 8-10 órányi (!!) hasonló elfoglaltság. Szponzori eseményen smúzolás, parádé a pályán többször, rajongókkal találkozás más helyen, szállodában-reptéren-after partyn jópofáskodás. Persze értem én, hogy más pilóták imádják ezt, és sokkal türelmesebbek. Aki tényleg bírja Kimit, az tudja, mennyire gyűlöli ezt az egészet. Tőled kb pont annyi várható el, hogy odamész, csalódsz, aztán anyázod őt itt a fórumon. Gondolom ez utóbbi is őt minősíti... :) Az meg már tényleg freud-i elszólás, hogy szerinted akinek szurkolunk, annak a karakterével azonosulunk :)) szerintem sokunknak van saját, jól bevált karaktere, jelleme és személyisége, veled ellentétben nem szorulunk rá, hogy azonosuljunk egy autóversenyzővel (atyaúristen, ember...) De azt azért rendkívül szórakoztató látni, hogy te ugyebár melyik pilótával azonosulsz :DDDDDDDDDDDDD Arról már tényleg nem beszélve, hogy mióta bálvány egy pilóta. Mármint ha elmúltál tizenöt éves, és leszedegetted már a kedvenc énekesed poszterét a szobácskád faláról, akkor a "bálvány" korszak is elmúlik. Vagy rendkívül súlyos identitás problémák vannak. Legközelebb picit legyél felkészültebb, ha "cinikusan" elemezni szeretnéd más emberek jellemét. Legalább annyira, hogy a saját bájos kis szennyesed ne ennyire durván legyen a kirakatban.

Ha bárki bunkón viselkedik veled hétköznap, elkönyveled magadban, hogy bunkó. Akkor persze nem elemezgeted, hogy jajj lehet én vagyok az ezredik vásárló, vagy ma lehet éppen összeveszett a fórumon egy Maldonado rajongóval, stb. stb. Mindent ki lehet elemezni, hogy miért bunkó. Lehet gyerekkorában nem kapott szeretetet, azért lett bunkó. Nem érdekel, hogy ő kicsoda és én hanyadik suttyó vagyok a sorban. Én normálisan viselkedtem vele, semmi okot nem adtam rá, hogy hozzám dobja a kártyát. "ő ember, nem PR robot". Igen, ember. Semmivel se több bárki másnál, hogy így viselkedjen másokkal. Ha nem tetszik neki, akkor ne csinálja. De mint írtam lentebb, nyilván lesznek emberek, akik megmagyarázzák, hogy valójában nem Kimi a bunkó, hanem én voltam az idióta, hogy beálltam a sorba és mégis mit képzelek, majd a nagy Raikkonen körbenyalja a farkam mert odaálltam? A taxisokat ki tudtad osztani a blogodon, hogy a többségük milyen bunkó. Ott nem elemezted ki, hogy lehet te voltál a gyökér mert beszálltál a kocsijába, vagy megzavartad a meditálásban? Vagy hogy nyomja a vállát a hitel és tele van a töke a dolgokkal. Nem, ott téged bántott, hogy veled nem kedvesek, meg tegeznek. Akkor bunkó volt a világ. Raikkonen nem bunkó, nála menő a bunkóság ugye?

frontember
#23 frontember 2016. április 28. 21:58  
ddb:
Vissza kellett volna dobnom neki, hogy anyádnak dobáljad.

gyönyörű komment, gyönyörű diagnózis rólad :)

tűpontos bizonyítéka vagy annak, miért fogy el pl a pilóták, énekesek, egyéb hírességek türelme a rajongókkal szemben. Egyrészt ugye ha 4000 autogramkártyát írna alá, akkor a 4001. lenne csalódott, és írná le ugyanezt, amit te. Sosem elég. Másrészt ezeknek a csávóknak be van építve a hétvégéjükbe szerződés és menetrend szerint 8-10 órányi (!!) hasonló elfoglaltság. Szponzori eseményen smúzolás, parádé a pályán többször, rajongókkal találkozás más helyen, szállodában-reptéren-after partyn jópofáskodás. Persze értem én, hogy más pilóták imádják ezt, és sokkal türelmesebbek. Aki tényleg bírja Kimit, az tudja, mennyire gyűlöli ezt az egészet. Tőled kb pont annyi várható el, hogy odamész, csalódsz, aztán anyázod őt itt a fórumon. Gondolom ez utóbbi is őt minősíti... :)

Az meg már tényleg freud-i elszólás, hogy szerinted akinek szurkolunk, annak a karakterével azonosulunk :)) szerintem sokunknak van saját, jól bevált karaktere, jelleme és személyisége, veled ellentétben nem szorulunk rá, hogy azonosuljunk egy autóversenyzővel (atyaúristen, ember...) De azt azért rendkívül szórakoztató látni, hogy te ugyebár melyik pilótával azonosulsz :DDDDDDDDDDDDD

Arról már tényleg nem beszélve, hogy mióta bálvány egy pilóta. Mármint ha elmúltál tizenöt éves, és leszedegetted már a kedvenc énekesed poszterét a szobácskád faláról, akkor a "bálvány" korszak is elmúlik. Vagy rendkívül súlyos identitás problémák vannak.

Legközelebb picit legyél felkészültebb, ha "cinikusan" elemezni szeretnéd más emberek jellemét. Legalább annyira, hogy a saját bájos kis szennyesed ne ennyire durván legyen a kirakatban.

Kepano
#22 Kepano 2016. április 28. 21:52  
frontember:
Kvjat túltolta sztem ezt a manővert, de mivel jól jött ki belőle, és nem büntették meg, neki lett igaza. Ráadásul az üléséért küzd, és a másik 3 RB pilóta jobb nála, így érthetően ideges és bizonyítani akar.

Melyik 3?
Jó, azt még elfogadom, hogy Verstappen jobb, bár még sohasem mérkőztek meg ugyanolyan autóval, de Sainz???? Ő mi alapján jobb?

Én bírom Kvyat-ot, kicsit későn érő típus szerintem.

frontember
#21 frontember 2016. április 28. 21:47  

Kvjat túltolta sztem ezt a manővert, de mivel jól jött ki belőle, és nem büntették meg, neki lett igaza. Ráadásul az üléséért küzd, és a másik 3 RB pilóta jobb nála, így érthetően ideges és bizonyítani akar.

ego
#20 ego 2016. április 28. 17:44  
fagyi:
Miért nem tetted? :D De, ha igazi rajongó voltál számíthattál volna rá, hogy ez a forgatókönyv is megeshet. Ergó nincs min kiakani :D :P

Kb oda sem mentem kérni tőle. Aki ismeri (és igazán szereti) az tudja hogy ő ezt utálja, én pedig nem kérem olyan dologra amit utál, ennyire egyszerű. Nem skalpot akarok egy aláírással, hanem egy élményt hogy ott lehettem a közelében.

fagyi
#19 fagyi 2016. április 28. 17:24  
ddb:
Vissza kellett volna dobnom neki, hogy anyádnak dobáljad.

Miért nem tetted? :D

De, ha igazi rajongó voltál számíthattál volna rá, hogy ez a forgatókönyv is megeshet. Ergó nincs min kiakani :D :P

Utoljára módosítva: 2016. április 28. 17:31

Masters_Of_Hardcore
#18 Masters_Of_Hardcore 2016. április 28. 16:26  
Atko:
na aki még nemlátta, Ferrari új első szárnya... https://pbs.twimg.com/media/ChHYQtjWwAAtw29.jpg:large http://www.motorsport.com/f1/news/ferrari-reveals-new-front-wing-699990/

A fehér részek nélkül jó is lenne mindegyik autón a maradék szárny. Nem lenne panasz hogy sok az aero-ból eredő leszorítóerő..

ddb
#17 ddb 2016. április 28. 16:16  
Kepano:
Hát kívánom neked, hogy nagyobbat sohase csalódj emberben! És itt hangsúlyos az ember szó. Kimi ugyanis az, nem pedig PR- Robot. Egyébként meg attól még, hogy valaki neki szurkol, vagy tőle kér autogramot, lehet egy tuskó (a te esetedben az igaz is, már ha kiindulhatunk a hozzászólásaidból), tehát nem kötelező jópofizni.

Vissza kellett volna dobnom neki, hogy anyádnak dobáljad.

Kepano
#16 Kepano 2016. április 28. 15:54  
ddb:
Vannak jellemző eloszlások azt vizsgálva, hogy milyen típusú emberek milyen karakterrel azonosulnak, mivel az a karakter testesíti meg azt, amit ők nem mernek, vagy nem tudnak megtenni a többi emberrel szemben. Nem is akarok ebbe belemenni, mert ilyenkor mindig mindenki magára veszi, amiről beszélünk. Én szeretem Raikkonent, de attól még tiszteletlen és bunkó. Az iránta való rajongásom ott ért véget, amikor szó nélkül, rád se nézve dobálta az autogram kártyákat a rajongóknak. Miután nem a képébe mászva én is sorra kerültem, én is megkaptam a nekem dobott kártyámat, mialatt mindenki mással lehetett képet csinálni, pár szót váltani, vagy a nevedet is megkérdezte. Arról nem is beszélve, hogy legalább rád nézett. De biztos vannak olyanok, akik szerint én vagyok az ostoba és mit várok el, ő neki ezt kell csinálni egész nap, stb. stb. Be lehet adni egy injekciót ezredjére is mosolyogva, kedvesen, meg be lehet adni unott utálatos fejjel, belédbszva. A kettő között az ember a különbség. Nem haltam bele, de így dől le egy bálvány.

Hát kívánom neked, hogy nagyobbat sohase csalódj emberben! És itt hangsúlyos az ember szó. Kimi ugyanis az, nem pedig PR- Robot.
Egyébként meg attól még, hogy valaki neki szurkol, vagy tőle kér autogramot, lehet egy tuskó (a te esetedben az igaz is, már ha kiindulhatunk a hozzászólásaidból), tehát nem kötelező jópofizni.

Utoljára módosítva: 2016. április 28. 15:55

andrea1
#15 andrea1 2016. április 28. 15:13  
ddb:
Vannak jellemző eloszlások azt vizsgálva, hogy milyen típusú emberek milyen karakterrel azonosulnak, mivel az a karakter testesíti meg azt, amit ők nem mernek, vagy nem tudnak megtenni a többi emberrel szemben. Nem is akarok ebbe belemenni, mert ilyenkor mindig mindenki magára veszi, amiről beszélünk. Én szeretem Raikkonent, de attól még tiszteletlen és bunkó. Az iránta való rajongásom ott ért véget, amikor szó nélkül, rád se nézve dobálta az autogram kártyákat a rajongóknak. Miután nem a képébe mászva én is sorra kerültem, én is megkaptam a nekem dobott kártyámat, mialatt mindenki mással lehetett képet csinálni, pár szót váltani, vagy a nevedet is megkérdezte. Arról nem is beszélve, hogy legalább rád nézett. De biztos vannak olyanok, akik szerint én vagyok az ostoba és mit várok el, ő neki ezt kell csinálni egész nap, stb. stb. Be lehet adni egy injekciót ezredjére is mosolyogva, kedvesen, meg be lehet adni unott utálatos fejjel, belédbszva. A kettő között az ember a különbség. Nem haltam bele, de így dől le egy bálvány.

Érdekes volt ezt a véleményt olvasni és nem is lep meg. Rengetegen (nem mondom hogy nem joggal) csalódtak ilyen szempontból benne. Millió hasonló véleményt hallottam már, természetesen meg is értem őket valahol, hogy jólesne nekik ha egy pillanatra valami kedvességet mutatna. Kívülről persze nehéz megítélni az ő helyzetüket, hülyén hangzik de azért ennyi rajongót elviselni, ennyi igényt és nem feltétlenül érzik a rajongók a határt, évek alatt sokat ronthatnak az aktuális hírességen. Bele lehet ebbe nagyon hamar unni, fáradni, mégha vannak olyan hírességek akik alapvetően jól bírják ezt (Kimi meg effektív nem ebbe a kategóriába tartozik, aki a sztárságot úgy elviseli, meg beletartozik a történetbe, hogy óriási hangulatingadozásokkal küszködik) a jelenséget. Ha belegondolsz nyilván ők híresek, a tehetségükkel munkájukkal eljutottak ide, megismerte őket a nagyvilág, mert ezt a munkát, pályát választották, ezt szeretik csinálni, de végülis Vettel mondta ki azt ami a lényeg, nem érzi magát effektív hősnek, mert ő pl nem életeket ment. Igaza van. Nah mindegy. Ő ilyen,pl de én ilyen szempontból csak pozitívat tudok mondani vele kapcsolatban, ahányszor így alakult egy nagyon normális emberről van szó. Tényleg azért a berkekben többször mondták, hogy ő jó fej, normális és egyet tudok velük érteni.

nova76
#14 nova76 2016. április 28. 14:33  
ddb:
Vannak jellemző eloszlások azt vizsgálva, hogy milyen típusú emberek milyen karakterrel azonosulnak, mivel az a karakter testesíti meg azt, amit ők nem mernek, vagy nem tudnak megtenni a többi emberrel szemben. Nem is akarok ebbe belemenni, mert ilyenkor mindig mindenki magára veszi, amiről beszélünk. Én szeretem Raikkonent, de attól még tiszteletlen és bunkó. Az iránta való rajongásom ott ért véget, amikor szó nélkül, rád se nézve dobálta az autogram kártyákat a rajongóknak. Miután nem a képébe mászva én is sorra kerültem, én is megkaptam a nekem dobott kártyámat, mialatt mindenki mással lehetett képet csinálni, pár szót váltani, vagy a nevedet is megkérdezte. Arról nem is beszélve, hogy legalább rád nézett. De biztos vannak olyanok, akik szerint én vagyok az ostoba és mit várok el, ő neki ezt kell csinálni egész nap, stb. stb. Be lehet adni egy injekciót ezredjére is mosolyogva, kedvesen, meg be lehet adni unott utálatos fejjel, belédbszva. A kettő között az ember a különbség. Nem haltam bele, de így dől le egy bálvány.

Ebből is látszik, hogy az emberek azt szeretik, ha valaki bunkó. Csak ne velük, hanem mással legyen az.

f1m12
#13 f1m12 2016. április 28. 14:33  

ez az: most sem véletlenül beszélnek erről a manőverről :)))

ddb
#12 ddb 2016. április 28. 14:19  
saxon:
Az első mondatoddal egyetértek. A második kijelentésed - azon kívül, hogy egyöntetűen kevésbé intelligensnek tünteti fel a Kimi rajongóit - nem állja meg a helyét, mert Kimin is lehet a rajongói tudtával viccelődni, sőt urambocsá’ van olyan Räikkönen fan is, aki tréfás beszólásokat "enged meg" magának bálványáról... Más azonban az, ha valaki viccelődik, élcelődik valakin, valamin, vagy pedig habzó szájjal fröcsög. S ahhoz szintén intelligencia kell, hogy valaki elkülönítse egymástól a viccet és a gyalázkodást... S ez érvényes a fogadó félre és a véleményt nyilvánító személyre is...

Vannak jellemző eloszlások azt vizsgálva, hogy milyen típusú emberek milyen karakterrel azonosulnak, mivel az a karakter testesíti meg azt, amit ők nem mernek, vagy nem tudnak megtenni a többi emberrel szemben.

Nem is akarok ebbe belemenni, mert ilyenkor mindig mindenki magára veszi, amiről beszélünk. Én szeretem Raikkonent, de attól még tiszteletlen és bunkó. Az iránta való rajongásom ott ért véget, amikor szó nélkül, rád se nézve dobálta az autogram kártyákat a rajongóknak. Miután nem a képébe mászva én is sorra kerültem, én is megkaptam a nekem dobott kártyámat, mialatt mindenki mással lehetett képet csinálni, pár szót váltani, vagy a nevedet is megkérdezte. Arról nem is beszélve, hogy legalább rád nézett. De biztos vannak olyanok, akik szerint én vagyok az ostoba és mit várok el, ő neki ezt kell csinálni egész nap, stb. stb. Be lehet adni egy injekciót ezredjére is mosolyogva, kedvesen, meg be lehet adni unott utálatos fejjel, belédbszva. A kettő között az ember a különbség.

Nem haltam bele, de így dől le egy bálvány.

Utoljára módosítva: 2016. április 28. 14:22

saxon
#11 saxon 2016. április 28. 13:29  
ddb:
Szerencsére a humorérzék fejlettsége egyenesen arányos az intelligenciával. Egyedül Raikkonennel kapcsolatban nem lehet humorizálni a rajongói miatt.

Az első mondatoddal egyetértek. A második kijelentésed - azon kívül, hogy egyöntetűen kevésbé intelligensnek tünteti fel a Kimi rajongóit - nem állja meg a helyét, mert Kimin is lehet a rajongói tudtával viccelődni, sőt urambocsá’ van olyan Räikkönen fan is, aki tréfás beszólásokat "enged meg" magának bálványáról... Más azonban az, ha valaki viccelődik, élcelődik valakin, valamin, vagy pedig habzó szájjal fröcsög. S ahhoz szintén intelligencia kell, hogy valaki elkülönítse egymástól a viccet és a gyalázkodást... S ez érvényes a fogadó félre és a véleményt nyilvánító személyre is...

albutr
#10 albutr 2016. április 28. 13:17  
hammertime:
Kvjat nagyon téved, akinek igaza van, az Besenyő Pista bácsi.:)

+1

ddb
#9 ddb 2016. április 28. 13:12  
hammertime:
Úgy látom van amiben teljes a konszenzus független attól ki kinek szurkol. Há’ nem? De.:)

Szerencsére a humorérzék fejlettsége egyenesen arányos az intelligenciával. Egyedül Raikkonennel kapcsolatban nem lehet humorizálni a rajongói miatt.

hammertime
#8 hammertime 2016. április 28. 13:08  

Úgy látom van amiben teljes a konszenzus független attól ki kinek szurkol. Há’ nem? De.:)

Atko
#7 Atko 2016. április 28. 12:50  

na aki még nemlátta, Ferrari új első szárnya...

https://pbs.twimg.com/media/ChHYQtjWwAAtw29.jpg:large

http://www.motorsport.com/f1/news/ferrari-reveals-new-front-wing-699990/

Utoljára módosítva: 2016. április 28. 13:06

FireWheel
#6 FireWheel 2016. április 28. 12:33  
Zasalamel:
Ahogy mondaná "hát nooormális?" :)

Besenyő "mindig igazam van" Istvánnak mindig igaza van. Már amíg ezt elmondta, addig is háromszor igaza volt... :D

Zasalamel
#5 Zasalamel 2016. április 28. 12:10  
hammertime:
Kvjat nagyon téved, akinek igaza van, az Besenyő Pista bácsi.:)

Ahogy mondaná "hát nooormális?" :)

Oporto
#4 Oporto 2016. április 28. 12:05  
hammertime:
Kvjat nagyon téved, akinek igaza van, az Besenyő Pista bácsi.:)

:D

ddb
#3 ddb 2016. április 28. 11:26  
hammertime:
Kvjat nagyon téved, akinek igaza van, az Besenyő Pista bácsi.:)

Ez kérem hülyeség.

hammertime
#2 hammertime 2016. április 28. 11:22  

Kvjat nagyon téved, akinek igaza van, az Besenyő Pista bácsi.:)

trialboj
#1 trialboj 2016. április 28. 11:06  

Jól csinált mindent, muszáj felhívja magára a figyelmet, szóval még az is indokolt lenne, ha 1-2 hasonlóan jó eredménye után kicsit bátrabban beszólna ennek-annak, persze csak okosan, hogy növelje kicsit a népszerűségét. Ricsivel nehéz konkurálni, ő már attól érdekes lesz, hogy bármit mondasz neki végig vigyorog, és rendkívül pozitív benyomást kelt.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa