Logót és nevet váltott a Manor

írta: M4Sport
2016. január 19. 19:17
FOTÓ: ©xpbimages.com

Megváltoztatta nevét és logóját a Forma-1 mezőnyének legkisebb csapata, a Manor. Az újításokat közösségi oldalukon ismertették és ígéretet tettek arra, hogy február 22-én (a felkészülési időszak első tesztnapján) még több részlettel szolgálnak majd.

Az utolsó pillanatban megmenekülő kiscsapat Manor Marussia néven teljesítette a 2015-ös évet, idén azonban megválik a jogelődtől örökölt elnevezéstől: a hivatalos papírokon ezentúl Manor Racingként hivatkoznak majd rájuk. Ezzel egyébként lezárul az istálló átalakulása, ami az orosz befektetők távozása után, a 2014-es versenyévad végén vette kezdetét.

A csapat nemcsak nevét, logóját is megváltoztatta a 2016-os szezon kezdete előtt: a vörös Manor feliratot egy fekete M-betűre cserélték. A módosítást látva többen felvetették, idén az istálló autóinak színezése is változhat (a vöröst értelemszerűen a gépeken is felváltja a fekete), erről azonban még nem kaptunk híreket a brit alakulattól.

Február 22-én azonban minden kiderül, a csapat ugyanis ekkor közöl további részleteket a 2016-os szezonnal kapcsolatban. Mivel a dátum megegyezik a tesztidőszak kezdetével, valószínűnek tűnik, hogy a Mercedes-erőforrásaival és a Williams technikai támogatásával erősítő kiscsapat új versenyautóját is ekkor mutatja be.

A Manor egyébként több jó hírt is közölt a napokban: előbb bejelentették a Ferrari korábbi főtervezőjének, Nikolasz Tombazisznak a szerződtetését, majd elárulták, hogy versenyautójuk már teljesítette a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) töréstesztjét. Az egyik legfontosabb kérdés azonban még mindig megválaszolatlan; nem tudni, ki vezeti majd az istálló versenyautóit.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Hesler
#2 Hesler 2016. január 20. 13:09  
McBlack:
Próbálva értelmezni ezt a műremeket arra jutottam, hogy ez szerintem két egymás mellé állított pénztárca. Az is a kevésbé minőségi fajtából, olyan amit egy év után valószínűleg kihajítasz. If you know what I mean... http://i.imgur.com/RaQuMAV.jpg

Engem a régi Renault logóra emlékeztet. :)

https://unperroacuadros.files.wordpress.com/2011/03/renaultvasarely1.jpg

McBlack
#1 McBlack 2016. január 19. 20:55  

Próbálva értelmezni ezt a műremeket arra jutottam, hogy ez szerintem két egymás mellé állított pénztárca. Az is a kevésbé minőségi fajtából, olyan amit egy év után valószínűleg kihajítasz. If you know what I mean...

http://i.imgur.com/RaQuMAV.jpg

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Fernando Alonso

02016.10.26. 16:47

Bottas halál közeli élménye egy taxiban

„Vélhetően sok emberéletet megmentettem aznap este”

02016.10.26. 16:22

„Mihelyst föladod, halott vagy” – Hamilton

Megviselte, de meg nem törte a nyeretlen időszaka

52016.10.26. 14:43

Bolond lenne nem megpróbálni

Ericsson is bekopogtat a Force Indiához