Kvjat tudja, hogy ő lett a „rosszfiú”: Bocsánatot kérek!

írta: M4Sport
2016. május 01. 16:55
FOTÓ: ©xpbimages.com

Danyiil Kvjat elismerte, ő volt a felelős a Sebastian Vettellel történt kettős ütközésért. Felkészült az őt érő támadásokra, s jelezte, megbeszélik a történteket kollégájával.

Sebastian Vettel Kínában torpedónak nevezte Danyiil Kvjatot, aki szerinte túl nagy elánnal, túl optimistán érkezett meg a rajt után az első kanyarba, s csakis annak köszönhette, hogy ebből nem lett komolyabb baj, mert ő félrehúzódott előle. Ezúttal esélye sem volt félreállni: Kvjat az első kanyarban telibe találta Ferrarija hátulját, majd egy kanyarral később ismét nekiment, kiütve őt ezzel a versenyből.

Az orosz a leintés után beszélt arról, mi vezetett a kettős balesethez. „Volt egy kis probléma. Az utolsó pillanatban nem számítottam arra, hogy ennyire lelassul. Aztán rátapostam a fékre, de már nem volt esélyem, mert ha leblokkolod a kereket, nem tudod irányítani az autót. Az első ütközésünk ennek köszönhető” – magyarázta Kvjat a Sky Sportsnak. „A második ütközésnél épp mögötte voltam, és nem láttam, hogy mi történik előttem. Ő jelentősen lelassított, nekem pedig már nem maradt időm reagálni sajnos.”

A versenybírók végül az oroszt ítélték hibásnak a történtekért, s ezért a legsúlyosabb, 10 másodperces stop and go büntetéssel sújtották őt. „Nyilvánvaló, hogy a bajt én okoztam” – ismerte el Kvjat. „Természetesen nem túl jó érzés, de időnként megesik az ilyen az első körben. Talán ez volt a legpocsékabb első köröm pályafutásom során, de tanulni fogok belőle. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki érintett volt ebben. Legközelebb már minden rendben lesz” – ígérte.

A kérdésre, mindezek után már érzi-e szükségét annak, hogy beszéljen Vettellel (Kína után nem beszéltek többet a történtekről), elismerte: „Igen, fogunk beszélni. Most csakis ennyit tehetünk. Természetesen nem könnyű, hogy most bizonyára mindenki engem fog támadni. De boldogulok majd vele.”

Oszd meg!

72 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

albutr
#72 albutr 2016. május 02. 16:45  
guide:
Lökje ki a te kedvencedet,majd meglátjuk mennyire leszel elnéző!

+1
annak idején 2005-ben az ideg is szétvettet mikor Suzukában Sato kitette Trullit.

guide
#71 guide 2016. május 02. 16:19  
f1m12:
hidd el, tudta ő. attól még, h nem nyilatkozta le, mert nem is teheti, nem olyan hülye, h tegnapig azt hitte, nyerni fog. ő tudja, h semmi esélye. az meg, h az elnök milyen elvárásokat óhajt, na az a nevetséges

Oké, tudta,hogy nem lesz bajnok,de ennyi balszerencsére nem számított,az biztos.
Már én is ott tartok,hogy azon gondolkodom,hogy a következő versenyhétvégén le se ülök a tévé elé.Különösen,ha még büntetést is kap.Már nekem is elegem van ebből a szenvedésből.

guide
#70 guide 2016. május 02. 16:13  
McLarenHonda:
+1 Szerintem idén azt hitte, hogy közelebb lesznek. Remélem jövőre összejön a változtatások után. Én a Ferrari helyében 2017-re koncentrálnék. Örülnék, ha legalább 3 csapat lenne az elején.

Mondjuk az érdekes,hogy sokan kritizálják a pilótákat azért,ha kiengedik a gőzt,megmutatják az érzéseiket.Számomra az ilyen megnyilvánulások annak a bizonyítékai,hogy komolyan veszik a dolgukat,tényleg akarják a sikert!Szerintem pont a tedd ide,tedd oda emberek,akiknek mindenhogy jó, elhivatottsága a kérdéses.A média meg kipécéz pilótákat,akiknek a rádióforgalmazását bejátsza,főleg a sztárokét.

Én úgy látom,hogy az angol pilóták nem káromkodnak,helyette csípős megjegyzéseket tesznek és egyáltalán nem tudhatod,hogy melyikük a jobb ember!

McLarenHonda
#69 McLarenHonda 2016. május 02. 16:02  
f1m12:
eddigi hsz-eid alapján biztos vagyok benne, h mindig Vettel lenne a hibás szerinted. még akkor is, ha az első versenybaleset volt, a tegnapi meg kvjat hiba. nem volt mibe belekötni, hát maradt a viselkedés. kirohanás, persze a verseny hevében, meg arogancia, ami már a RB-nál is jellemezte. a többi pilótára mit mondanál, ha ez neked arrogáns, nem tudom

?
Komolyan mi bajod?
Igen, pont a viselkedésébe kötök bele, mert egy 4x-es VB legyen már kultúráltabb, és józanabb, hogy nem megy neki a pódiumon senkinek. (a tegnapi káromkodás is kicsit sok volt, de azt még megértem). Jah, és pont azért szurkolok pl. Buttonnak, mert ő nem ilyen. Nálam Seb eléggé leírta magát a 2010-es isztambuli dologgal. Sosem vontam kétségbe a tehetségét, vagy nem kérdőjeleztem meg a címei "jogosságát".

f1m12
#68 f1m12 2016. május 02. 16:02  
guide:
Vettelnek csúnya szája van.Ez nekem se tetszik. Láthatóan kizökkent a lelki nyugalmából,mert semmi sem sikerül az idén.2010-ben volt ilyen utoljára.Majd ha már lesz@rja az évet,akkor valószínűleg nem hisztizik,ha koccan a csapattársával vagy Kvyat hátulról kiüti.Idő kell hozzá,amíg tudatosodik, hogy az idei évben már semmi esélye.

hidd el, tudta ő. attól még, h nem nyilatkozta le, mert nem is teheti, nem olyan hülye, h tegnapig azt hitte, nyerni fog.
ő tudja, h semmi esélye. az meg, h az elnök milyen elvárásokat óhajt, na az a nevetséges

f1m12
#67 f1m12 2016. május 02. 15:58  
McLarenHonda:
Pff. De, azt én döntöm el, hogy számomra mi gyerekes és mi arrogáns. Mellesleg az első bekezdésben leírod, mi a szitu. Akkor meg? Ha Vettel ütötte volna meg Kvjatot, ugyanazt mondanám, mint most, hogy nem kellett volna ilyen rövid féktávot venni. A vezetéshez semmi köze nincs a viselkedéshez. Te meg mindenkiben antiVettelest látsz, akinek nem szimpi Seb.

eddigi hsz-eid alapján biztos vagyok benne, h mindig Vettel lenne a hibás szerinted.
még akkor is, ha az első versenybaleset volt, a tegnapi meg kvjat hiba.
nem volt mibe belekötni, hát maradt a viselkedés. kirohanás, persze a verseny hevében, meg arogancia, ami már a RB-nál is jellemezte. a többi pilótára mit mondanál, ha ez neked arrogáns, nem tudom

McLarenHonda
#66 McLarenHonda 2016. május 02. 15:50  
guide:
Vettelnek csúnya szája van.Ez nekem se tetszik. Láthatóan kizökkent a lelki nyugalmából,mert semmi sem sikerül az idén.2010-ben volt ilyen utoljára.Majd ha már lesz@rja az évet,akkor valószínűleg nem hisztizik,ha koccan a csapattársával vagy Kvyat hátulról kiüti.Idő kell hozzá,amíg tudatosodik, hogy az idei évben már semmi esélye.

+1

Szerintem idén azt hitte, hogy közelebb lesznek. Remélem jövőre összejön a változtatások után. Én a Ferrari helyében 2017-re koncentrálnék. Örülnék, ha legalább 3 csapat lenne az elején.

guide
#65 guide 2016. május 02. 15:48  
McLarenHonda:
Mi a fenéért vonod össze a két esetet????? Vettel multkor elbambult, mindenki más beszurt volna. És hogy egész verseny alatt ezen rugózik, és aztán megy a hiszti a pódium mögött, az meg gyerekes.

Vettelnek csúnya szája van.Ez nekem se tetszik.
Láthatóan kizökkent a lelki nyugalmából,mert semmi sem sikerül az idén.2010-ben volt ilyen utoljára.Majd ha már lesz@rja az évet,akkor valószínűleg nem hisztizik,ha koccan a csapattársával vagy Kvyat hátulról kiüti.Idő kell hozzá,amíg tudatosodik, hogy az idei évben már semmi esélye.

McLarenHonda
#64 McLarenHonda 2016. május 02. 15:42  
f1m12:
jó, ne vonjuk össze. a múltkor Vettel hülye volt, leoltotta az oroszt rögtön verseny után. ebből kára senkinek nem származott. pedig versenybaleset volt. senkit nem büntettek most: Kvjat idióta volt, elcseszte egy csomó ember versenyét. persze a magáét is az a közös a kettőben, h ugyanazokkal történt meg. ne te döntsd már el, mi gyerekes és mi nem. számon kérni valakit az, ugye??? vegyük a fordítottját: ha Vettel üt meg kétszer valakit, gondolom cifrábbakat is írnál, m hogy gyerekes meg arrogáns. neked foloyton vele lesz bajod, rájöttem már

Pff.
De, azt én döntöm el, hogy számomra mi gyerekes és mi arrogáns.
Mellesleg az első bekezdésben leírod, mi a szitu. Akkor meg? Ha Vettel ütötte volna meg Kvjatot, ugyanazt mondanám, mint most, hogy nem kellett volna ilyen rövid féktávot venni. A vezetéshez semmi köze nincs a viselkedéshez. Te meg mindenkiben antiVettelest látsz, akinek nem szimpi Seb.

f1m12
#63 f1m12 2016. május 02. 15:15  
McLarenHonda:
Mi a fenéért vonod össze a két esetet????? Vettel multkor elbambult, mindenki más beszurt volna. És hogy egész verseny alatt ezen rugózik, és aztán megy a hiszti a pódium mögött, az meg gyerekes.

jó, ne vonjuk össze.
a múltkor Vettel hülye volt, leoltotta az oroszt rögtön verseny után. ebből kára senkinek nem származott. pedig versenybaleset volt. senkit nem büntettek
most: Kvjat idióta volt, elcseszte egy csomó ember versenyét. persze a magáét is

az a közös a kettőben, h ugyanazokkal történt meg. ne te döntsd már el, mi gyerekes és mi nem. számon kérni valakit az, ugye???
vegyük a fordítottját: ha Vettel üt meg kétszer valakit, gondolom cifrábbakat is írnál, m hogy gyerekes meg arrogáns. neked foloyton vele lesz bajod, rájöttem már

McLarenHonda
#62 McLarenHonda 2016. május 02. 14:50  
f1m12:
szerintem Kvjat csinált bolondot a saját csapatából, elbaszta mindkettejük versenyét, végigszenvedte az egész csapat a futamot nulla pontért Vettel igenis számon kérte a rajtbeli torpedó viselkedését, de te nem tudhatod, h mit élt meg belülről az autóból, mit látott és milyen állapotban volt az adrenalin miatt a verseny után közvetlenül. Kvjat válasza: mindig így fog versenyezni, mindenki ehhez tartsa magát. hát akkor versenyezzen így, még egy évig kb. tovább nem fog. az arrogáns Vettel meg, akit annyit csesztet minden utálója igenis gyakorol önkritikát, tud bocsánatot kérni, és kurvára nincs elszállva, mint egyesek, akik "kevésbé arogánsak és nagyképűek"

Mi a fenéért vonod össze a két esetet????? Vettel multkor elbambult, mindenki más beszurt volna. És hogy egész verseny alatt ezen rugózik, és aztán megy a hiszti a pódium mögött, az meg gyerekes.

f1m12
#61 f1m12 2016. május 02. 14:29  
McLarenHonda:
Botrányos a múltkori manővere? Jah, bolondot csinált a két Ferrariból, akik közül Vettel akkora helyet hagyott maga mellett, hogy még a jövő évi kocsikkal is be lehetett volna szúrni. És akinek nagy volt a szája, az pont Vettel. Nevetséges volt a backstage-es kirohanása. Ugyanaz az arrogáns viselkedés, mint anno a RB-nál.

szerintem Kvjat csinált bolondot a saját csapatából, elbaszta mindkettejük versenyét, végigszenvedte az egész csapat a futamot nulla pontért
Vettel igenis számon kérte a rajtbeli torpedó viselkedését, de te nem tudhatod, h mit élt meg belülről az autóból, mit látott és milyen állapotban volt az adrenalin miatt a verseny után közvetlenül. Kvjat válasza: mindig így fog versenyezni, mindenki ehhez tartsa magát. hát akkor versenyezzen így, még egy évig kb. tovább nem fog. az arrogáns Vettel meg, akit annyit csesztet minden utálója igenis gyakorol önkritikát, tud bocsánatot kérni, és kurvára nincs elszállva, mint egyesek, akik "kevésbé arogánsak és nagyképűek"

McLarenHonda
#60 McLarenHonda 2016. május 02. 14:06  
frontember:
Ez az egész nem azért érdekes, mert kilökte Vettelt, hanem mert a legutóbbi rajtnál is botrányos volt a manővere, és utána kurva nagy volt a szája. A tegnapi momentum beárazta a múltkori manővert is, Kvjatot mindkét versenyen a vak véletlen mentette meg attól, hogy azonnal ő maga is kiessen, amivel Grosjean-i magasságokba (mélységekbe) taszította volna a saját megítélését. Maga a tény, hogy kilökött valakit, előfordul, de kétszer nekimenni valakinek kanyar alatt úgy, hogy a múltkori versenyen pontosan ugyanezt az eszetlen állatságot csinálta, egészen kellemetlen. Nem beszélve arról, hogy a Verstappen gyerek elég meggyőzően követeli a RB ülést. Nem hiszem,hogy túl sok ilyen bukdácsolásos történet belefér még az orosz részéről, Markot ismerve. Vettelt végtelenül sajnálom, iszonyatosan idegesítő lehet így indítani egy évet

Botrányos a múltkori manővere? Jah, bolondot csinált a két Ferrariból, akik közül Vettel akkora helyet hagyott maga mellett, hogy még a jövő évi kocsikkal is be lehetett volna szúrni. És akinek nagy volt a szája, az pont Vettel. Nevetséges volt a backstage-es kirohanása. Ugyanaz az arrogáns viselkedés, mint anno a RB-nál.

Utoljára módosítva: 2016. május 02. 14:06

frontember
#59 frontember 2016. május 02. 11:05  

Ez az egész nem azért érdekes, mert kilökte Vettelt, hanem mert a legutóbbi rajtnál is botrányos volt a manővere, és utána kurva nagy volt a szája. A tegnapi momentum beárazta a múltkori manővert is, Kvjatot mindkét versenyen a vak véletlen mentette meg attól, hogy azonnal ő maga is kiessen, amivel Grosjean-i magasságokba (mélységekbe) taszította volna a saját megítélését.

Maga a tény, hogy kilökött valakit, előfordul, de kétszer nekimenni valakinek kanyar alatt úgy, hogy a múltkori versenyen pontosan ugyanezt az eszetlen állatságot csinálta, egészen kellemetlen. Nem beszélve arról, hogy a Verstappen gyerek elég meggyőzően követeli a RB ülést. Nem hiszem,hogy túl sok ilyen bukdácsolásos történet belefér még az orosz részéről, Markot ismerve.

Vettelt végtelenül sajnálom, iszonyatosan idegesítő lehet így indítani egy évet

Agressor
#58 Agressor 2016. május 02. 08:27  
guide:
Lökje ki a te kedvencedet,majd meglátjuk mennyire leszel elnéző!

Lökték már ki kedvencemet, és egy nagyjából pár perc után túl lehez ezen lépni.
Mindenki kedvencét ütik ki néha, és mindenki kedvence üti ki más kedvencét néha... Ezért nem éttem a hisztit.

GreenHonda
#57 GreenHonda 2016. május 01. 22:06  
rena76:
3-mat kapott a 2 meglévő mellé. Így van neki 5. Ezzel a 2. a listán Verstappen- mogott, akinek 8 van

Ezeknek a büntetőpontoknak annyira nincs értelme...:D

guide
#56 guide 2016. május 01. 22:05  
Agressor:
Nem értem mi a fenéért kell hisztizni. A múltkor nem Kvyat volt a hibás, most ő volt... Be is ismerte, meg is kapta a jutalmát. Mi a szart kell ezen még rugózni?? Nem VB hajrában ütött ki bajnokesélyeseket bakker. A negyedik futam volt basszus. Fordult már elő mindenkivel. Az összes élpilótával történt már hasonló. Tovább kellene már lépni ezen. A pályán mindenki egyenlő.

Lökje ki a te kedvencedet,majd meglátjuk mennyire leszel elnéző!

rena76
#55 rena76 2016. május 01. 22:04  
continental:
Kapott 5 büntetőpontot.

3-mat kapott a 2 meglévő mellé. Így van neki 5. Ezzel a 2. a listán Verstappen- mogott, akinek 8 van

ddb
#54 ddb 2016. május 01. 22:02  
Zasalamel:
Meki nem volt olyan rossz még akkor, csak Hakkinen borzasztó peches volt a szezon első felében, Coulthard meg kevés volt Sumi ellen.

Igen, akkor még erőből tudott nyerni 4-4 versenyt a McLaren is, meg a Williams is. DC tényleg kevés volt, nem tudott kiegyensúlyozottan szerepelni. Azért Hakkinent megnéztem volna még 2003-ban abban a McLarenben, mert ugye elvileg 2002-ben csak 1 év pihenőre ment volna. Egyébként 1997-ben is DC volt a jobb, több versenyt is nyert, mint Hakkinen, meg DC szerezte meg a McLaren Mercedes első győzelmét, nem Hakkinen.

Zasalamel
#53 Zasalamel 2016. május 01. 21:58  
f1m12:
amúgy gondoltam, h akkor, amikor nem volt tétje, azaz címért nem mentek

Meki nem volt olyan rossz még akkor, csak Hakkinen borzasztó peches volt a szezon első felében, Coulthard meg kevés volt Sumi ellen.

f1m12
#52 f1m12 2016. május 01. 21:56  
Zasalamel:
2001 ben :D

amúgy gondoltam, h akkor, amikor nem volt tétje, azaz címért nem mentek

Agressor
#51 Agressor 2016. május 01. 21:53  

Nem értem mi a fenéért kell hisztizni.
A múltkor nem Kvyat volt a hibás, most ő volt... Be is ismerte, meg is kapta a jutalmát. Mi a szart kell ezen még rugózni?? Nem VB hajrában ütött ki bajnokesélyeseket bakker. A negyedik futam volt basszus.
Fordult már elő mindenkivel. Az összes élpilótával történt már hasonló.
Tovább kellene már lépni ezen. A pályán mindenki egyenlő.

Zasalamel
#50 Zasalamel 2016. május 01. 21:44  
f1m12:
pont rád gondoltam. tudtam, h Kvjatnak legalább egy szurkolója máris akad. mondjuk zseninek túlzás és mikor verte el DC Hakkinent?

2001 ben :D

f1m12
#49 f1m12 2016. május 01. 21:41  
ddb:
Látjátok, egy sorozat se működhet negatív karakterek nélkül. Éveken keresztül Pastor Maldonado volt az antagonista, most már Kvyat lesz az. Innentől kezdve negatív sajtót kap, bármit tesz, az negatív színben lesz feltüntetve. A legkisebb hibájára is rá fogják mondani, hogy na már megint, miközben mások törnek és zúznak majd. Pastort elüldözték a Forma 1-től, most Kvyaton a sor. Én meg azt mondom Danyil, emeld magasra az orrod és válts át pökhendi stílusra, hogy még jobban utáljanak. Legalább lesz kinek szurkolnom újra :O A meg nem értett zsenik táborába fogsz te is tartozni. Nem mellesleg elverted azt a Ricciardót, aki elverte Vettelt, aki elverte Webbert, aki elverte Coulthardot, aki elverte Hakkinent, aki elverte Schumachert. Te vagy a legjobb.

pont rád gondoltam. tudtam, h Kvjatnak legalább egy szurkolója máris akad.
mondjuk zseninek túlzás
és mikor verte el DC Hakkinent?

andrea1
#48 andrea1 2016. május 01. 21:29  
continental:
Kapott 5 büntetőpontot.

Erről lemaradtam. Köszi!

kimar
#47 kimar 2016. május 01. 21:27  
ddb:
Látjátok, egy sorozat se működhet negatív karakterek nélkül. Éveken keresztül Pastor Maldonado volt az antagonista, most már Kvyat lesz az. Innentől kezdve negatív sajtót kap, bármit tesz, az negatív színben lesz feltüntetve. A legkisebb hibájára is rá fogják mondani, hogy na már megint, miközben mások törnek és zúznak majd. Pastort elüldözték a Forma 1-től, most Kvyaton a sor. Én meg azt mondom Danyil, emeld magasra az orrod és válts át pökhendi stílusra, hogy még jobban utáljanak. Legalább lesz kinek szurkolnom újra :O A meg nem értett zsenik táborába fogsz te is tartozni. Nem mellesleg elverted azt a Ricciardót, aki elverte Vettelt, aki elverte Webbert, aki elverte Coulthardot, aki elverte Hakkinent, aki elverte Schumachert. Te vagy a legjobb.

"Nem mellesleg elverted azt a Ricciardót, aki elverte Vettelt, aki elverte Webbert, aki elverte Coulthardot, aki elverte Hakkinent, aki elverte Schumachert. Te vagy a legjobb."
És igaz :D

continental
#46 continental 2016. május 01. 21:21  
andrea1:
Kínában is nagy mázlija volt, akkor se értette meg amit Vettel akart hanem elintézte azzal te is én is dobogón vagyunk akkor mi a gond?, ilyen leszek, számítson ré mindenki. Most meg belecsöppent a valóságba, hogy ezek a kockázatos beesések nem fognak mindig bejönni. Most visszacsöppent a földre. Kár, hogy ennek Vettel lett az áldozata és a csapattársa, de remélhetőleg nevelő célzatból legalább megtapasztalta hogy akkor sem volt mindenben igaza. Azért pár büntetőpontot megérdemelt volna még pluszba.

Kapott 5 büntetőpontot.

ddb
#45 ddb 2016. május 01. 21:19  

Látjátok, egy sorozat se működhet negatív karakterek nélkül. Éveken keresztül Pastor Maldonado volt az antagonista, most már Kvyat lesz az. Innentől kezdve negatív sajtót kap, bármit tesz, az negatív színben lesz feltüntetve. A legkisebb hibájára is rá fogják mondani, hogy na már megint, miközben mások törnek és zúznak majd. Pastort elüldözték a Forma 1-től, most Kvyaton a sor. Én meg azt mondom Danyil, emeld magasra az orrod és válts át pökhendi stílusra, hogy még jobban utáljanak. Legalább lesz kinek szurkolnom újra :O A meg nem értett zsenik táborába fogsz te is tartozni. Nem mellesleg elverted azt a Ricciardót, aki elverte Vettelt, aki elverte Webbert, aki elverte Coulthardot, aki elverte Hakkinent, aki elverte Schumachert. Te vagy a legjobb.

andrea1
#44 andrea1 2016. május 01. 21:00  
guide:
Most olvastam,hogy az RB azt mondta Ricsinek,hogy Vettel okozta a balesetet!:D Ennyit a Red Bullról.

jó arcok :D
37.
Nah kb ezen mondatokig volt számomra vicces Kyvat ott, nem csodálom ahogy rá volt írva Seb fejére nagyon bepöccent. Neki se ott kellett volna elkapnia, de amire kiakart lyukadni abban igaza volt. Sok okos meg azt látta h jaj de szépen visszaszólt Kyvat, meg mennyire laza (szrintem a semmire szemtelenségbe csapott). Csak kár, hogy ilyenkor nem a helyeslő tábor kedvenceit szúrja ki az ilyen és saját kárán kell bebizonyosodnia hogy a kockáztatás könnyen az esztelen próbálkozásokba torkollik. Nah mindegy,szép hogy MA is mondja nem adják fel de sajnos ez a vb cím annyira messzi van.

Utoljára módosítva: 2016. május 01. 21:02

Zasalamel
#43 Zasalamel 2016. május 01. 20:44  

40, 41

gphirek-ben olvastam, nem én találtam ki :D

guide
#42 guide 2016. május 01. 20:42  
f1m12:
Ricsi elég keményen nyilatkozott Kvjatról. azt mondta, h a sc alatt látta a kivetítőn az ismétlést, h ki ment neki Vettelnek. amikor Vettel hozzákoccant rögtön tudta, h nem magától tette, annyira nem normális szögből történt szóval szerintem nem lehet becsapni hülyeséggel Horner meg már futam alatt bocsánatot kért Vetteltől, minthogy nem is tehetett mást. azt azért mégse, h bekapcsolják Kvjathoz élőbe futamon :DDDDD

Még a végén kiderül,hogy Kvyat azt a feladatot kapta,hogy üsse ki Vettelt,csak épp Ricsi is rajtavesztett.:D

f1m12
#41 f1m12 2016. május 01. 20:40  
Zasalamel:
Azt csak azért mondták h ne nehezteljen a csapattársára. Ricci verseny közben rájött h Kvjat volt a hunyó. 37 Marko és Horner teljes mrétékben Vettel mellé állnak, Kvjatot tartják hibásnak.

Hornert tudtam. Markóa kérdés, aki a múltkori versenybalesetet Vettel számlájára írta, mondván benézte

guide
#40 guide 2016. május 01. 20:40  
Zasalamel:
Azt csak azért mondták h ne nehezteljen a csapattársára. Ricci verseny közben rájött h Kvjat volt a hunyó. 37 Marko és Horner teljes mrétékben Vettel mellé állnak, Kvjatot tartják hibásnak.

Ez elég hülye érv.

f1m12
#39 f1m12 2016. május 01. 20:39  
guide:
Most olvastam,hogy az RB azt mondta Ricsinek,hogy Vettel okozta a balesetet!:D Ennyit a Red Bullról.

Ricsi elég keményen nyilatkozott Kvjatról.
azt mondta, h a sc alatt látta a kivetítőn az ismétlést, h ki ment neki Vettelnek. amikor Vettel hozzákoccant rögtön tudta, h nem magától tette, annyira nem normális szögből történt
szóval szerintem nem lehet becsapni hülyeséggel
Horner meg már futam alatt bocsánatot kért Vetteltől, minthogy nem is tehetett mást. azt azért mégse, h bekapcsolják Kvjathoz élőbe futamon :DDDDD

Zasalamel
#38 Zasalamel 2016. május 01. 20:36  
guide:
Most olvastam,hogy az RB azt mondta Ricsinek,hogy Vettel okozta a balesetet!:D Ennyit a Red Bullról.

Azt csak azért mondták h ne nehezteljen a csapattársára. Ricci verseny közben rájött h Kvjat volt a hunyó.

37
Marko és Horner teljes mrétékben Vettel mellé állnak, Kvjatot tartják hibásnak.

Utoljára módosítva: 2016. május 01. 20:37

f1m12
#37 f1m12 2016. május 01. 20:36  
andrea1:
Kínában is nagy mázlija volt, akkor se értette meg amit Vettel akart hanem elintézte azzal te is én is dobogón vagyunk akkor mi a gond?, ilyen leszek, számítson ré mindenki. Most meg belecsöppent a valóságba, hogy ezek a kockázatos beesések nem fognak mindig bejönni. Most visszacsöppent a földre. Kár, hogy ennek Vettel lett az áldozata és a csapattársa, de remélhetőleg nevelő célzatból legalább megtapasztalta hogy akkor sem volt mindenben igaza. Azért pár büntetőpontot megérdemelt volna még pluszba.

ugyanez jutott eszembe: az orránál nem lát tovább. dobogón vagyunk, ennyi a lényeg. akárhogy is, de a német máás versenyét is nézte, s baromi ciki, h saját csapattársa lett az áldozat.
sokan mondják, milyen intelligens pilóta, na igen, persze, Vettelt is milyen bravúrosan leoltotta, ez elhiszem h tetszett sokaknak, de én most értettem meg, vettel miért torpedózta le a múltkor. azért, mert belülről nézve az a manőver teljesen esztelen volt. és h mennyire a gyors reakción múlott azt csak Vettel tudta. ezért szólt be neki.
de ok, könyveljük azt el versenybalesetnek. Markó papa most mit mond vajon???

guide
#36 guide 2016. május 01. 20:35  
andrea1:
Kínában is nagy mázlija volt, akkor se értette meg amit Vettel akart hanem elintézte azzal te is én is dobogón vagyunk akkor mi a gond?, ilyen leszek, számítson ré mindenki. Most meg belecsöppent a valóságba, hogy ezek a kockázatos beesések nem fognak mindig bejönni. Most visszacsöppent a földre. Kár, hogy ennek Vettel lett az áldozata és a csapattársa, de remélhetőleg nevelő célzatból legalább megtapasztalta hogy akkor sem volt mindenben igaza. Azért pár büntetőpontot megérdemelt volna még pluszba.

Most olvastam,hogy az RB azt mondta Ricsinek,hogy Vettel okozta a balesetet!:D
Ennyit a Red Bullról.

roberto65
#35 roberto65 2016. május 01. 20:32  
kimi-sebfan:
Ebben biztos vagyok.Már ezt mondtam 2014-ben is!A szerződése kötötte még 2015re is volna a RBhoz.Alo lelépett a Ferraritól,adott volt a ziccer!

Szóval direkt szarul ment egy egész éven keresztül, hogy leléphessen? Ez aztán nagyon nagy sportemberi nagyságra vallana. Már nem azért, de én ezt nem tudom elképzelni Vettelről, még úgy se, hogy számomra teljesen közömbös.

andrea1
#34 andrea1 2016. május 01. 20:28  

Kínában is nagy mázlija volt, akkor se értette meg amit Vettel akart hanem elintézte azzal te is én is dobogón vagyunk akkor mi a gond?, ilyen leszek, számítson ré mindenki. Most meg belecsöppent a valóságba, hogy ezek a kockázatos beesések nem fognak mindig bejönni. Most visszacsöppent a földre. Kár, hogy ennek Vettel lett az áldozata és a csapattársa, de remélhetőleg nevelő célzatból legalább megtapasztalta hogy akkor sem volt mindenben igaza. Azért pár büntetőpontot megérdemelt volna még pluszba.

kimi-sebfan
#33 kimi-sebfan 2016. május 01. 20:23  
Lewisthebest:
Mindenkinek van gyenge éve, azóta jól megy szóval nem lehet rá panasz. Amúgy akkor ha már ilyen szélsőséges verziókon gondolkozunk mivan ha direkt csinálta? :D Benne volt a szerződésébe, hogy, ha nincs asszem SPA-ig az első háromban összetettben akkor leléphet. Szóval ezzel az erővel az is benne van, hogy szándékosan ment szarul :D

Ebben biztos vagyok.Már ezt mondtam 2014-ben is!A szerződése kötötte még 2015re is volna a RBhoz.Alo lelépett a Ferraritól,adott volt a ziccer!

Utoljára módosítva: 2016. május 01. 20:24

guide
#32 guide 2016. május 01. 20:20  


A múltkori Vettel kritika után mindenki Kvyat mellé állt,még a verseny legjobbjának is megszavazták.Gondolom kapta a dicséreteket Markótól,Hornertől is.Pedig az a bevetődés,amit csinált Kínában nem mindenki ellen működött volna,szerintem Vettel ezt akarta vele megértetni "Markós" stílusban.
Kvyat annyira fellelkesült,hogy a pénteki szabadedzés után már Hamiltont akarta "megleckéztetni",mert az feltartotta.Amikor megláttam,hogy Vettel előle indul,biztos voltam benne,hogy megint nagyon agresszív lesz,bár erre azért nem számítottam.
Sajnálom a srácot,de nincs helye a mezőnyben.Ennyire nem veszítheti el egy pilóta a fonalat.

027
#31 027 2016. május 01. 20:14  

Sajnálom Kvyatot , hatalmas volt˛,van rajta nyomás+ hazai nagydíj amelyet millió orosz néz ,holland srác meg már kopogtatot az ajtón.Ugyanakkor ez sem lehet mentségére , mert Verstappenen hatalmasabb nyomás van és midnent profin kezel,mégha az apja mellete is van.Kvyatnak már csak akkor van esélye maradni itt ha kimi visszavonul, ricsi megy a helyére és verstappen jön csapattrásnk, bár még akkor se biztos..
Addig is jó lesz ha megy a pszichomókushoz mint Grosjean, mert ez már veszélyes is kezd lennni nem kicsit

Janisf
#30 Janisf 2016. május 01. 20:08  

Megvan az új Pastor? :)

Janisf
#29 Janisf 2016. május 01. 20:05  
Lewisthebest:
Mindenkinek van gyenge éve, azóta jól megy szóval nem lehet rá panasz. Amúgy akkor ha már ilyen szélsőséges verziókon gondolkozunk mivan ha direkt csinálta? :D Benne volt a szerződésébe, hogy, ha nincs asszem SPA-ig az első háromban összetettben akkor leléphet. Szóval ezzel az erővel az is benne van, hogy szándékosan ment szarul :D

Pont ez jutott az eszembe.... :)

kimar
#28 kimar 2016. május 01. 20:02  
jackasszoli:
A 2. ütközést nem tudta elkerülni. Ott vettel lassított le hirtelen és belement.

Perez lassított be Vettel előtt, és hiába sérült autó, ő mégse öklelte fel hátulról a mexikóit, nem így Kiwi fiú 2.-jára is nagyot hibázott. Kb. a Pc-n autós játékoknál csinálják hasonlóan az 5 évesek.

SANI{Ó
#27 SANI{Ó 2016. május 01. 19:51  

ez hülye..."nem láttam előttem mi történik" most kell abba hagyni, amíg nem történik nagyobb baj! a bírák meg elmehetnek a jó*******ba, más sokkal kevesebbért sokkal brutálisabb büntetést kap, lásd Sumi pl....

f1m12
#26 f1m12 2016. május 01. 19:24  
jackasszoli:
A 2. ütközést nem tudta elkerülni. Ott vettel lassított le hirtelen és belement.

ha nem okozza az elsőt.lehet Vettel se lassít le oly drámaian

jackasszoli
#25 jackasszoli 2016. május 01. 18:54  

A 2. ütközést nem tudta elkerülni. Ott vettel lassított le hirtelen és belement.

Lewisthebest
#24 Lewisthebest 2016. május 01. 18:53  
amigo1972:
Még a RedBull os időkből nem kedvelem. Nagy lett ott az arca. Aztán Ricciardo első évben szarrá verte:) La is lépett azonnal. Gyáva :)

Mindenkinek van gyenge éve, azóta jól megy szóval nem lehet rá panasz. Amúgy akkor ha már ilyen szélsőséges verziókon gondolkozunk mivan ha direkt csinálta? :D Benne volt a szerződésébe, hogy, ha nincs asszem SPA-ig az első háromban összetettben akkor leléphet. Szóval ezzel az erővel az is benne van, hogy szándékosan ment szarul :D

f1m12
#23 f1m12 2016. május 01. 18:48  
cybergyerek:
én kedvelem Kvjatot, de ez ma tényleg nagyon amatőr volt tőle. gondolom duplán bizonyítani akart, egyrészt mert veszélyben az ülése, másrészt meg mert a hazai versenye volt. de ezt most nagyon elcseszte.

ezért is ment neki duplán Vettelnek: egyet az ülése, egyet a hazai versenye miatt. biztos ami biztos :DDDDD

remélem nem találkoznak egyhamar, ill Vettel már rég lelépett, még olyat találna mondani, amiért kitörne a médiában a botrány, h hogy merészeli így leteremteni a feltörekvő, ártatlan oroszt ez a nagyképű barom

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt