Letartóztatták Ecclestone korábbi pilótáját az emberrablási ügyben

írta: M4Sport
2016. augusztus 02. 10:46
FOTÓ: ©xpbimages.com

Bernie Ecclestone korábbi pilótáját is letartóztatták a brit anyósának elrablása ügyében. Ő lehetett a bűncselekmény kitervelője.

A Sao Pauló-i rendőrség helyi idő szerint vasárnap kora este szabadította ki az F1 irányítójának brazil anyósát, akit egy városhoz közeli farmon 10 napig tartottak fogva emberrablók. A hatóságok akkor csak annyit közöltek, két elkövetőt vettek őrizetbe – most újabb részlet derült ki az ügyről.

A rendőrség elárulta, hétfőn egy harmadik személyt is elfogtak, aki gyanújuk szerint az egész bűncselekmény szellemi atyja volt. Jorge Eurico da Silva korábban helikopterpilótaként dolgozott Ecclestone-nak és családjának, így amolyan belsős emberként tervelhette ki az emberrablást. A férfi azt követően keveredett gyanúba, hogy a rendőrség lehallgatta a két elkövető telefonbeszélgetéseit.

Azt már az elején sejteni lehetett, hogy nem véletlenül követeltek az országban rekord összeget jelentő váltságdíjat Aparecida Schunck asszony szabadon engedéséért – az emberrablók jól tudták, kitől kérik a 36,5 millió dollárnak megfelelő pénzt.

Helyi médiumok úgy tudják, a nyomozók ujjlenyomatok és ipari kamerás felvételek segítségével akadtak az emberrablók nyomára egy távozásuk során végrehajtott autócsere után. Ami az anyós kiszabadítását illeti, beszámolók szerint sem váltságdíjat nem fizettek, sem lövöldözésre nem került sor az akció során.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”

02016.10.22. 01:06

Terrorhangulat? Räikkönen mást mondana…

Arrivabene reagált Baldisserri kijelentésére – és nem érti, miért meglepő Räikkönen formája