Kvjat frusztrált – kiléphet a Red Bull kötelékéből

írta: M4Sport
2016. június 01. 10:41
FOTÓ: ©xpbimages.com

Danyiil Kvjat már nem csak a Red Bullban gondolkodik. Monacói csalódása után elhintette, lát esélyt arra, hogy más csapatnál folytassa pályafutását.

Persze ha így folytatja, ez lehet, hogy lehetőség helyett inkább kényszer lesz nála. A Red Bulltól szocsi kétszeri ütközése után a Toro Rossóhoz visszaküldött orosz Monacóban is frusztrációval telve távozott. Zuhanása egy műszaki hibával kezdődött: a biztonsági autós rajt során autóján „beragadt” a limiter, így 60 km/órás tempóval döcögött végig két kört, mire két boxlátogatás után sikerült versenytempóra kapcsolnia. Ezt követően próbált kapaszkodni, ám erőlködése végét egy Kevin Magnussennel történt ütközés jelentette, melyért három rajthelyes hátrasorolást kapott Kanadára.

Hogy Danyiil Kvjat lefokozása után nincs jó lelki állapotban, érthető, a korai elektronikai probléma pedig csak tetézte ezt. „Miért mindig velem történik ez?!” – kérdezte elkeseredetten a csapatrádióban. Aztán a futam után nem titkolta, jelenleg olyannyira nehezen viseli helyzetét, hogy már a csapatváltás gondolatával is kacérkodik.

„Igen” – felelte a kérdésre, a Red Bullon/Toro Rossón kívüli lehetőségekre is nyitott-e. „Ezen a hétvégén harcolni akartam, a tőlem telhető legjobbat akartam nyújtani a Toro Rossónak, és szeretnék sok pontot szerezni a csapatnak. De egy olyan versenyen, amelyen ezt megtehetném, nem rajtolhatunk így! Ez frusztráló. Szeretnék mindent visszaadni ennek a csapatnak, de amikor ilyesmi történik a rajtnál, csak az foglalkoztat, hogyan tudnád megváltoztatni a helyzetet” – nyilatkozta a kínai dobogós.

Kvjatot a hivatalos indoklás szerint azért küldte el a Red Bull, mert nem boldogult a rá nehezedő nagy nyomással. Bár ő ez ellen hevesen tiltakozik, Monacóban mégis úgy tűnt, a csapatváltásával csak még nagyobbá vált teher, a bizonyítási vágy, valamint frusztrációja hajszolta őt balesetbe. Mindezek után máris megindult a találgatás arról, vajon lehet-e hosszabb távú jövője a Red Bullnál.

Az eddig az osztrákok által pártfogolt orosz egyelőre nem tudja, mit hoz a jövő, mindenesetre jelezte, a menedzsment terén máris van esély a függetlenedésére. „Én általában a magam módján szeretem intézni a dolgaimat, de ha szükség van rá, mindig van valaki, aki segít. Jelenleg még korai lenne bármit is mondani, de ha szükségem lesz rá, a Red Bullon kívül is segítséget fogok kérni valakitől. Én most mindenekelőtt a következő versenyekre szeretnék összpontosítani, szeretnék jó versenyeket futni a Toro Rossóval, mert jobb eredményekkel könnyebben tartod a saját kezedben a jövőd sorsát. Nem hagyom ezt túl későre, hiszen mindenki kedve szerint beszélgethet. Ha szükség lesz rá, én tárgyalni fogok, mi tárgyalni fogunk. Aztán ha eljön az ideje, a médiának is elmondom, mi lesz. Jelenleg még nem szeretném megosztani ezt” – fogalmazott titokzatosan.

A pletykák szerint Kjvat egyik lehetséges célállomása a Williams lehet.

Oszd meg!

29 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

GreenHonda
#29 GreenHonda 2016. június 02. 12:43  
Go.Michael:
Azt levéve, hogy ezzel a sráccal idén minden megtörtént ami nagyjából a forma1 világában megtörténhet, Kvjat egy értelmes, intelligens gyerek. Roppant fiatal még, de értelmes, helyén tudja kezelni a szituációkat és úgy gondolom kellő tartással. Kígyót békát kiabáltam rá amikor kiütötte a ferrarit, és hiába áll mögötte egész oroszország minden gazdasági lehetőségével, mert gondolom mögötte áll, helye van ebben a mezőnyben. Sokkal nagyobb helye van, mint a sótlan Bottas vagy Felipe, akit a ferrariban nagyon szerettem, és 2008-ban fél percen múlt hogy ne világbajnokként emlegessük, a sérülése óta messze árnyéka önmagának. Nem vagyok biztos benne ez a williams annyira jó lehetőség lenne a versenypályán, de ott biztos vagyok benne megbecsülnék és segítenék a tudása kibontakozását. Szerény technika, kevés politika, kevesebb néha több.

Szerintem Massa most jobb formában van mint 2008-ban. Na bumm

Benhower
#28 Benhower 2016. június 01. 23:49  
Kepano:
Milyen lehetőséget? Ugyan kit ültetnének be most a Toro-ba? Ez nem lehetőség. Verstappen akárhányszor ütközik, ez a csere már végleges. Nagyon naiv vagy, ha ezt nem látod.

Neked aztán ám komoly Max fóbiád van testvér :D
Amúgy persze nem rossz az orosz, de nincs meg benne az a plusz amit az RB keres. Nekik a legjobb kell, és ha valakinél van jobb akkor az rövid időn belül le lesz cserélve. Neki az a baja hogy gyenge fejben, könnyű kizökkenteni és emiatt nagyon hullámzó a teljesítménye.

Utoljára módosítva: 2016. június 01. 23:54

Go.Michael
#27 Go.Michael 2016. június 01. 23:45  

Azt levéve, hogy ezzel a sráccal idén minden megtörtént ami nagyjából a forma1 világában megtörténhet, Kvjat egy értelmes, intelligens gyerek. Roppant fiatal még, de értelmes, helyén tudja kezelni a szituációkat és úgy gondolom kellő tartással. Kígyót békát kiabáltam rá amikor kiütötte a ferrarit, és hiába áll mögötte egész oroszország minden gazdasági lehetőségével, mert gondolom mögötte áll, helye van ebben a mezőnyben. Sokkal nagyobb helye van, mint a sótlan Bottas vagy Felipe, akit a ferrariban nagyon szerettem, és 2008-ban fél percen múlt hogy ne világbajnokként emlegessük, a sérülése óta messze árnyéka önmagának.

Nem vagyok biztos benne ez a williams annyira jó lehetőség lenne a versenypályán, de ott biztos vagyok benne megbecsülnék és segítenék a tudása kibontakozását. Szerény technika, kevés politika, kevesebb néha több.

f1m12
#26 f1m12 2016. június 01. 22:46  
Kepano:
Őket igazolják? Az ő döntésük volt az is, hogy Kvyat RB-s ülést kapott. Szóval ha ennyire béna szegény, akkor ez a lépés elég nagy fail volt a részükről, nem?

létrehoztak és működtetnek 2 csapatot. támogatják a fiatal tehetségeket. a legjobbak maradnak. a csapat négyszeres vb. van egy négyszeres egyéni vb győztesük. a legjobb tervező nekik dolgozik. a csapat innovatív. Ricsi nagyon jó pilóta. max tehetséges és van benne potenciál. könyörgöm ne a Buemi-algersuari Speed JEV eket nézd már. ők is a csapat döntése voltak, de az is, h el lettek küldve. Kvjat is ezek sorában van. nem béna, csak van tőle jobb házon belül. nem érted meg sosem. nekik van ezer adatuk a srácokról. ha nem lenne jobb a kissrác, szerinted csak azért beültetik, mert legfiatalabb és égni akarnak miatta???

Utoljára módosítva: 2016. június 01. 22:48

albutr
#25 albutr 2016. június 01. 22:25  
Kepano:
Milyen lehetőséget? Ugyan kit ültetnének be most a Toro-ba? Ez nem lehetőség. Verstappen akárhányszor ütközik, ez a csere már végleges. Nagyon naiv vagy, ha ezt nem látod.

viszont Vergne,Buemi még ennyit se kapott.

Kepano
#24 Kepano 2016. június 01. 22:23  
f1m12:
és ha ütközött? kinek szúrta el a versenyét? kit lökött ki? van tempója, míg Kvjatnak nincs. miért ne a jobb pilóták üljenek a jobb autóban házon belül? mellesleg igen durva dolog kitenni valakit ilyen módon, ez tény. viszont a F1 nem emberségről szól, erre már érkeztem rájönni. ez a csapat meg könyörtelen. és a fene egye meg, de eddig a döntéseik őket igazolják. most egy kissé összezavarták mind a 4-et, de néhány futam múlva rendben lesznek

Őket igazolják? Az ő döntésük volt az is, hogy Kvyat RB-s ülést kapott. Szóval ha ennyire béna szegény, akkor ez a lépés elég nagy fail volt a részükről, nem?

f1m12
#23 f1m12 2016. június 01. 22:17  
Kepano:
Milyen lehetőséget? Ugyan kit ültetnének be most a Toro-ba? Ez nem lehetőség. Verstappen akárhányszor ütközik, ez a csere már végleges. Nagyon naiv vagy, ha ezt nem látod.

és ha ütközött? kinek szúrta el a versenyét? kit lökött ki?
van tempója, míg Kvjatnak nincs. miért ne a jobb pilóták üljenek a jobb autóban házon belül?
mellesleg igen durva dolog kitenni valakit ilyen módon, ez tény. viszont a F1 nem emberségről szól, erre már érkeztem rájönni. ez a csapat meg könyörtelen. és a fene egye meg, de eddig a döntéseik őket igazolják. most egy kissé összezavarták mind a 4-et, de néhány futam múlva rendben lesznek

Kepano
#22 Kepano 2016. június 01. 21:54  
albutr:
de ő kapott egy második lehetőséget.

Milyen lehetőséget? Ugyan kit ültetnének be most a Toro-ba? Ez nem lehetőség. Verstappen akárhányszor ütközik, ez a csere már végleges. Nagyon naiv vagy, ha ezt nem látod.

Janisf
#21 Janisf 2016. június 01. 21:54  
trialboj:
Ez a nagy felhajtás körülötte lehet többet árt neki mint használ. Ha nem kezd el jó teljesítményt nyújtani akkor az extra média figyelem tuti kivégzi év végére, és még fizetős pilótának sem mehet sehova. Jó lenne ha összejönne neki pár tiszta hétvége, viszont mivel én Sainznak drukkolok, nem hiszem hogy le tudná győzni, szóval a torrotol mindenképp távoznia kell év végén.

Az hogy te Sainznak drukkolsz az nem jelenti azt hogy nem tudná legyőzni... :D Bár szerintem sem fogja tudni megverni Sainzot, de ez csak egy vélemény....

albutr
#20 albutr 2016. június 01. 21:39  
Kepano:
sajnos

nem olyan rossz versenyző.

albutr
#19 albutr 2016. június 01. 21:38  
Jadeite:
Jó pilóta, de annyira nem tűnik kiemelkedőnek. A Williamsnél max akkor lehet helye, ha nagyon erős támogatókat tud összekaparni (ez azért a legtöbb csapatra igaz, a pénz nagy úr), de akik Button csapattársaként vizionálják a Williamsnél, azok nem tudom, mit szívtak. Kedvelem Jensont, de már öreg és lassú, Vandoorne már legelső időmérőjén elverte. Jó, h nem Raikonnent vagy mindjárt a Zsoltit nem jósolja vki a Williamsbe.

és Massa nem öreg?

stonefly
#18 stonefly 2016. június 01. 21:37  

Még év vége előtt repül. Meglepődnék ha nem így lenne.

Jadeite
#17 Jadeite 2016. június 01. 21:10  

Jó pilóta, de annyira nem tűnik kiemelkedőnek. A Williamsnél max akkor lehet helye, ha nagyon erős támogatókat tud összekaparni (ez azért a legtöbb csapatra igaz, a pénz nagy úr), de akik Button csapattársaként vizionálják a Williamsnél, azok nem tudom, mit szívtak. Kedvelem Jensont, de már öreg és lassú, Vandoorne már legelső időmérőjén elverte. Jó, h nem Raikonnent vagy mindjárt a Zsoltit nem jósolja vki a Williamsbe.

Utoljára módosítva: 2016. június 01. 21:12

albutr
#16 albutr 2016. június 01. 20:17  
Kepano:
Teljes mértékben egyetértek. Manapság divat fikázni az oroszt, mert az RB kitette őt tinisztár miatt, aki akkorát betlizett Monacoban, mint Kvyat még soha. Nekem sokkal szimpatikusabb lenne egy Kvyat-Button páros a Williams-nél, mint az ami most van. Bár Massát bírom, neki már nincs sok keresni valója az F1-ben, ez a 3 Williams-es év szép búcsú tőle, Bottas meg no komment, egy túlértékelt lufi volt mindig is.

de ő kapott egy második lehetőséget.

cybergyerek
#15 cybergyerek 2016. június 01. 20:13  
f1m12:
te még mindig nem érted, h nem azért verte meg Ricsit, mert veszettül gyors? hanem azért, amiért most ő is picsog: a műszaki hibák előfordulásának nagyobb mennyiségével a szomszéd garázsban. itt meg mindenki egy halom nyelven beszél, nem értem mire fel most ez. ettől értelmes? amikor a pályán van és gáz van, úgyis csak a vulgárisat használja, m sokan mások. mondjuk azt megértem, h bírod, a rajongást nem kell megmagyarázni, de ne áltassad magad azzal, hogy gyorsabb, m bárki a RB belül csak szegény szerencsétlen

egy ember van még a mezőnyben, aki hasonlóan sok nyelven beszél Kvjaton kívül, az Rosberg. egyébként nyelvismerettől függetlenül is tényleg egy intelligens srác, sajnos mostanság kicsit összeomlott mentálisan.

cybergyerek
#14 cybergyerek 2016. június 01. 20:08  
MS_argo001:
Kvjat és a Williams? Kezdem elfogadni, hogy túl sokat attól a csapattól sem lehet várni.

mert a mostani versenyzőik mennyivel jobbak? hozzájuk képest Kvjat előrelépés lenne, pláne ha Button is jönne mellé.

Kepano
#13 Kepano 2016. június 01. 20:08  
albutr:
lehet hogy jövőre jön Gasly.

sajnos

albutr
#12 albutr 2016. június 01. 19:49  

lehet hogy jövőre jön Gasly.

bocee13
#11 bocee13 2016. június 01. 16:30  
Kepano:
Teljes mértékben egyetértek. Manapság divat fikázni az oroszt, mert az RB kitette őt tinisztár miatt, aki akkorát betlizett Monacoban, mint Kvyat még soha. Nekem sokkal szimpatikusabb lenne egy Kvyat-Button páros a Williams-nél, mint az ami most van. Bár Massát bírom, neki már nincs sok keresni valója az F1-ben, ez a 3 Williams-es év szép búcsú tőle, Bottas meg no komment, egy túlértékelt lufi volt mindig is.

Azért ezt a 2015-ös japán zakót ne felejtsd el. https://www.youtube.com/watch?v=AAl7X6km2b0
Nekem is mindig szimpatikus volt, de a nyomást egyszerűen nem bírja. Erről nekem mindig a tavalyi amerikai nagydíj jut eszembe. Ha nem lihegtek a nyakában nagyon szépen ment, de ahogy mögé értek, mintha teljesen más versenyző lett volna. Én is adnék neki lehetőséget a Williamsnél Button mellett, mert mint írtad a mostani versenyzőpárosuk elég gyengécske. Lehet Button jó hatással lenne rá és le tudná végre küzdeni a nyomás okozta nehézségeket. Williamsben én még Lynnt is megnézném. Bottas szintjét biztos tudná hozni, főleg, hogy Massa is hozza lassan 3 éve.

trialboj
#10 trialboj 2016. június 01. 16:13  
Kepano:
Teljes mértékben egyetértek. Manapság divat fikázni az oroszt, mert az RB kitette őt tinisztár miatt, aki akkorát betlizett Monacoban, mint Kvyat még soha. Nekem sokkal szimpatikusabb lenne egy Kvyat-Button páros a Williams-nél, mint az ami most van. Bár Massát bírom, neki már nincs sok keresni valója az F1-ben, ez a 3 Williams-es év szép búcsú tőle, Bottas meg no komment, egy túlértékelt lufi volt mindig is.

Ha csak ez az opció van, akkor én is szívesebben látnám őket a jelenlegi wilisek helyén, egyikük sem túl érdekes számomra. És ők ketten talán még valamennyi pénzt is visznek a szponzoraik által, habár jelenleg Massa is viszonylag nagy támogatóval rendelkezik, szóval ha ő dobbant akkor tuti olyat keresnek a helyére aki legalább annyit hoz.

Kepano
#9 Kepano 2016. június 01. 16:02  
Joseph Sneijder:
Lehet, hogy nem volt jobb Riccinél de egész jó ügyes pilóta még csak 22 éves és van benne potenciál. Ehhez képest a csapata kihátrált előle, leselejtezte ami aránylag érthető is, de nem túl etikus. Most, hogy ennyire csalódott, azt is szerintem meg lehet érteni.

Ez az, amit sokan nem látnak.

Kepano
#8 Kepano 2016. június 01. 16:00  
JensonForPresident:
En birom Kvyjat-ot, egy ertelmes gyerek, egy halom nyelven beszel es akarki akarmit mond, tavaly megverte Ricciardot. Aki annyira istenitve van. Egyaltalan nem lassu a srac, es ha meg tudja csinalni en orulnek ha atmenne egy masik csapathoz, mert az nyilvanvalo (es ezt o is latja) hogy a Red Bull-nal nincs jovoje. Nem lehet mindig elfogadni mindent az elettol es csak leszegett fejjel tenni tovabb a dolgunkat...aki elore akar jutni annak neha oda kell csapnia az asztalra es elvennie amit akar. Persze azt is tudni kell hogy mikor kell csondben maradni, es itt sok forumozo is meg van gyozodve rola hogy Kvyjat elott az egyetlen ut ha szo nelkul teszi a dolgat es legyozi Sainz-ot meg csinalja amit a Red Bull mondd. Persze Sainz legyozese nem artana amugy sem, de a Red Bull vegzett vele az biztos, es jo lenne latni valakit aki kepes kiszabadulni ebbol a vagy-a-Red-Bull-vagy-semmi szoritasbol.

Teljes mértékben egyetértek. Manapság divat fikázni az oroszt, mert az RB kitette őt tinisztár miatt, aki akkorát betlizett Monacoban, mint Kvyat még soha.
Nekem sokkal szimpatikusabb lenne egy Kvyat-Button páros a Williams-nél, mint az ami most van. Bár Massát bírom, neki már nincs sok keresni valója az F1-ben, ez a 3 Williams-es év szép búcsú tőle, Bottas meg no komment, egy túlértékelt lufi volt mindig is.

Joseph Sneijder
#7 Joseph Sneijder 2016. június 01. 15:08  
f1m12:
te még mindig nem érted, h nem azért verte meg Ricsit, mert veszettül gyors? hanem azért, amiért most ő is picsog: a műszaki hibák előfordulásának nagyobb mennyiségével a szomszéd garázsban. itt meg mindenki egy halom nyelven beszél, nem értem mire fel most ez. ettől értelmes? amikor a pályán van és gáz van, úgyis csak a vulgárisat használja, m sokan mások. mondjuk azt megértem, h bírod, a rajongást nem kell megmagyarázni, de ne áltassad magad azzal, hogy gyorsabb, m bárki a RB belül csak szegény szerencsétlen

Lehet, hogy nem volt jobb Riccinél de egész jó ügyes pilóta még csak 22 éves és van benne potenciál. Ehhez képest a csapata kihátrált előle, leselejtezte ami aránylag érthető is, de nem túl etikus. Most, hogy ennyire csalódott, azt is szerintem meg lehet érteni.

f1m12
#6 f1m12 2016. június 01. 13:07  
JensonForPresident:
En birom Kvyjat-ot, egy ertelmes gyerek, egy halom nyelven beszel es akarki akarmit mond, tavaly megverte Ricciardot. Aki annyira istenitve van. Egyaltalan nem lassu a srac, es ha meg tudja csinalni en orulnek ha atmenne egy masik csapathoz, mert az nyilvanvalo (es ezt o is latja) hogy a Red Bull-nal nincs jovoje. Nem lehet mindig elfogadni mindent az elettol es csak leszegett fejjel tenni tovabb a dolgunkat...aki elore akar jutni annak neha oda kell csapnia az asztalra es elvennie amit akar. Persze azt is tudni kell hogy mikor kell csondben maradni, es itt sok forumozo is meg van gyozodve rola hogy Kvyjat elott az egyetlen ut ha szo nelkul teszi a dolgat es legyozi Sainz-ot meg csinalja amit a Red Bull mondd. Persze Sainz legyozese nem artana amugy sem, de a Red Bull vegzett vele az biztos, es jo lenne latni valakit aki kepes kiszabadulni ebbol a vagy-a-Red-Bull-vagy-semmi szoritasbol.

te még mindig nem érted, h nem azért verte meg Ricsit, mert veszettül gyors? hanem azért, amiért most ő is picsog: a műszaki hibák előfordulásának nagyobb mennyiségével a szomszéd garázsban.
itt meg mindenki egy halom nyelven beszél, nem értem mire fel most ez. ettől értelmes? amikor a pályán van és gáz van, úgyis csak a vulgárisat használja, m sokan mások.
mondjuk azt megértem, h bírod, a rajongást nem kell megmagyarázni, de ne áltassad magad azzal, hogy gyorsabb, m bárki a RB belül csak szegény szerencsétlen

JensonForPresident
#5 JensonForPresident 2016. június 01. 12:00  
Rikii:
Kvyat eppen annyira verte meg Riccit, mint amennyire Button megverte Hamiltont :D

Hat, es Button egy vilagbajnok akit az osszes csapat es pilota is elismer, es mindenki tudja hogy veszettul gyors es barkit kepes legyozni.

Szoval ha igy nezzuk akkor Kvyjat elott is fenyes jovo all :D Tovabba azert Ricciardo nem Hamilton.

Rikii
#4 Rikii 2016. június 01. 11:57  
JensonForPresident:
En birom Kvyjat-ot, egy ertelmes gyerek, egy halom nyelven beszel es akarki akarmit mond, tavaly megverte Ricciardot. Aki annyira istenitve van. Egyaltalan nem lassu a srac, es ha meg tudja csinalni en orulnek ha atmenne egy masik csapathoz, mert az nyilvanvalo (es ezt o is latja) hogy a Red Bull-nal nincs jovoje. Nem lehet mindig elfogadni mindent az elettol es csak leszegett fejjel tenni tovabb a dolgunkat...aki elore akar jutni annak neha oda kell csapnia az asztalra es elvennie amit akar. Persze azt is tudni kell hogy mikor kell csondben maradni, es itt sok forumozo is meg van gyozodve rola hogy Kvyjat elott az egyetlen ut ha szo nelkul teszi a dolgat es legyozi Sainz-ot meg csinalja amit a Red Bull mondd. Persze Sainz legyozese nem artana amugy sem, de a Red Bull vegzett vele az biztos, es jo lenne latni valakit aki kepes kiszabadulni ebbol a vagy-a-Red-Bull-vagy-semmi szoritasbol.

Kvyat eppen annyira verte meg Riccit, mint amennyire Button megverte Hamiltont :D

JensonForPresident
#3 JensonForPresident 2016. június 01. 11:24  

En birom Kvyjat-ot, egy ertelmes gyerek, egy halom nyelven beszel es akarki akarmit mond, tavaly megverte Ricciardot. Aki annyira istenitve van.

Egyaltalan nem lassu a srac, es ha meg tudja csinalni en orulnek ha atmenne egy masik csapathoz, mert az nyilvanvalo (es ezt o is latja) hogy a Red Bull-nal nincs jovoje.

Nem lehet mindig elfogadni mindent az elettol es csak leszegett fejjel tenni tovabb a dolgunkat...aki elore akar jutni annak neha oda kell csapnia az asztalra es elvennie amit akar.

Persze azt is tudni kell hogy mikor kell csondben maradni, es itt sok forumozo is meg van gyozodve rola hogy Kvyjat elott az egyetlen ut ha szo nelkul teszi a dolgat es legyozi Sainz-ot meg csinalja amit a Red Bull mondd.

Persze Sainz legyozese nem artana amugy sem, de a Red Bull vegzett vele az biztos, es jo lenne latni valakit aki kepes kiszabadulni ebbol a vagy-a-Red-Bull-vagy-semmi szoritasbol.

trialboj
#2 trialboj 2016. június 01. 11:23  

Ez a nagy felhajtás körülötte lehet többet árt neki mint használ. Ha nem kezd el jó teljesítményt nyújtani akkor az extra média figyelem tuti kivégzi év végére, és még fizetős pilótának sem mehet sehova.
Jó lenne ha összejönne neki pár tiszta hétvége, viszont mivel én Sainznak drukkolok, nem hiszem hogy le tudná győzni, szóval a torrotol mindenképp távoznia kell év végén.

MS_argo001
#1 MS_argo001 2016. június 01. 10:54  

Kvjat és a Williams? Kezdem elfogadni, hogy túl sokat attól a csapattól sem lehet várni.FORMA-1 HÍREK

Daniel Ricciardo

02016.10.21. 20:23

Amerikai Nagydíj – második szabadedzés

Beszámoló az eseményről

02016.10.21. 19:56

Nemet mondott az FIA a bahreini tesztre

A csapatok most Ecclestone-nal tárgyalnak

02016.10.21. 19:33

Gyorsan reagált az FIA a lefulladó autók problémájára

Kifejlesztettek egy automatikus rendszert